• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İstanbul Cerrahi Hastanesinde Dr Sami Cengiz'de Tedavi Olanlar Burda Buluşalım

cumboo

Hiç Keyfim Yok...
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
85
1
86
45
İstanbul
2. tedavimi dr sami cengiz'de yaptırmayı düşünüyorum.bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırmısınız.

peki o hastanedeki diğer doktorlar prof bülent baysal, prof lemi ibrahimoğlu, prof hasan serdaroğlu hakkında bilisi olan var mı?

Bende ilk tedavi olduğum merkezde beklediğimi bulamamıştım.Sami beyi yakınlarım tavsiye etti ön görüşmeye gittim.Beklemediğim ilgi ve alaka gördüm.Böyle olumlu yazılar okuyunca artık kesinlikle eminim kendimi ona emanet edebilirim.Tabi önce Allah'ın dedği olur.Hakkımda hayırlısı olur inşallah...

merhabalar bayadır girmiyordum kızlar bu zaman sürecinde sami beyde tadavi olan kimse yokmuu?maddi olarak toparlanmamıza az kaldı inşallah en kısa zamanda 2.tedavime başlarım.deneyimlerinizi paylaşın lütfen ilk tedavimde çok bilgisizdim...bekliyorum arkadaşlar...

bende sami beye gitmeyi düşünüyorum ama yaşım yüzünden başarı şansım az bi tanıdığımız ona tedavi oldu ikiz kızları var bakalım bende param hazır gibi allah yardımcım olsun

benim kız kardeşimde sami beye muayene oldu ve tüp bebek yaptırdı.şuan hamile ama haftaya bebek ve kese var mı diye bakılacak.işallah tutar.sami beyden ayrıca çok memnunlar ilgili ve iyi bir doktor

iyiki gitmişim diyorum.şuan kızım 2.5 yaşında.samibey ve ekibinden çok memnunuz ve herkese tavsiye ediyorum etmeyede devam edeceğim.başka yerderde şansınızı aramayın derim rabbim nasip ettiyse sami beyinde yardımlarıyla inşaallah herkes omutluluğu yaşar .RABBİM isteyen herkese versin:emir_bebek:

Tüp Bebek tedavi süreci zorlu bir sürec, doktorunuza güven çok önemli! Sami Bey iyi biri olabilir ama bu tedavi sürecinde tam anlamıyla güvenebilir gelmedi.Fiyat konusunda da Bahçeci kliniği ile aynı.bu tedaviyi kliniğin içinde toplamanın trnsferin yapılacağı bir yerde yaptırın.Sami bey , amerikan hastanesini yada ist cerahiyi kullanıyor.kararsız, emin gibi değil, cok kibar,tedavi olumsuz olunca . ilgi sıfır. bu tedavi sürecinde psikolojik olarak kendinizi iyi hissetmek olumlu sonuca ulşamak istiyorsanz tek ve doğru adres BAHÇECİ.Embriyologundan, psikologuna kadar tam teşekkülü bir klinik.şundan emin olabilirsiniz yapılacağın en iyisi yapılıp geri kalan ALLAH ın takdiri diyorsunuz.Keşke doktor şöle yapsaydı diye bir şey kafanızda kalmıyor. BAHÇECİ KLİNİĞİ ve MUSTAFA BAHCECİ ye çok teşekkür ederiz

slm,ben daha önce iki kez tüp bebek yaptırdım tutmadı üçüncü tüp bebek tedavimi sami bey yaptı şu an 8 haftalık hamileyim tedavim çok güzel geçti doktorumdan çok memnun kaldım sizlerede tavsiye edebilirim,sami beyden allah razı olsun.

Back
X