İstanbul Hizmet Hastanesinde epidural normal doğum???

mavibebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
424
0
46
İstanbul
Arkadaşlar ben kontrollerim için Hizmet Hastanesine gidiyorum ve doğumumu da yine orda epidural normal olarak yapmak istiyorum.Hizmette epidural normal doğum yapan veya düşünen var mı?Bilgilerinizi ve deneyimlerinizi payşaşırsanız çok sevinirim.

Epidural ile ilgili bazı korkularım var ama yine de böyle olmasını istiyorum.Umarım bu konuda beni aydınlatacak arkadaşlar cevap yazabilir.

Yaaaa kızlar hiç mi doğum yapan veya yapacak olan yok Hizmet Hastanesinde.Epidural olmasa da normal doğum yapan da mı yok?Cevap yazın lütfennnnnnn:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

valla canım henüz doğum yapmadım ama epidural anestezi yeva epidural aneljezi ile normal doğum düşünüyorum.. çok da korkulacak bişey yok. ama burda her kafadan bi ses çıkar o yüzden endişelerini doktorunla paylaş canım..

Sonunda biri sesimi duydu hele şükür.canım bende öyle düşünüyorum ama gittiğim hastanede bu şekilde doğumn yapan biri varsa onu dinlemek de isterim tabi. Merak ediyorum neler yaşadıklarını.umarım bu yönde de cevap veren olur.

Merhaba,
Benim birkaç arkadaşım Hizmette doğum yaptı ama hepsi sezeryandı ve genel anestezi ile. Bilmiyorum tesadüf mü?

Konuyu açtığımda 4 aylık hamileymişim.Şimdi ise 37. haftamdayım yani artık geri sayım başladı ama hala bu konu hakkında tam net bir şey öğrenemedim.
Lütfen yardım edin kızlar .Hiç yok mu Hizmet Hastanesinde epidural normal doğum yapan.3 gün sonra kontrolüm var doktorumla da konuşacağım ama ben tecrübeli birilerinden de fikir almak istiyorum.

Back
X