- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
Adminlerim lütfen soruma cevap alana kadar konumu taşımayın benim için önemli bir dert bu ve en aktif alan burası olduğu için konuyu buraya açıyorum...
Arkadaşlar 9 gün sonra nişanım olacak kısmetse. Çekmeköy'e 3 gün önce taşındık ve buraları hiç bilmiyorum. Bildiğiniz güvenebileceğim bir kuaför tavsiyeniz var mıdır? Evime yakın bir kuaföre girdim dün nişan için topuz yaptırmak istiyorum dedim fiyatı nedir diye sordum. Makyaj ve saç 250 tl dedi
Ve prova istersem de 125 tl daha istiyor. Alelade bir mahalle kuaförü üstelik... Lütfen bana yardımcı olun birdahaki gideceğim kuaföre nişan için demesem (4 kişi gideceğiz buarada) provasız güzel yapamazlarsa diye de korkuyorum, nişan desem deli paralar istiyorlar. Ne yapsam bilemedim yardım lütfen..
Arkadaşlar 9 gün sonra nişanım olacak kısmetse. Çekmeköy'e 3 gün önce taşındık ve buraları hiç bilmiyorum. Bildiğiniz güvenebileceğim bir kuaför tavsiyeniz var mıdır? Evime yakın bir kuaföre girdim dün nişan için topuz yaptırmak istiyorum dedim fiyatı nedir diye sordum. Makyaj ve saç 250 tl dedi