Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba :) İstanbul cerrahi ile anlaştın mı acaba ? Fiyat olarak me verdiler bi de ? Benim doktorum Memorial da ama oranın ücretleri çok fazla geldi İstanbul cerrahiyi önerdi biz de fiyat alıcaz bakalım.
İstanbul Cerrahi Nişantaşı hastanesinde bir ay önce doğum yaptım. Tüm hamilelik kontrollerimi de burada yaptırıdm. Gerçekten çok ilgili ve tatlı bir hastane. Dr. Seda Büyükgüral tüm bu süreçte herşeyimle ilgilendi.
Peki doğum Ücreti olarak ne kadar ödediniz ? Benim doktorum başka bir hastanede orada doğum yapabilirim ama ücretini araştırıyorum şuanda . Bir de ücretiniz özel sağlık Sigortası indirimi ile mi oldu yardımcı olursanız çok sevinirim:)
İstanbul Cerrahi Nişantaşı hastanesinde bir ay önce doğum yaptım. Tüm hamilelik kontrollerimi de burada yaptırıdm. Gerçekten çok ilgili ve tatlı bir hastane. Dr. Seda Büyükgüral tüm bu süreçte herşeyimle ilgilendi.
Peki doğum Ücreti olarak ne kadar ödediniz ? Benim doktorum başka bir hastanede orada doğum yapabilirim ama ücretini araştırıyorum şuanda . Bir de ücretiniz özel sağlık Sigortası indirimi ile mi oldu yardımcı olursanız çok sevinirim:)