İstanbul devlet hastanesi önerisi - kadın doğum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Acelyax

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2024
424
368
18
Kizlar selam İstanbul anadolu yakasinda Sultanbeyli tarafında oturuyorum. Hamile olduğum bugün çok şükür kesinleşti 9 ay boyunca hangi hastaneye gideceğime karar veremiyorum, devlet hastanesi olacak orasi kesin ama eğitim ve araştirma hastanesi olursa hep asistanlar muayene eder dediler… eğer normal devlet hastanesine gidersem uzman doktor muayene eder dediler.
Ben Lütfi Kırdar Kartal şehir hastanesine gitmek istiyordum fakat orasıda eğitim araştirma olduğu için ve asistanlar olduğu için vazgeçmek üzereyim. Pendik devlet hastanesi önerdiler ama orası bana çooook uzak yolda doğurur insan ya Allah korusun
Devlet hastanesinde gebelik takibi yapanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim önerilerinizi bekliyorum

Tıp fakültesine profesörlere özel muyaneye güdebilirsin ücretleri özel hastaneye göre çok uygun oluyor ve iyi doktorlar var

Merhaba bende Sancaktepe bölge hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum, 2 gün önce ilk defa Sultanbeyliği devlete gittim doktorun ilgisi olsun ntsdeki ebenin tavırları olsun aşırı derecede iyiydi.Dogumu orda yapmam konusunda baya teşvikledi hemşire.Dogum anına kadar eşin yanında oluyor falan dedi, gebe okuluna gel daha detaylı bilgi alabilirsin dedi.37 haftalık hamileyim süreç çok yaklaştı kafam çok karışık.Bugün tekrar gitmeyi düşünüyorum.Dogumum temmuzun ilk haftası gibi olacak.O zamanlarda mesaj atarsanız bana orda doğum yaptıysam bilgi verebilirim

Pendik devlet malesef doğum yapmıyormuş geçen ay kontrol için gittim sezeryan ve doğum yok dedi hekim hatta acil durum olursa da başka bir acile gidebilirsin burada hamile bakmıyorlar acil de dedi. Bende pendikte oturuyorum yakınız sizinle genel olarak kurtköy emsey yada lokman hekim bakmaya çalışıyorum

Saglikla gelsin inşallah bebeginiz ne durumdasınız, hangi hastaneyi seçtiniz?

Merhaba bnde hamile olduğumu yeni öğrendim. Dr ve hastane arayışındayım. Bnde sultanbeyli deyim ve ümraniye eğitim ve araştırma hastanesini düşünüyorum sizlerinde önereceği bi Dr var mı hastane hakkında fikri olan yazabilir mi

Merhaba bnde hamile olduğumu yeni öğrendim. Dr ve hastane arayışındayım. Bnde sultanbeyli deyim ve ümraniye eğitim ve araştırma hastanesini düşünüyorum sizlerinde önereceği bi Dr var mı hastane hakkında fikri olan yazabilir mi? Siz hangi hastane ve dr seçtiniz ve memnun musunuz

Canım Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinde tek sabit bir doktorla ilerlemek çok zor .Zübeyde Sümeyye özgül (hala orda mı bilmiyorum tatlı bir doktordur)ve Dr doğuş budak ( o da sorularına cevap verir ilgilidir) bu kişiler yanlarında asistan olsa da muayene odasında olurlar genelde ama sürekli aynı doktora bulmak zordur.Aldığım diğer doktorlarda genelde odada asistan oluyor kendileri olmuyor.Zübeyde hanımı tek geçerim ama ismi olsa da muayene bulamamıştım ona en son.Şu an özele gidiyorum bu durum Gerçekten çok sıkıcı sürekli farklı doktor durumu.Devlet hastanesi seçersen asistan olmaz aynı doktora gidersin sürekli.

Merhaba bnde hamile olduğumu yeni öğrendim. Dr ve hastane arayışındayım. Bnde sultanbeyli deyim ve ümraniye eğitim ve araştırma hastanesini düşünüyorum sizlerinde önereceği bi Dr var mı hastane hakkında fikri olan yazabilir mi? Siz hangi hastane ve dr seçtiniz ve memnun musunuz
Özele malesef durumumuz yok. Araştırma değil de devlete mi gitsen daha iyi diyosun. Bnde tam tersi düşünüyordum. Eğer bi sorun olursa araştırmada derhal müdahale edebilir araştırma konusunda yetkim diye seçmek istiyorudjm

Ben de senin gibi düşünüyorum araştırma hastanelerinin imkanları daha iyi .Sadece düzenli bir doktor takip etsin olayı yalan oluyor.Sürekli farklı bir doktora ancak randevu buluyorsun.Asistanlar falan da muayene ediyor arada.Sıkıntı yok diyorsan Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesi içerisinde zaten kadın doğum ve çocuk hastanesi var bayağı büyük perinatolojisi vs de var.Her türlü imkan var yani başka bir yere gitmek durumunda kalmazsın .

Evet bunları da göz önünde bulundurmya çalışıyorum. Bakalım ya inşallah iyi bi karar veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…