İstanbul da ev sorunsalı yardım lütfen ! :)

likebutterfly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
41
2
98
Ankara
Herkese merhaba arkadaşlar sınavı kazanıp İstanbul a atandim istanbul ve ilçeleri hakkında hiç bir fikrim yok bir kız arkadasimla eve çıkmayı düşünüyoruz isyerimiz birimizin bostancı tarafında birimizin ki kartal tarafında metro ya yakın ve orta yer olarak maltepeyi dusubuyoruz sizin onerebileceginiz bi semt ilçe var mı acaba veya bildiğiniz kiralık ev :/

Dusunceniz mantikli. Maltepe yerlesim olarak huzel bir yer. Mumkun oldugu kadar metroya yakin olsun yeter.

Bende tam anadolu yakasını bilmiyorum ancak huzurlu nezih bir semt arıyorsanız acıbademı öneririm kıraları biraz yuksektır metrobuste var

Altıntepe Mahallesi olabilir. Bostancıya daha yakın ama metro uzak değil rahat gidip gelir.

Hem sakin bir yer hem de kiralar biraz daha ucuzdur diye tahmin ediyorum.

Gerçi Bostancı kartal hattı genel anlamda temizdir. Bostancı tarafına yakın olmanızı öneririm ben.

Bostancı İçerenköy dusunmustum ama arkadasimla beraber tutalım diyoruz o yüzden ikimize de uzaklığı aynı olsun diye dusunuyoruz :/ findikliya pek iyi demediler huzurevi esenkent zümrüt evler çok önerildi biz site içinde ve metroya yakın olsun diyoruz aslında. Ama buralar hakkında bi bilgim yok maalesef

Bostancı İçerenköy dusunmustum ama arkadasimla beraber tutalım diyoruz o yüzden ikimize de uzaklığı aynı olsun diye dusunuyoruz :/ findikliya pek iyi demediler huzurevi esenkent zümrüt evler çok önerildi biz site içinde ve metroya yakın olsun diyoruz aslında. Ama buralar hakkında bi bilgim yok maalesef
Fındıklı kesinlikle önerebileceğim bir yer değil.

Içerenköy metroya yakın aslında. Kiralar 3+1 evlerde 1100 1200 civarında. Daha uyguna da bulabilirsiniz biraz araştırırsanız. Güzel sakin bir yerdir.

Huzurevi tarafı da iyidir.

Minibüs yoluna yakın bir yeri de tercih edebilirsiniz.

Fındıklı kesinlikle önerebileceğim bir yer değil.

Içerenköy metroya yakın aslında. Kiralar 3+1 evlerde 1100 1200 civarında. Daha uyguna da bulabilirsiniz biraz araştırırsanız. Güzel sakin bir yerdir.

Huzurevi tarafı da iyidir.

Minibüs yoluna yakın bir yeri de tercih edebilirsiniz.
Bu çok tsk ederim verdiğiniz bilgiler için mutlaka dikkate alicam Ankara dan İstanbul a gelmek alışmak biraz zaman alıyor maalesef : )

Bu çok tsk ederim verdiğiniz bilgiler için mutlaka dikkate alicam Ankara dan İstanbul a gelmek alışmak biraz zaman alıyor maalesef : )
Işiniz zor ama güzeldir buralar. Yakınlardayım ben çözemediğiniz bir sorun olursa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım. Kolay gelsin :)

Back
X