İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Doğum

ben geçenlerde bu hastaneye jinekoloji pol. gittim.sadece test istemek için.neyse gittim doktorun odasına. aldılar içeri.eşimle girmek istedim ama çok ayıp der gibi doktorun yanındaki kadın dışarı yolladı eşimi.neyse dedim olsun bakalım.sonra perdenin arkasından derdimi soran küçük bi kız çıktı :) .yanlız ben bir erkek doktordan randevumu almıştım bu kadın asistanıydı.ne ismi ne cismi yazıyo ne olduğu belli değil.içerde başka hasta varken sordu neyin var diye bu bizim için çok kötü bi durum çünkü sorunumuz önemli düşükler...herkesin içinde ben sorunumu anlatmak zorunda değilim.onun derdini de dinlemek zorunda değilim.mesayi bitimine 15 dk vardı.bana niye geldin gibi bi soru sordu.geç kalmıştım.sanane o senin sorunu değil ki.seni çalışma süren zaten dolmamış.ben yattım sadece vajinal ult. vardı.nası işse.bana klomen içip içmediğimi sordu.yumurtam büyükmüş.yanlız bunu amkinede ölçerek sormuyo gözle bakarak gerizekalı...ben de hayır dedim.bide insanın içine kuşku düşürüyolar.sonra yumurtlama olmuş mu dedim.sesi içinde olmuş gibi dedi.neyse araya başka konuşmalar girdi bakıyo tabi bu arada.sonra ben çatlama olmuş mu dedim.yok olmamış dedi :)) komik misin ya sen?? ee ne bu şimdi?sonra ben istediğim imminolojik testi sordum istedimm.yazmadı hatta yalvardım bi o testen yok dedi.bi zaten kan veremezsin zaten kapandı her yer,çalışanlar gitti dedi.ya şimdi bunlar laf mı Allah aşkına nedir bu ya!sanane ben sabah veririm sen bana ne bahane uyduruyosun.ve bu sırada bana kapıyı açtı.yani beni dışarı atıyo.ben de sesimi yüksettim hiçte utanacak değilim bağırdım. bana testlerimin zaten 3. düşükten sonra yapıldığını söyledi.ben de 3. mü beklicem dedim.ve kapıda 2,3 hasta ve ilaç mümessili vardı. o utansın.elime ultrason kağıtlarımı aldım çıktım.arkamdan o kağıtların işletileceğini söyledi eşime verdim geri götürdü.ben gitseydim zaten çok fena olurdu.biraz şeref sadece ya !!!insan olan sadece mesleğine saygı duyar.ben o asistandan daha bilgiliyim.:))))

Gİ DİL MEZ

merhaba arkadaşlar bende kanuniye gidiyorum bebek için.. doktorların davranışları hakkında bende pek memnun değilim sanki özellikle toplanmışlar oraya gibi hepside çok uyuz.. ama şöylede bişey var çok inceliyolar o kadar çok şeye bakılıyoki çok detaycılar yani kafalarına göre hiç bişey yapmıyolar.. o konuda çok iyiler..özelde yaptırmaya kalksak ooohooo milyarlar gider napalım bebek olana kadar azcık idare etcez..

akadaşlar devlet hastaneleri, sağlık ocakları gibi sağlık bakanlığına bağlı çalışan yerleri sorun yaşadığınızda ALO 187 SABİM'e şikayet edin.biz sorun yaşadığımızda hemen hastaneden ayrılmadan aradık şikayet ettik.çok iyi ilgilendiler.sorumlu doktora gitmemizi söylediler.gitti adam bizi bekliyor.biz gitmeden namımız gitmiş :)) gayet ılımlı "siz yanlış anlamışsınız arkadaşlar..." şeklinde başlayan bir cümleyle sıkıntıyı giderdi.mutlaka yaşadığınız aksaklıkları bildirin derim ben :)

ben kontrollerimde özel muayeneye gittim ferhat uysala çok memnundum ama bir gün daha 50 gün varken doğuma suyum geldi aniden apar topar küvezi var diye kanuniye gittik 8 saat içinde normal doğum yaptım kuvez yerleri doluymuş kızımı anında ambulansla tem hospitala sevk ettiler ve özel hast 19 gün kaldı beş kuruş hascamadn doğum küvez işlerim halloldu..
evet doğum ettiren çok kötü davrandı gerizekalı az bağır bile dedi ama sıktım dişimi tınlamadım bir gece kaldım sabah taburcu zaten ...işleyen olarak harikalar ama drlar çok kötü davranıyor sabrınız varsa eğer gidin derim

slm ben gebeliğimi ilk öğrendiğim andan itibaren bu hastaneye gidiyorum çünkü evime çok yakın tüm testlerimi ve kontrollerimi burada yaptırdım şimdilik memnunum büyük ihtimalle doğumumda burda olcak

