İstanbul Eurofertil Hakan Özörnek

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sane
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hakan bey de deneyen başka yok mu arkadaşlar.tv de bi sürü yeniliklerden bahsediyor.olumlu veya olumsuz görüşlerinizi burada paylaşırsanız mutlu olurum.

Tüp bebek tedavisi için bu klinik ve dr da tedavi olan var mı.Ben 47 yaşındayım ve 10.tedavi için dr araştırıyoruz.Hakan beyi seda sayının programın görmüştüm.Bilenlerden rica etsem bana görüşlerinizi yazar mısınız.memnun kaldınız mı sonucunuz ne oldu.
Ben kendisinde şuan tedavi görüyorum çok iyi bir doktor ve çok da bilgili laboratuvar ekibide çok başarılı

Ben kendisinde şuan tedavi görüyorum çok iyi bir doktor ve çok da bilgili laboratuvar ekibide çok başarılı
Öyle mi hayırlı olsun canım.inşallah güzel sonuçlarla dönersin.özel değilse biraz bilgi verebilir misiniz.yaşınız kaç sorun neydi.kaçıncı denemeniz.nsl bir tedavi uygulanıyor.maliyeti ne kadar.farklı bir ilden mi gittiniz.çok sordum canım kusura bakma.biz yaz tatilince ancak başlayabiliceğiz kısmetse.

En son 1 yıla yakın tedavi gördüm sürekli olarak aynı yöntemi uyguluyor, tek farkı bizim gibi ileri yaş kadınlarda iğne yerine klomen kullanması ve bunun da işe yarayıp daha az maliyetli daha az iğneli bir tedavi olması. Ama o da transferden sonra çok çok fazla ilaç ve iğne kullandırıyor ve nerdeyse aynı maliyet aslında. Gidilebilir aslında iyi bi doktor, pozitif vs ama merkez korkunç kalabalık SGK hastanesi gibi nerdeyse her seferinde 1 saat bekletiyor.
benim FSH 60 adet olamıyorum yumurta yok direk klomen verdi kullan dedi. yumurta olurmu acaba yaş 46 bende çok üzülüyorum

Tüp bebek tedavisi için bu klinik ve dr da tedavi olan var mı.Ben 47 yaşındayım ve 10.tedavi için dr araştırıyoruz.Hakan beyi seda sayının programın görmüştüm.Bilenlerden rica etsem bana görüşlerinizi yazar mısınız.memnun kaldınız mı sonucunuz ne oldu.
Ben memnundum. İlk denememdi. Pozitif oldu. 33 yaşımda başladım tedaviye, 34'te doğum

Yine olmadı canım.kimyasal oldu kasım ayında 😔 bu sondu zaten.bizim için bitti çocuk konusu.allah sizlere nasip etsin.

Back
X