Tüp Bebek Merkezleri İstanbul Doktor Önerisi

sonbaharsonuyok

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
1.224
814
323
merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 senedir devletteki doktorum yüzünden oyalandım. her şey sarpa sardı. şimdi kararsızım ne olur görüşlerinizi esirgemeyin benden? hangi doktor daha insancıl benim için önemli bir durum. iletişim çok çok önemli.

Son düzenleme:
Bülent beyi tanımam ama insancıllık ve profesyonellik açısından çağlar beyi tavsiye ederim.

Çağlar bey ilk gittiğimizde 2 saat konuştu bizimle ne sorsak sabırla cevapladı. Tek tek anlattı her şeyi. Ben gözündeki Işık'tan mesleğini severek yaptığını anlıyorum. Bilgisine de güveniyorum bunun yanında. Pazar yumurta toplamam var. E2 değerim çok yüksek çıktı bugün. Dondurma yapacak. Ohss ye karşı temkinli bayağı doktorum. Bakalım birkaç ay sonra ne olacak. Yaşayıp göreceğim.

Bu arada bende de pcos var. 31 yaşındayım. Klomen ve aşılamalar sonrası sonuç hep negatifti.
canım merhaba bayağı önce yazmışın ama belki okuyup bana yardımcı olabilirsin.. bende kayseride ikamet ediyorum 2 yıllık evliyim ve 7 ay önce kendiliğinden hamile kaldım ama bebeğim gelişemedi kürtaj oldum bi daha da hamile kalamadım geçen ay memorial da aşılama oldum tutmadı ve bende bu ay tüp bebek denemek istiyorum yaşım ilerliyor oayalanmak istemiyorum.. çağlar beyin tutumu bilgisi iyi demişin bu tüp bebek süreci ve maddi olarak harcamalar ile ilgili dsetaylı bilgi verir misn ? inş sende hayaline kavuşursun...

Canım hastane 5450 işlem ücreti ,eğer embriyo dondurmaya gerek görürlerse onun için de 1420 alıyor. İlaçlar 1500 civar tutuyor. İlaç ücreti kişiye göre değişiyor. Herkese farklı dozda iğne ilaç gerekiyor canım. Ben ilk tanışmaya gittim. Çağlar beye Facebook tan ulaştım. O da randevusuz gelin dedi. Büyük bir sabırla tüm sorularımı yanıtladı. Ben biraz pimpirikliyimdir de. Tanışmaya gitmeden önce adetin 2. Günü gelin demişti. Gelirken de bugüne kadarki bütün tahlil, varsa rahim film sonucu, eşimin sperm sonuçlarını istedi. Hepsiyle gittim. Alttan muayene etti. Sıkıntılı durum varsa önlem alırız diye.omega ve inofolic verdi. Ramazandi, ben oruca engel olur diye diğer ay başlamak istedim. Yine adetin 2. Günü gittik. İğneler verdi. İğnelerin 5. Günü yumurtaların büyüklüğüne bakmak için çağırdı. 7. Günü tekrar çağırdı. Kan da verdim o gün. 9. Gün yumurta toplamaya karar verdi. Yumurtalar toplandıktan sonra embriyologlar 5 gün boyunca durumlarıyla ilgili telefon edip bilgilendirdi. Ben polikistik hastası olduğum için dondurmaya karar verdi. 2 adet sonrası transfer edecekler. Bekliyorum şu an. Doktordan yana için rahat olsun. Her zaman soru sordum WhatsApp tan. Hala da sorarım. Hiç cevapsız bırakmaz. Hatta geçen gün cevabı 5 saat geç vermişti. Geciktiği için pardon yazmış :) ekiptekiler de çok iyi. Ben çok güvendim. İnşallah güvenim boşa çıkmaz.temennin için de çok sağol amin inşallah

Canım instagramı daha aktif kullanıyor. Benim olmadığı için Facebook'tan ulaşmıştım. Oradan yazmak istersen diye dedim. Ben yüzyüze görüşmeden önce Facebook a girmiyorum diyip cep nosunu vermişti hemen. Bi de tedavinin ilk günü 120 lira alıyorlar, kan vermeni istiyorlar. O da 30 lira.ücretleri yanlış hatırlıyor olabilirim. Ama ilk görüşme ücretsiz. İşlem ve dondurma için kredi karı geçerli. Bizim karta 7 taksit yaptılar.

Son düzenleme:
Canım çok detay yazmışsın öncelikle çok teşekkür ederim.. Bizimkisi sebepsiz infertilite eşimde de bende de sorun olmadığı halde olmuyo bi çok doktor bu teşhisi koydu.. Yaşım 32 olduğu için. Strese girdim açıkçası ondan dolayı tüp bebek istiyorum aylardır bugünü düşündüm ama şimdi süreç ürkütüyor beni açıkçası tüp bebekte tutmazsa ne yaparım nasıl bir psikolojiye girerim korkusu başladı çünkü şimdiye kadar amaaan nede olsa son çare tüp bebek deyip kendimi avuttum.. Sen de pko olduğu için bayağı yumurta toplanmıştır bende kaç tane toplanır acaba aşılamada gonalf ile 3 yumurtam oluşmuştu ama tutmadı.. Bugün eşimle gidip bi yüz yüze konuşmak istiyorum ilk görüşmede ücret yok demişsin değil mi?? Ve bütün bu süreçte sadece çağlar bey mi ilgilendi yoksa özge hanıma da yönlendirdi mi?

Evet canım ilk görüşme ücretsiz. Sadece çağlar bey ilgilendi. Ben farklı bir şehirde olduğum ve çalıştığım için yumurta takibimde buradan bir doktora gittim. Onlar aralarında paslaştı sonuçları. Sadece 2 kez gittim gerçi buradaki doktora yumurta toplamaya kadar. İçini ferah tut canım. Rahat ol. Tahlillerinle gitmeyi unutma bugün.

Tamam canım inş. Benim adete 6-7 gün var daha ön bilgilendirme için gideyim diyorum muayene etmez değil mi ilk seferde

Beni etmişti alttan. Adetimin ikinci günüydü yalnız ben gittiğimde. Sivas tan Aslı diye bir hastanızın selamı var dersen sevinirim :)
Tabiki söylerim canım :) benimki on görüşme büyük ihtimalle adetin 2. Gün çağırıp öyle muayene eder.. Hadi hayırlısı canım hakkımızda

Canım umarım iyi bir sonuç alırsın da bayram yaparız. Ben de kilo vermek için bekleme kararı aldım o süreçte doktor kısmını değerlendirecehım. Peki ücretler hakkında bilgi verebilir misin ?

Sayende tüm. Sorularıma cevap aldım harika işlemiş süreç inşallah benimki de öyle olur canım güzel haberlerini bekliyorum

Canım özelden soru sorabilir miyim sana ben de Kayseri de yaşamıyorum o kısım da benim için önemli gidiş geliş vs. Önerilerin varsa beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…