Moda Haberleri İstanbul Fashion Weekte modellik fırsatı

mankenlik eğitimi almış insanlar arasından seçicekse bu halk arasından seçmek değildir ki, o insanlar zaten manken olamamış bile olsa o yolda uğraşanlardır...
yanlış anlama konu sahibi arkadasım, sana karşı söylemiyorum ben de görmüştüm bu haberi de çok komik gelmişti

Halk arasından sadece güzel diye birini alıpta defileye çıkartılması beklenemez çünkü bu işin de eğitimi var sonuçta.. ama tahmin edemeyeceginiz kadar bu piyasanın göbeginde olmak isteyen ve ajanslara kayıtlı yüzlerce insan var, onlar için büyük şanştı:)

Bugüne kadar hiç bu kadar kötü bir fashionweek görmemiştim bence son derece vasattı tüm koleksiyonlara baktım - ötesi diyebilirim.Zaten çokta alelade tasarımcılar vardı geçen yıl ki fashionweek'le hiç alakası yoktu.Tasarımlar son derece kötüydü ve hazır giyim firmaları ağırlıklıydı ki bu çok yanlış bence bu sonuçta hazır giyim fuarı değildi.Kesinlikle Bahar Korçan,Özlem Süer ve bunlar gibi isimlerin olmayışı fuarda çok büyük eksiklikti bence.Demek ki fashionweek bunlarla adam oluyormuş bu da bir gerçek.Bir tek Arzu Kaprol vardı defile kısmında onunda fuar alanında standı yoktu.

Back
X