istanbul beylikduzunden ev satin almak

dilaraela

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
643
155
Merhaba ist beylikduzunden ev almayi dusunuyoruz tavsiyelerinize ihtiyacim var orayi hic bilmiyorum avantajlari ve dezavantajlari nelerdir tavsiye edeceginiz mah. nereleridir?

merhaba ben beylikdüzünde oturuyorum. Ne kadar bütçeniz var kaç odalı düşünüyorsunuz sorun yardımcı olayım

Bende evlenmeden önce orda oturuyordum. Şehir içine uzak olması tek dezavantajı bence. Onun Dışında işinize yakınsa çok güzel bi yer.Temiz, sakin, saygılı ve kendi halinde insanlar var genelde :))

Merhaba 3+1 dusunuyoruz 200 bin bulabilirmiyiz
200 bine çok çok rahat 3+1 bulursunuz ama yola yakın uzak oluşu fiyatları oldukça değiştiriyor. bana trilyon verseler beylikdüzünde oturmam 1.derece deprem bölgesi istanbulun dışı olması dezavantajları

ısınıze yakınlıgı onemlı. Trafık cok fazla ve bu daha da artacak. Beylıkduzunun ıcınde 200e ancak 10 yıllık bınalar bulunur. Beylıkduzu dıye satılan evlerın hepsı beylıkduzu degıl dıkkat edın. Esenyurt felan cıkabılır. Beylıkduzunun ıcı gercekten cok guzel, duzenlı. Yuruyus yapabılırsınız aksamları.

200 bine çok çok rahat 3+1 bulursunuz ama yola yakın uzak oluşu fiyatları oldukça değiştiriyor. bana trilyon verseler beylikdüzünde oturmam 1.derece deprem bölgesi istanbulun dışı olması dezavantajları

Çok çok rahat nerde var o daireler artık :KK43: Maalesef 200 bine 2+1 daire bulamadık biz tabii gerçekten beylikdüzü bölgesi içerisinde..

3+1 imkansız gibi birşey.. Esenyurt taraflarında bulunabilir. Oturmak için mi yatırım için mi hangisi için düşünüyorsunuz. Oturmak içinse yakuplu, mehterçeşme vs.. yerlerden elbette bulunur rahat rahat.. Yatırım yapmak için düşünüyorsanız pazarlığınız çok iyiyse burada güvenilir firmalardan topraktan girebilirsiniz ama 3+1 bile topraktan bulabileceğinizi sanmıyorum..

Örneğin evimin karşısında satılık bir daire vardı, şuan ilanı kaldırdılar ancak detayları vereyim yinede az çok bilginiz olsun..
Bölgedeki en uygun ev satan inşaat şirketinin evleri hem geniş hem ucuz evleri oluyor bir çok yerde siteleri var..
iyi mi kötü bilemem ucuz malzeme kullanıyor olabilir
3+1 2 banyolu ve 150-160 m2 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.. site için havuzlu ve çocuk parkı var..280.000 tl..
semt olarak beylikdüzünün karşı tarafında yani esenyurtta ancak esenyurtun dibinde bir yer değil beylikdüzüne en çok benzeyen ve yakın yerde..

Eski binalarda belki bulunabilir ama yinede 220-230 civarıdır o da masraflı dairedir.

Birde emlakçılara danışmanızı pek önermem sahibinden bulmaya bakın :KK36:

merhaba ben de beylikdüzü'nde oturuyorum. hatta 4 yıldır kiracısı olduğumuz evi bu yıl satın aldık çünkü burda yaşamaktan gayet memnunuz.
bizim apartmanda 3+1 net 150 m2 evler 250 den başlıyor açıkçası 200e bulabilir misiniz bilemem. kaldı ki bizim apt 10 yıllık ve site olmadığı için güvenlik havuz vs gibi özellikleri de yok. tabi bu kişiye göre ihtiyaçtır yada değildir. çevremizde yine 10 yıllık havuzlu güvenlikli siteler var aidatları 300 lira diye duymuştum. ama ev fiyatlarını bilmiyorum açıkçası.
biz beylikdüzünü hiç bilmediğimiz için ilk önce satın almak yerine kiraya çıktık daha sonra satın aldık. imkanınız varsa öyle bişey yapabilirsiniz.
avantajlarına gelince öncelikle ferah bir yer. ana yollar haricinde trafik vs keşmekeşliği yok. özellikle çocuğunuz varsa çocuk parkları yada kreş açısından rahat edersiniz diye düşünüyorum. genelde her apartmanın da bahçesi var. yürüyüş yolları açısından da bir sürü ilçeden daha iyi. güvenlik açısından da bir sıkıntı yaşamadım. etrafında bir sürü alışveriş merkezi, cafeler , lokantalar var. sosyal açıdan aktif bir yer. gece hayatı için de güzel ve nezih mekanlar var.
şehir merkezine biraz uzak. iş yerleriniz oralardaysa o kısım sıkıntı olabilir. gerçi metrobüsü otobüsü var ama uzak uzak uzak işte :) sorularınız olursa cevaplayabilirim.
hakkınızda hayırlısı olsun :)

X