Istanbul Devlet hastanesinde doktor tavsiyesi

Fkalio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
2
0
1
40
Merhaba,

Hem deviyasyon hem estetik ameliyatı yapacak SSK / devlet hastanesinde görev yapan, Memnun kaldığınız doktor tavsiye edebilir misiniz? Uzun süredir araştırıyorum ama tavsiyelerin çoğu çok eski ve özel kliniklere geçmiş doktorlar.

Evet kesinlikle varsa biri yazdın bende araştırıyorum ama tavsiyeye ihtiyacım var

Burnumda kemik egirligi var ve estetik acıdan küçük bi işlem yapılcak bunun için özeller çok pahallı sanırım bi kaç tane bazı okudum 8 bin 9 binden bahsediyorlar

Merhaba,

Hem deviyasyon hem estetik ameliyatı yapacak SSK / devlet hastanesinde görev yapan, Memnun kaldığınız doktor tavsiye edebilir misiniz? Uzun süredir araştırıyorum ama tavsiyelerin çoğu çok eski ve özel kliniklere geçmiş doktorlar.
Siz buldunuz mu bi dr acaba

Bende hala araştırıyorum yardımcı olacak kimse yok mu ya :(

Bende hala araştırıyorum yardımcı olacak kimse yok mu ya :(
Ben istambul eğitim ve araştırma hastanesinden randevu aldım kızlar ama estetik bölümünden çünkü kbb çıkar bu ameliyatı yapmak istemiyorlar benim burun kemiğinde eğrilik var estetikle birleştirmek istedim ama hiç bir kbb ci kabul etmedi sadece kemik duzeltebilceklerini söylediler ama tabiki özendekiler yapabiliyor ama en uygunu 12 bin

arnavutköy devlet hastanesinde artunç kaan turanoğlu var ama 2021e kadar dolu maalesef😔

Back
X