- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
- 173
Canım eğer 3 günlük embriyo konduysa hamilesin inşallah :) 2 günde 2 kat artiyorsa tamamdır :)
Hayir isteee...3. Gun degildii...5. Gun du... o yuzden hic umidim yok...ama 6 kafami kurcaladimi ...kurvaladi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım eğer 3 günlük embriyo konduysa hamilesin inşallah :) 2 günde 2 kat artiyorsa tamamdır :)
Canım testi gününde tekrarla ozamana kadarda canını sıkma bişeyler var gibi çünkü gerçekten çok erken yapmışsın bazen olsa bile çıkmaya bilir geç tutunmada olabiliyor.Hayir isteee...3. Gun degildii...5. Gun du... o yuzden hic umidim yok...ama 6 kafami kurcaladimi ...kurvaladi...
Hayir isteee...3. Gun degildii...5. Gun du... o yuzden hic umidim yok...ama 6 kafami kurcaladimi ...kurvaladi...
Merhaba kızlar
Burada eurofertilde hala tedavi gören insanlar var o yüzden kötü birşey söylemek istemem ama yaşadıkalrımı yazdım zaten size.
Benim arkadaşım Halit fırat erden de tedavi görüyor yaptığı testler kullandığı ilaçlar ve adamın yaklaşımı harika ve çok farklı onun tedavisiyle kendimi karşılaştırdığım zaman tamamen şansa yapılan işlemler diyebilirim.
Oyüzden size tavsiyem doktoru ve merkezi çok iyi araştırın sonuçta para veriliyor şansa iş yapacak durumumuz yok.
Sonuç ne oldu merak ettim.
Canım tıbben hamilesin. Hemen iyi bir doktor bul. Inşallah değerin yükselir. Allah inşallah bebeğini sağlıkla hayırlısı yla kucağına almayı nasip eder. Coraspin kullaniyormuydun diye sormuştum.Hic sorma arkadasim..seni dahada meraklandirayim..bugun 10 . Gunumdu 15.37 cikmis simdidee.. dr 10 un ustunde gebelik olustu diyoruz dedi ilaclarimi yukseltti..pazar yine tahlil istedi..
Canım inşallah sonucun çok güzel olur buda son denemen olur bizide habersiz bırakma dikkat et kendine.Hic sorma arkadasim..seni dahada meraklandirayim..bugun 10 . Gunumdu 15.37 cikmis simdidee.. dr 10 un ustunde gebelik olustu diyoruz dedi ilaclarimi yukseltti..pazar yine tahlil istedi..
Canım tıbben hamilesin. Hemen iyi bir doktor bul. Inşallah değerin yükselir. Allah inşallah bebeğini sağlıkla hayırlısı yla kucağına almayı nasip eder. Coraspin kullaniyormuydun diye sormuştum.
Canım inşallah sonucun çok güzel olur buda son denemen olur bizide habersiz bırakma dikkat et kendine.
Meraba arkadaslar..benden iyi haber yok..degerim 8 e dusmus..ne yapacagimi hic bilmiyorum..adet olunca yine baslayabiliyormuyuz acaba..İnşallah yükselir, hakkında hayırlısı ve tabi ki Allah ol dedikten sonra olmayacak bişey yok. Dualarını eksik etme.
Östrojen ilaçları kese görülünce bırakılıyor. Onun yerine progestanı yükseltseymiş yada iğne takviyesi verseymiş. Canım böyle konuşuyorum ama sen de biliyorsun, bu işin içine girince ve doktorlara tam güvenemeyince kim neyi ne kadar kullanıyor bizde fahri prof oluyoruz.
Bence biraz toparlanmayı bekle derim sana en azından manevi olarak kendini dinle biraz. Ve bence bu merkezi değiştir canım yeni bir yer yeni bir doktor bence daha doğru olacaktır ben çok üzüldüm orada çünkü sonradan yapılacak birşey yok demeleri canımı fena halde sıktı.Meraba arkadaslar..benden iyi haber yok..degerim 8 e dusmus..ne yapacagimi hic bilmiyorum..adet olunca yine baslayabiliyormuyuz acaba..
