Serapthr Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2014 21 1 1 İstanbul 25 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Serapthr #1 İstanbul kagithanede oturuyorum.işe baslayacagim icin ogluma bakici ariyorum.ev isi beklemiyorum sadece oglumla ilgilenecek biri lazim. iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İstanbul kagithanede oturuyorum.işe baslayacagim icin ogluma bakici ariyorum.ev isi beklemiyorum sadece oglumla ilgilenecek biri lazim. iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
F filizakbaba Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ekim 2009 13 0 611 29 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Serapthr #2 Merhaba serap hnm.kagıthanenin neresindesiniz? Bende kagıthaneyim .
Serapthr Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2014 21 1 1 İstanbul 5 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Serapthr #3 Gec yazdim kusura bakmayin.kagithane derede oturuyorum.metro markete yakinim.siz? iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gec yazdim kusura bakmayin.kagithane derede oturuyorum.metro markete yakinim.siz? iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
F filizakbaba Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ekim 2009 13 0 611 7 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Serapthr #4 Serap hnm. Bende kagıthanede hasbahçe mesire alanı var . tatlıses sosyal tesislerine yakınım...
Serapthr Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2014 21 1 1 İstanbul 7 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Serapthr #5 Bakicilik ile ilgileniyorsaniz gorusmek isterim iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Serapthr Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2014 21 1 1 İstanbul 7 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Serapthr #6 Filiz hnm. Ozelinize telefon numarami mesaj attim.bilginiz olsun iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Filiz hnm. Ozelinize telefon numarami mesaj attim.bilginiz olsun iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Serapthr Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2014 21 1 1 İstanbul 2 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Serapthr #7 Kagithane civarinda bildiginiz kimse yok mu?lutfen yardimci olun bana