- 16 Nisan 2021
- 1.848
- 1.976
- 83
- 27
- Konu Sahibi delibirselvi
-
Siz yaptırdınız mı yüzünüze işlem, en azından bu kişiler tarafından?Gözde coşar, nezih karaca,, Muhammed davud benim guvendiklerim
Muhammed davud filistinli kacak calisan bir dr. Kacak olmayabilir de emin değilim. Bakin kendisi bu işleri kursuna giderek ogrenmis. Medikal hekim bile değil. Lütfen türk dr. tercih edin.Gözde coşar, nezih karaca,, Muhammed davud benim guvendiklerim
Kacak değil ama türk doktor konusunda haklısınızMuhammed davud filistinli kacak calisan bir dr. Kacak olmayabilir de emin değilim. Bakin kendisi bu işleri kursuna giderek ogrenmis. Medikal hekim bile değil. Lütfen türk dr. tercih edin.
Yok yanlışınız var bence, İtalya yüksek lisans mezunu kendisi, tez savunmasını bu hafta verdi. Ben de ön konsültasyon için bu hafta kendisine gittim. İşlem yaptırmadım ama çok ilgilendi iletişimi güçlü. Ama dediğim gibi işlem yaptırmadım kendisine.Muhammed davud filistinli kacak calisan bir dr. Kacak olmayabilir de emin değilim. Bakin kendisi bu işleri kursuna giderek ogrenmis. Medikal hekim bile değil. Lütfen türk dr. tercih edin.
Yanlisim yok Instagramina bakin orada nereden eğitim gördüğü yazıyor. Ben ön gorusme için kendisine gitmistim. İslem yaptırmadım çünkü konsultasyonu kendisi değil asistani yapti :) daha sonra gittigim bir prof. e bu dr. Dan bahsettim. Hemen adini aldi ve Instagramina bakti. O uyardi beni ve kesinlikle tercih etmememi soyledi.Yok yanlışınız var bence, İtalya yüksek lisans mezunu kendisi, tez savunmasını bu hafta verdi. Ben de ön konsültasyon için bu hafta kendisine gittim. İşlem yaptırmadım ama çok ilgilendi iletişimi güçlü. Ama dediğim gibi işlem yaptırmadım kendisine.
Aynı kişiden mi bahsediyoruz ?Yanlisim yok Instagramina bakin orada nereden eğitim gördüğü yazıyor. Ben ön gorusme için kendisine gitmistim. İslem yaptırmadım çünkü konsultasyonu kendisi değil asistani yapti :) daha sonra gittigim bir prof. e bu dr. Dan bahsettim. Hemen adini aldi ve Instagramina bakti. O uyardi beni ve kesinlikle tercih etmememi soyledi.
Ben de ayni sebeple doktora islem yaptirmadim :)Yanlisim yok Instagramina bakin orada nereden eğitim gördüğü yazıyor. Ben ön gorusme için kendisine gitmistim. İslem yaptırmadım çünkü konsultasyonu kendisi değil asistani yapti :) daha sonra gittigim bir prof. e bu dr. Dan bahsettim. Hemen adini aldi ve Instagramina bakti. O uyardi beni ve kesinlikle tercih etmememi soyledi.
Merhaba ibrahim sefa anik. Medikal hekim. Bir kere yaptirdim ben. Guzel oldu ama kısa sürdü. Cok su katti mi bilmiyorum. Şu anda param yok olunca bende gene bu doktoru düşünüyorum.Nişantaşı bölgesinde şöyle su katmayan botoks doktor tavsiyesi alırım kızlar bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?