Arkadasimm sen neler yaptin..suan cocugun varmi eurofertilde hamile kaldinmi..yoksa baska yerdemi denedinn..ben suan cok caresizimm..dedigin gibi kimseye guvenimde kalmadi
Meraba arkadaslar..benden iyi haber yok..degerim 8 e dusmus..ne yapacagimi hic bilmiyorum..adet olunca yine baslayabiliyormuyuz acaba..
Arkadasimm sen neler yaptin..suan cocugun varmi eurofertilde hamile kaldinmi..yoksa baska yerdemi denedinn..ben suan cok caresizimm..dedigin gibi kimseye guvenimde kalmadi
Canım benım cok üzüldüm cok ıyı anlıyorum sabırsızlıgını 2 deneme icin 2 ayımı cok zor gecırmıştim beklemek dahada cok yoruyo sankı rabbım bır an önce hepimize versin inşallah benımde cumartesı test gunum bende cok umutlu degılım sankı negatıf olursa beraberce iyi bir merkez araştıralım kızlar cünkü bende cok yoruldum artık bır an önce olsun artık istiyorum sabrım yokMeraba arkadaslar..benden iyi haber yok..degerim 8 e dusmus..ne yapacagimi hic bilmiyorum..adet olunca yine baslayabiliyormuyuz acaba..
Canım hangı merkezde oldun tedavını doktorun kım aklımıZın bır köşesinde bulunsunCanım eurofertilde negatifi aldıktan sonra bir daha orada deneme yapmadım. %70 başarı bekliyorduk demişti alev hanım ama olmamıştı. 2-3 adet sonra başlayabiliriz demişti.
Eşimin tese dokuları vardı, başka merkeze taşıdık ve oradaki ilk denemede hamile kaldım. 6 aylık bir oğlum var. Allah sana ve tüm isteyenlere de tez vakitte nasip eder inşallah. Allah tan ümit kesilmiyor, Allah ol dedikten sonra olmayacak bişey yok tabiki ama bizde güvenilir ellerde bu işi yapmalıyız. Deneme deyip geçmemek gerekiyor. Maddi yönü şöyle dursun manevi yönü çok yıkıcı. Hakkında hayırlısı böyleymiş, sizin için hayırlı zamanda Allah hayırlı, sağlıklı, analı-babalı büyüteceğin evlatlar versin.
Özelden yazayım. Başka başlık altında yazmak doğru olmaz sanırım.Canım hangı merkezde oldun tedavını doktorun kım aklımıZın bır köşesinde bulunsun
Canım eurofertilde negatifi aldıktan sonra bir daha orada deneme yapmadım. %70 başarı bekliyorduk demişti alev hanım ama olmamıştı. 2-3 adet sonra başlayabiliriz demişti.
Eşimin tese dokuları vardı, başka merkeze taşıdık ve oradaki ilk denemede hamile kaldım. 6 aylık bir oğlum var. Allah sana ve tüm isteyenlere de tez vakitte nasip eder inşallah. Allah tan ümit kesilmiyor, Allah ol dedikten sonra olmayacak bişey yok tabiki ama bizde güvenilir ellerde bu işi yapmalıyız. Deneme deyip geçmemek gerekiyor. Maddi yönü şöyle dursun manevi yönü çok yıkıcı. Hakkında hayırlısı böyleymiş, sizin için hayırlı zamanda Allah hayırlı, sağlıklı, analı-babalı büyüteceğin evlatlar versin.
Canım benım cok üzüldüm cok ıyı anlıyorum sabırsızlıgını 2 deneme icin 2 ayımı cok zor gecırmıştim beklemek dahada cok yoruyo sankı rabbım bır an önce hepimize versin inşallah benımde cumartesı test gunum bende cok umutlu degılım sankı negatıf olursa beraberce iyi bir merkez araştıralım kızlar cünkü bende cok yoruldum artık bır an önce olsun artık istiyorum sabrım yok![]()
Özelden yazayım. Başka başlık altında yazmak doğru olmaz sanırım.
