Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zarife kerimova muayenelerini begeniyodum doğum nasip olmadı ama.İstanbul Çakmak erdem hastanesinde doğum yapan var mııı son 2 ayım başka yere gidiyordum doktorum ayrılmış şimdi erdem hastanesinde devam edeceğim ama tam bilmiyorum
Fiyatları nasıldır oranın duymuştum o hastaneyi ama orası daha özele giriyor diye biliyorumNormalde baska bolumler icin cakmak erdemi cok kullaniyorum.ancak kadin dogum icin hisar hospital condidental e gidiyorum.sizde dilerseniz bir arastirin.
Evet o doktor ile Gülçin Demirdöven doktorun da ismini duydum kararsızım ikisi arasındaZarife kerimova muayenelerini begeniyodum doğum nasip olmadı ama.
Ordaki çoğu doktoru begeniyolar
Ben direk paket alacagim gebelik takibi ve dogum paketi.ama telefondan dogum icin fiyat bilgisi alabilirsiniz.Fiyatları nasıldır oranın duymuştum o hastaneyi ama orası daha özele giriyor diye biliyorum
52k gebelik takip ve normal dogumBen direk paket alacagim gebelik takibi ve dogum paketi.ama telefondan dogum icin fiyat bilgisi alabilirsiniz.
Teşekkür ederimm52k gebelik takip ve normal dogum
Evet gülçin hanımda iyi.Evet o doktor ile Gülçin Demirdöven doktorun da ismini duydum kararsızım ikisi arasında
Kime gittiniz acaba ben de araştırıyorum şuanİstanbul Çakmak erdem hastanesinde doğum yapan var mııı son 2 ayım başka yere gidiyordum doktorum ayrılmış şimdi erdem hastanesinde devam edeceğim ama tam bilmiyorum
Gülçin hanıma gittim gayet memnun kaldım ona devam edeceğimKime gittiniz acaba ben de araştırıyorum şuan
Ben de ona gideyim ozaman. Bana da Sema soysalı önerdiler ama ilk gülçin hanıma gideyimGülçin hanıma gittim gayet memnun kaldım ona devam edeceğim
Sema hanım Çamlıca erdem de olması lazım duymadım ama görmüştüm, sizin cinsiyet nedirBen de ona gideyim ozaman. Bana da Sema soysalı önerdiler ama ilk gülçin hanıma gideyim
Daha cinsiyet bile belliğ değil 8+4 şuanSema hanım Çamlıca erdem de olması lazım duymadım ama görmüştüm, sizin cinsiyet nedir![]()
Yaa maşallah Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinDaha cinsiyet bile belliğ değil 8+4 şuan![]()
Aaa öğrendiğim iyi oldu teşekkür ediyorumKadın doğum doktorunu bilmiyorum ama çocuk doktorumuz aynı hastanede Mehmet Demirdöven ve çok çok memnunuz.
Sanırım eşi Gülçin hanımda kadın doğum doktoruydu
Amin inşallahAmin inşallahhAllah sizin de bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
![]()
Cinsiyet neAmin inşallahHala isime karar vermememiz dışında bir sıkıntı yok
![]()