Istanbul dr Cem payasli karin germe bilgi almak istiyorum acil

Malesef cok kisi boyle yazip sonrasini soylemiyor canim yakinin cem beye mi oldu?

Evet canim, aynen böyle oluyor profilime bak ben ne zaman kayit oldum, hala arastiriyorum. Insanlar egoist sadece kendilerini düsünüyorlar, ayni dönemden gectiklerini unutuyorlar. En önemliside böyle yaparak eminim bol bol "güzel dualar" aliyorlar.

Haberin icin 6cok sagolda, ama ben bu mesajdan ne anlamam gerekiyor? Memnun degilmiymis?
Sunu anlaman gerekiyor: bu sitedeki üyeler kendi veya bir yakini ameliyat oldugunda bunu söylemekle yetinir, ama buna dair asil bilgileri yanitlayacak sorulari ignore eder. Yani tipik kadinlarin fesatligi. Kadinlar arasindan kolay kolay insan cikmaz, bunu bir kadin olarak söylemek ayri bir utanc.

Malesef cok haklisin cogu ameliyattan once bilgileri topladiktan resimlerimize baktiktan sonra ve ameliyattan sonra birdaha gelip yazmiyor hatta bazilari varki buraya girdikkleri son zaman belli zaten mesajlara dahi cevap yazmiyorlar
Yani bu forum zaten yardim amacli ama herkes oyle degil malesef

Selam kizlar bende karin germe ve yag aldirmayi düsünüyorum iki doktor arasinda kararsiz kaldim dr elif aydin taniyan varmi lütfen bana yardimci olun.önceligim dr elif eren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…