Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hem deviyasyon hem estetik ameliyatı yapacak SSK / devlet hastanesinde görev yapan, Memnun kaldığınız doktor tavsiye edebilir misiniz? Uzun süredir araştırıyorum ama tavsiyelerin çoğu çok eski ve özel kliniklere geçmiş doktorlar.
Burnumda kemik egirligi var ve estetik acıdan küçük bi işlem yapılcak bunun için özeller çok pahallı sanırım bi kaç tane bazı okudum 8 bin 9 binden bahsediyorlar
Hem deviyasyon hem estetik ameliyatı yapacak SSK / devlet hastanesinde görev yapan, Memnun kaldığınız doktor tavsiye edebilir misiniz? Uzun süredir araştırıyorum ama tavsiyelerin çoğu çok eski ve özel kliniklere geçmiş doktorlar.
Ben istambul eğitim ve araştırma hastanesinden randevu aldım kızlar ama estetik bölümünden çünkü kbb çıkar bu ameliyatı yapmak istemiyorlar benim burun kemiğinde eğrilik var estetikle birleştirmek istedim ama hiç bir kbb ci kabul etmedi sadece kemik duzeltebilceklerini söylediler ama tabiki özendekiler yapabiliyor ama en uygunu 12 bin