İstanbul Fatih Medical Park Burcu Sağlam

SonBahar0108

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
194
2
68
Merhaba arkadaşlar,

Her hamile bayan gibi doktor arayışı içerisindeyim. Hemen hemen her doktor hakkında burada bilgi buldum fakat Fatih Medical Parka yeni gelen Burcu Sağlam'a giden, memnun kalan kalmayan, bilgisi olan var mı acaba :3:

Şimdiden teşekkür ediyorummm :34:

Merhaba arkadaşlar,

Her hamile bayan gibi doktor arayışı içerisindeyim. Hemen hemen her doktor hakkında burada bilgi buldum fakat Fatih Medical Parka yeni gelen Burcu Sağlam'a giden, memnun kalan kalmayan, bilgisi olan var mı acaba :3:

Şimdiden teşekkür ediyorummm :34:

Merhaba canım Dr Burcu Sağlama gidiyor musun?:emir_bebek:

Bende henüz başladım Burcu Sağlam a , şimdilik bir sıkıntı yok ama çok detaylı henüz konuşamadık .
Henüz 6 haftalığım , umarım detaylı olarak bilgi verebilir ya da bu dönem için ilgili bir doktor olur .
Hamilelik dönemi doktorunun kesinlikle bu hassas döneme uygun bir doktor olması gerekmektedir .
Olumlu ya da olumsuz buraya yorumlarımızı yazalım

Evet canım gidiyorum. Şu an bi problem yok şükür memnunum..

Bende gitmeyi düşünüyorum benim drum şule selman ama hastaneden ayrılıyor bende burcu hanımı gördüm hoş güler yüzlü bir bayana benziyor ama kuşkularım var cep numarasına istediğin zaman ulaşabiliyor musun?:44::44:

Bende henüz başladım Burcu Sağlam a , şimdilik bir sıkıntı yok ama çok detaylı henüz konuşamadık .
Henüz 6 haftalığım , umarım detaylı olarak bilgi verebilir ya da bu dönem için ilgili bir doktor olur .
Hamilelik dönemi doktorunun kesinlikle bu hassas döneme uygun bir doktor olması gerekmektedir .
Olumlu ya da olumsuz buraya yorumlarımızı yazalım

Sen gittin mi tekrar canım memnun musun?:34:

Bende gitmeyi düşünüyorum benim drum şule selman ama hastaneden ayrılıyor bende burcu hanımı gördüm hoş güler yüzlü bir bayana benziyor ama kuşkularım var cep numarasına istediğin zaman ulaşabiliyor musun?:44::44:

Telefonla aramama gerek olacak bir durum olmadığı için bu soruna cevap veremeyeceğim canım :44:
Yani ben de hamilelik kişi için özel bir durum olduğundan özel bir ilgi, farklı şeyler bekliyordum. (farklı ne yapacaksa doktor)
Ama sonuçta gidiyorsun 15 dakikalık bir kontrol, bu süreçte de güler yüzlü olunca mesleğinde de iyiyse daha ne bekleyebiliriz ki? Bi sorunla karşılaşmadım yani şimdiye kadar bu açılardan...

Telefonla aramama gerek olacak bir durum olmadığı için bu soruna cevap veremeyeceğim canım :44:
Yani ben de hamilelik kişi için özel bir durum olduğundan özel bir ilgi, farklı şeyler bekliyordum. (farklı ne yapacaksa doktor)
Ama sonuçta gidiyorsun 15 dakikalık bir kontrol, bu süreçte de güler yüzlü olunca mesleğinde de iyiyse daha ne bekleyebiliriz ki? Bi sorunla karşılaşmadım yani şimdiye kadar bu açılardan...

Cevabın için teşekkür ederim canım ben yarına aldım randevumu gidicem inşallah Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah:16::16::16:
Sen kaç haftalık hamilesin canım???

26. hamileyim ilk haftadan beri ben de o doktora gidiyorum, cok da memnunum, güler yüzlü, ilgili, rahatlıkla herseyi sorup konusabiliyorsun,,, öneririm.

Gebe kalmadan hemen önce tavsiye üzerine Dr. Burcu Sağlama gittim, su an 3. ayımdayım. Çok şükür her şey yolunda gidiyor. Doktorum çok güleryüzü, anlayışlı herseyi sorabiliyorum. Hamilelik çok önemli bir dönem ve güvenebileceği doktor bulmak çok önemli,herkese öneririm kendisini..:emir_bebek:

:emir_bebek: selam herkeze bnde burcu saglama gıdıyrm hamılelık 7.haftada. burcu hanımla 2 kez gorustuk suan br srun yok gercekten guler yuzlu ve cok tatlı br bayan

Burcu hanıma gidiyorum çok memnunum güler yüzlü hoş kibar bir bayan güven veriyor tavsiye ederim gitmek isteyenlere...

merhaba, bende burcu hanıma gidiyorum. çok sakin, anlayışlı, güleryüzlü bir doktor. bende migren olduğu için dönem dönem sıkıntılarım oluyor ve ne zaman cep telefonundan arasam kendisine ulaşabiliyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben jinekolojik muayeneden korkuyordum. Burcu Hanım'a gittim. Kendisi çok güleryüzlü, şeker gibi bir insan. Beni çok rahatlattı ve gayet rahat muayenemi oldum

Kizlar selam

Burcu saglam muayene esnasinda nasil? Sordugunuz zaman mi cevap veriyor yoksa size kendiliginden bilgi veriyor mu?

Kendisinde dogum yapan var mi?normal dogumu destekliyor mu?

Bilgi verirseniz cok sevinirim☺

Arkadaşlar ben jinekolojik muayeneden korkuyordum. Burcu Hanım'a gittim. Kendisi çok güleryüzlü, şeker gibi bir insan. Beni çok rahatlattı ve gayet rahat muayenemi oldum
nasıl rahatlattı yani canım biraz daha detaylı açıklar mısın?bende 1 yıl vajinismus derdi çektim:KK42: çok şükür ki yendim ama muayeneden çok çekiniyorum :KK61:o yüzden alanında iyi ve anlayışlı bir doktor arıyorum muayene olmak için ve bundan sonraki süreçte takibinde olmak için...

nasıl rahatlattı yani canım biraz daha detaylı açıklar mısın?bende 1 yıl vajinismus derdi çektim:KK42: çok şükür ki yendim ama muayeneden çok çekiniyorum :KK61:o yüzden alanında iyi ve anlayışlı bir doktor arıyorum muayene olmak için ve bundan sonraki süreçte takibinde olmak için...
Vajinusmus farklı bir durum canım. Benimki sadece alttan muayene korkusu. Bir alet sokuyorlarya bakmak için, işte ondan çok korkuyordum ve hep erteliyordum Dr a gitmeyi. Sonunda mecbur kaldım gitmeye. Ben zaten ilk kez muayene olacağımı ve korktuğumu söyledim. O da güzel telkinlerde bulundu.korkma, acımayacak falan. Ben ay vay derken birde baktım bitmiş muayene

Back
X