Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
11 aylık bir bebeğim var, 3+1 yada geniş 2+1 bir ev bakıyoruz. 1000-1100 tl civarında, metrobüse ve merkezlere yakın olması iyi olurdu. site içinde, temiz daire bilen var mıdır?
yan dairenizde varsa boş yer isterim tabi, yeri güzelmiş :) dün baktık, bizimkenti çok beğendik, orada olabilir. Adakent, barış mah, sizin oralar vs de olabilir...
yan dairenizde varsa boş yer isterim tabi, yeri güzelmiş :) dün baktık, bizimkenti çok beğendik, orada olabilir. Adakent, barış mah, sizin oralar vs de olabilir...
8 aydır ben oturmuyorum orda artık kiracım var ama keşke imkan olsada geri dönsem.oralarda oturan baska yerde yapamıyor onu anladım oranın ortamı hiçbiryerde yok