İstanbul en iyi tup bebek merkezi neresi

Canım ben yoğunluk nedeniyle arada birşeylerin kaynamayacağı, hafta sonuna denk gelirsem telaşı yaşamayacağım ve yaş dındınına çok takılmayacak, pozitif enerjili ve tecrübeli bir doktor arayışındaydim. Doktorum, tüp bebek konusunda uzman Burçak Erzik hocayı tavsiye etmişti. Gittim görüştüm, çok içime sindi ve hemen tedaviye başladık. Çok ilgili, güler yüzlü, enerjisi, tecrübesi, samimiyeti ve bana psikolojik olarak kendimi iyi hissettirmesi, daha birçok artısı var Burçak hocanın. İlk tüp bebek tedavim bu, tedavinin 6. günündeyim. Herşey yolunda gidiyor, Burçak hocam beni meleğimle kavuşturacak, bunu hissediyorum, zaten kendisi de melek gibi bir insan. Fulya Polat Towers"da Beart isimli kendi merkezinde tedavi ediyor. Opu ve transferi de merkezinin hemen yanındaki Fulya Acıbadem"de yapıyor. Acıbadem de iyi bir merkez, o konuda da içim rahat. Hem hastane karmaşasından uzak, zamanlama stresine girmedigim hem de gerçekten çok iyi ve tecrübeli bir doktora kendimi emanet ettim, çok iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum. İçim çok rahat. Kararını kendi belirledigin kriterlere göre vereceksin ama ben Burçak hocayla görüşmeni tavsiye ederim. Burçak hoca Bahçeci'nin doktoruymuş daha önce, sonra kendi merkezini açmış.
10 veya 11 Mart'ta yumurta toplamam olacak, herşey yolunda giderse taze transfer yapacağız. Şu an 6 tane 15-10 mm arasında yumurtam var. 2 tane de geriden gelen var ama yetişir mi bilmem. Ben çalıştığım için çok giremiyorum buraya ama firsat buldukça burdan paylaşırım yeni tecrübelerimi de. Herşey gönlünce olsun, Allah hepimize kolaylıklar versin.

Amerikan Hastanesi Bülent Urman. Tıp dünyasına yön veren 100 doktordan biri. Biraz tuzlu ama. Altunizade Bahçeli’den uzak durun. Para tuzağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…