Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba 3+1 dusunuyoruz 200 bin bulabilirmiyizmerhaba ben beylikdüzünde oturuyorum. Ne kadar bütçeniz var kaç odalı düşünüyorsunuz sorun yardımcı olayım
200 bine çok çok rahat 3+1 bulursunuz ama yola yakın uzak oluşu fiyatları oldukça değiştiriyor. bana trilyon verseler beylikdüzünde oturmam 1.derece deprem bölgesi istanbulun dışı olması dezavantajlarıMerhaba 3+1 dusunuyoruz 200 bin bulabilirmiyiz
Deprem bolgesi olmasi kotu ya200 bine çok çok rahat 3+1 bulursunuz ama yola yakın uzak oluşu fiyatları oldukça değiştiriyor. bana trilyon verseler beylikdüzünde oturmam 1.derece deprem bölgesi istanbulun dışı olması dezavantajları
ULaşımı kolay bir bölge ama ber tercih etmezdim kışın bi kar yağdı herkes avcılarda indi yürümek zrunda kaldı eşim esenyurttan avcılara yürüdü mahsur kaldılar rdaDeprem bolgesi olmasi kotu ya
ısınıze yakınlıgı onemlı. Trafık cok fazla ve bu daha da artacak. Beylıkduzunun ıcınde 200e ancak 10 yıllık bınalar bulunur. Beylıkduzu dıye satılan evlerın hepsı beylıkduzu degıl dıkkat edın. Esenyurt felan cıkabılır. Beylıkduzunun ıcı gercekten cok guzel, duzenlı. Yuruyus yapabılırsınız aksamları.Merhaba 3+1 dusunuyoruz 200 bin bulabilirmiyiz
200 bine çok çok rahat 3+1 bulursunuz ama yola yakın uzak oluşu fiyatları oldukça değiştiriyor. bana trilyon verseler beylikdüzünde oturmam 1.derece deprem bölgesi istanbulun dışı olması dezavantajları
Merhaba 3+1 dusunuyoruz 200 bin bulabilirmiyiz