Bende anadolu yakasındayım 2 denememıde eurofertilde alev hanım la yaptım evıme yakın olması ve fıyat olarak cok cazip gelmişti oyuzden hiç araştırma yapmadan orada basladım buradada hep negatıf hep olumsuz yorumlar görünce güvenım gitti dıger merkezde tedavı olanlara bakıyorum hep ılk denemelerınde hamile kalmışlar eurofertilde tedavı olup hamıleyım dıyen 1 kişi dışında kımseyı görmedim burda kafam cok karısık bu seferde yıne negatıf olursa demekkı sorun merkezde bidaha orda yaptırmam dıye düşünüyorum umut tüp bebek diye altarnatif olarak aklımda yakın olması benım için cok önemlı canım bıde zeynep kamılde kenan sofuoğlu dıye bır doktor varmış hakkında cok olumlu şeyler duydum 3 transferımde orada olabılır ücretli offf kafam cok karısık ya ama emınım. Yıne olumsuz hissediyorum malesefaminn insallahh..aynenn maddi manevi cok zor evliligin ilk yillari olsa bi derece 6 yildir heray bi bekleyis cok yipranmisim artik...
insallahh guzel haberlerle gelirsinn..simdiden boyle dusunme herkezde negatif olacak diye bisi yokk...ılkini kimde yaptirmistinn..ben memoriali cok istiyorum sisli...bana uzak anadolu yakasindayim..esimde bisefer daha burda deneyelim diyor..karma karisik kafamm...
Eeee bende merak ettimm..
Yaaa hicmi pozitif alan yok okadar nete bakiyorum bi cok merkezle ilgili yorum var eurofertille pek yokk...
Canimm kalbimden istiyorum pozitif haberlerle gelmenii..insallah bi son olurr...benim bu merkezi tercih sebebim kendi drum burada yapiyor tup bebegi..ama transfer donemi seminere denk geldi..o yuzden alev hanima yonlendirdi..Bende anadolu yakasındayım 2 denememıde eurofertilde alev hanım la yaptım evıme yakın olması ve fıyat olarak cok cazip gelmişti oyuzden hiç araştırma yapmadan orada basladım buradada hep negatıf hep olumsuz yorumlar görünce güvenım gitti dıger merkezde tedavı olanlara bakıyorum hep ılk denemelerınde hamile kalmışlar eurofertilde tedavı olup hamıleyım dıyen 1 kişi dışında kımseyı görmedim burda kafam cok karısık bu seferde yıne negatıf olursa demekkı sorun merkezde bidaha orda yaptırmam dıye düşünüyorum umut tüp bebek diye altarnatif olarak aklımda yakın olması benım için cok önemlı canım bıde zeynep kamılde kenan sofuoğlu dıye bır doktor varmış hakkında cok olumlu şeyler duydum 3 transferımde orada olabılır ücretli offf kafam cok karısık ya ama emınım. Yıne olumsuz hissediyorum malesef
Labaratuvarda sorun yok canım bende olmusken ıyısı olsun dıye embrıyoskop u bende kabul ettım embrıyolarımda ıyıydı ya acıkcası ben bu merkezle ılgılı artık nekadar negatıf okadar para dıye düşünüyorlar gibime gelıyo uygun yapıyorlar ama sonradanda birşekılde cıkarıyorlar gıbıme gelıyor okadar cok negatıf alan goruyorum ki artık aklıma bundan bişey gelmiyoCanimm kalbimden istiyorum pozitif haberlerle gelmenii..insallah bi son olurr...benim bu merkezi tercih sebebim kendi drum burada yapiyor tup bebegi..ama transfer donemi seminere denk geldi..o yuzden alev hanima yonlendirdi..
Ben sisli memorial in cok methini duydum gonlum orda yaptirmakda..ama esim 2.de burda olacak diyorr..eger olursa kendi drumu istiyorumm..
Sana boyle yazaken aklima ne geldi acaba labaratuardami bi sorun var embriyolardaa..anlamadim gitti..bize embriyoskop teklif ettiler onuda kabul ettikk..ama yinede allahla kendi aralarinda...
Senin ilki ne zamandi hic ara verdinmi..?? Kimyasal felan yasadinmi..