Merhaba, yaklaşık 15 yıldır göz kapağım düşük. Forumlarda okuduğum gözün açık kalması, asimetri vs gibi sebeplerle korkumdan yaptıramadım. Doktor araştırıp en iyisini bulmak gibi bir meziyetimde yok. Birkaç doktor araştırdım plastik cerrahlardan 1500 euro 2000 dolar gibi fiyatlar aldım. Göz doktorlarından da 4 binden başlayıp 20 bin tlye kadar fiyatlar vardı. Baktım bu konuda seçim yapamayacağım görüştüğüm doktora yaptırdım. Ne kadar kötü olabilir ki dedim. Şuan ameliyatın 3. Günündeyim ameliyat öncesi ,2.ve 3.Günümün fotografını ekliyorum. Şuan sol gözümü kapadıgımda azıcık bir açıklık kalıyor ama ödemden vsden kaynaklandıgını düzeleceğini düşünüyorum. Keşke daha önce cesaret edip yaptırsaydım yıllarca öyle gezdim. Herkes nerelerini, sorun olmayan yerlerini bile yaptırıyor. Bugüne kısmetmiş. Biraz bulanık görmem var geçici bir durummuş. Mükemmel olup olmadığını biraz daha iyileşince göreceğim ama eski halinden iyi olacağını düşünüyorum. Ben araştırırken ayrıntılı kimseden birşey bulamadım öncesi ve sonrası gerçek resimleri görenlere belki yaptırma konusunda cesaret gelir. Acı- agrı kesinlikle yok birtek ilk günün akşamı 1 saat kadar çok az acıdı. 6.500 tl gibi gayet normal bir rakama yaptırdım. Daha tam iyileşmediğim için doktoru tavsiye aşamasında değilim iyileştikten sonra yazabilirim.
Sevgiler.