Açıkçası çok bilmiyorum onu hastaneyle görüşmeniz daha doğru olur ben paket olarak almadım maddi olarak o zaman imkanımız olmadı ilk haftalarimda paket fiyatları 65-90 arası değişiyordu hastaneden hastaneye şuan sadece doğum 50 binlerde yani o şekilde alsaydık çok daha iyi olurdu tabiki o yüzden söyledim kese ve kalp atışını duyduktan sonra alacaksanız paket şeklinde almak gerekir tabiki ama Allah korusun ilerleyen zamanlarda herhangi bir sıkıntı olunca nasıl olur onu hiç bilmiyorum
Ayrıca devlete de bir yandan gitmek daha iyi gerçekten ben Pendik devlete tahlil için birkaç sefer gittim bana denk gelen doktorlar iyi değildi yüzüme bile bakmadılar açıkçası hele ki Marmara hiic yanindan bile geçmenizi tavsiye etmem tuzla devlet hastanesinde Gülbahar miydi ismi bilmiyorum bir doktor varmış herkes onu tavsiye etmişti ona da bakabilirsiniz ama iyi bir doktora denk geldiyseniz tabi degistirmeyin insallah istediğiniz gibi olur herşey
Hamilelik gerçekten çok güzel bir o kadar da zorlu ve stresli bir süreç inşallah en güzel sekild geçer sizin için