Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet ikiz gebeyim şu anda
Bahceci tüp bebek merkezi canim orasını çok duydumBen Avrupa yakasındayım biraz uzak orasıpeki olumlu sonuç aldınız mı
Bende bi çok yerde okudum çok olumlu sonuç alan var onun yanı sıra para tuzağı diyende var kafam çok karıştıBahceci tüp bebek merkezi canim orasını çok duydum
Canim biraz yüksek tabiki fiyatlar ama benim tanıdık biri 2 yıl önce tedavi gördü orada ilk denemesi tuttu bende düşündüm gitmeyi fakat yüksek gibi geldi bana daBende bi çok yerde okudum çok olumlu sonuç alan var onun yanı sıra para tuzağı diyende var kafam çok karıştı
Nerde oturyorsunBende bi çok yerde okudum çok olumlu sonuç alan var onun yanı sıra para tuzağı diyende var kafam çok karıştı
İst-KağıthaneNerde oturyorsun
Merhabalar ben Ocak ayında başlıyorum inşallah Fulya da dr.güçlü kaleağasında tedavimi görücemİstanbul da tüp bebek yaptıranlar hangi hastaneyi hangi doktoru öneriyorlar acaba birde kısada olsa bir fiyat bilgisi verebilirmisiniz araştırma aşamasındayım nereye gideceğim ne yapacağım çok kararsızım lütfen konuyla ilgisi olanlar yardımcı olsun
Aynen öyle bu işlemde en önemlisi laboratuvar ın iyi olması çok kararsızım bir sorunumuz yok 25 yaşındayım 4yıldır istiyoruz 1 kere kendiliğinden hamile kaldım o da gelişemedi kürtajla sonuçlandı ve cidden psikolojikmen çok yıprandığımı hissediyorum42 yasindayim. Daha evvel sosyal medyada cok parlatilan bir yerde kotu tecrubem oldu. Daha sonra forumda inanilmaz insanlarla tanistim ve sayelerinde dogru doktor ve hastane (laboratuvar) secimi yapip 2 tane saglikli embriyo edindim. Ne kadar tesekkur etsem az kendilerine. Ota Jinemed ve Sisli Memorial gidilebilecek 2 iyi merkez. Cok iyi laboratuvarlari var.
Bende Nisan ayına kadar beklemek istiyorum fakat kararsızım halaMerhabalar ben Ocak ayında başlıyorum inşallah Fulya da dr.güçlü kaleağasında tedavimi görücem
Yasiniz cok genc, inanin dogru tedavi ve yerle 2-3 cocuk sahibi olursunuz. Bakin ben bu yasta umudu yitirmeden kosturuyorum. 2022'nin size saglikli ve huzurlu bir hamilelik getirmesini dilerim.Aynen öyle bu işlemde en önemlisi laboratuvar ın iyi olması çok kararsızım bir sorunumuz yok 25 yaşındayım 4yıldır istiyoruz 1 kere kendiliğinden hamile kaldım o da gelişemedi kürtajla sonuçlandı ve cidden psikolojikmen çok yıprandığımı hissediyorum
Çok teşekkür ederim inşallah bakalımYasiniz cok genc, inanin dogru tedavi ve yerle 2-3 cocuk sahibi olursunuz. Bakin ben bu yasta umudu yitirmeden kosturuyorum. 2022'nin size saglikli ve huzurlu bir hamilelik getirmesini dilerim.
Laboratuvar konusunda ise dedigim gibi bu iki hastane cok iyi hem lab hem hekimleri ile.
Balıkesirden istanbula tüp bebek tedavisi için geliyoruz beşiktaş daki bahceciye geliyoruz son aşamayız artık benim doktorum mehmet reşit as oğlu eşimin doktoru bülent erol çok memnun kaldık evet ücret olarak biraz pahalı ilaçlar tedavi hastane ve yol masrafı derken bi 45 bin gitti şuan rahim dinlendirmesindeyim çarşamba randevum var o zaman transfer günüm belli olucak tahminen ayın 10,15 arası bi günde olucak ve bu sefer çok umutluyum inşallah hamile kalırım 2ci demem daha önce izmirde yaptırdık tutmadıİstanbul da tüp bebek yaptıranlar hangi hastaneyi hangi doktoru öneriyorlar acaba birde kısada olsa bir fiyat bilgisi verebilirmisiniz araştırma aşamasındayım nereye gideceğim ne yapacağım çok kararsızım lütfen konuyla ilgisi olanlar yardımcı olsun
Balıkesirden istanbula tüp bebek tedavisi için geliyoruz beşiktaş daki bahceciye geliyoruz son aşamayız artık benim doktorum mehmet reşit as oğlu eşimin doktoru bülent erol çok memnun kaldık evet ücret olarak biraz pahalı ilaçlar tedavi hastane ve yol masrafı derken bi 45 bin gitti şuan rahim dinlendirmesindeyim çarşamba randevum var o zaman transfer günüm belli olucak tahminen ayın 10,15 arası bi günde olucak ve bu sefer çok umutluyum inşallah hamile kalırım Tavsiye ederim bahçeci fulyayı bende 24 yaşındayım 6 yıllık evliyim gerçekten çok zor bi süreç Rabbim inşallah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin
İstanbul da tüp bebek yaptıranlar hangi hastaneyi hangi doktoru öneriyorlar acaba birde kısada olsa bir fiyat bilgisi verebilirmisiniz araştırma aşamasındayım nereye gideceğim ne yapacağım çok kararsızım lütfen konuyla ilgisi olanlar yardımcı olsun
Bende bu ay bahceciye basladim, hayirlisi olur insaAllah. Dr cem celikle bugun muayenem vardi. Bu sene 1250₺ olmus muayene. Ilaclar haric 16.000₺ tutuyormus. Ama guvendigim bir yer. Bir tanidigima bulmustum ve ilk denemede gebe kaldiİstanbul da tüp bebek yaptıranlar hangi hastaneyi hangi doktoru öneriyorlar acaba birde kısada olsa bir fiyat bilgisi verebilirmisiniz araştırma aşamasındayım nereye gideceğim ne yapacağım çok kararsızım lütfen konuyla ilgisi olanlar yardımcı olsun