Halen foruma giriş yapıyorsunuzdur umarım :) Acaba Kanuniye mi gittiniz doğum için?

evet canım doğumu kanunide yaptım :) niye sordun ki :26:

İkili tarama için bende oraya gittim dogum içinde orayı dusunuyordum ama hep olumsuz seyler duydum ondan kararsız kaldım doguma 2aydan kısa sure kaldı ama hala emin olamıyorum malesef işin aslı bir umut iyi diyen birilerini arıyorum :) Maddi olarakta devlet bize daha uygun cunku bu sıralarda .

canım benim devlet hastanesi olmasına rağmen bence iyiydi
zaten doğumu sen yapıyorsun doktorlar anca gelip gidip ıkın diyor
muameleye gelince evet özel hastanedekiler gibi değiller rahatlar ama ben taviz vermedim ben orda canımla uğraşırken başıma gelmiş bağırma diyor bana
ben ne yaptım biliyormusun doğumu unuttum başladım buna bağırmaya adama dedimki sen niye bağırıyorsun doğum yapan benim sıkıyorsa gel sen bağırma dedim
adam pamuk gibi oldu doğumuda o yaptı düşün yani
ama şunuda söleyeyim özelde olsa devlette olsa doğum olayı doğal bi süreç doktor sadece başında bekliyor
özeldeki doktor elini sokup çıkarmıyordur heralde özelde dogum yapan arkadaşlarımla aynı şeyleri yaşamışım herkes aynı şeyleri anlatıyor tavsiyem kafana çok takma
ama doğumdan sonra anneylede bebeklede çok ilgileniyorlar

birde nerde oturuyorsun bilmiyorum ama ben doğum yaptığımda(ocak ayında) halkalıda özel bir hastanede ilk bebeğinse normal doğum ücretsizdi kampanya yapmışlar ben doğumdan sonra öğrendim

inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın inan bana ona kavuştugunda herşeyi unutacaksın doktormş hastaneymiş kimseyi görmeyecek ve duymayacaksın sadece sen ve kuzun ohhh miisss o günü yaşadım valla

Çook teşekkür ederim valla kac aydır boyle teselli arıyordum. gercekten maddi olarak devlet hastanesi bizim için şuanda çok uygun, birde özellerin para kaynaklı testleri yada son anda birsey uydurup sezeryan demeleri cok can sıkıcı.
Bende aynısını düşünüyorum sonucta neresi olursa olsun o sancılar cekilecek dişimi sıkarsam en azından bebegin ihtiyacları alınmış olur, hayırlısı bakalım :)
Beylikdüzündeyim ama devlet hastanesi şansı yok etrafta Kanuniyi duyup gittik testte, buyuk, guzel doktorlarda uzman dediler. Otobandan uzak olmuyor Halkalı.

ben de beylikdüzünde oturuyorum 38. haftamdayım gerçekten okudum ve içim biraz olsun rahatladı gittim bir kere hastaneye ama hiç ilgi yok umursuz gamsız doktorlar asistanlar hemşireler hele anlatamam resmen kovmaktan beter etti muayeneye gittim halamla birlikte halama sen nereye giriyosun dedi hemşire neyse beni aldı tansiyonuma felan baktı daha sonra geç içeri dedi içeride bir doktor bir asistan yanlarında sandiviç yiyen bi tane daha neyin nesi bilmiyorm bir adam doktorla gırgır içerde en az üç hasta gelen karnını açıp yatıyor dalga geçercesine içerdeki muhabbet doktr adama nasılsın diyor adam bebeğim hareket etmiyor diyerek cvp veriyor ve doktorun ismi vusLAT LALE BAKIR. hep özele gittim muayenelere ama doğum için çok masraflı ve eşim sigorta parasını babasının hayrına ödemiyor ama sanki devlet hast. çalışanlar bedavaya çalışıyormuş gibi muamele yapıyorlar. ayrıca bu ALO 187 SABİM çok iyi oldu öğrendiğim hiç insanca davranmamak gerekio böylelerine kesinlikle susmucam ve de kanuni de doğum yapıcam doğumu da fitil fitil getircem burunlarından susmayın arkadaşlar böylelerine saygı ve insanlık fazla

Mrb bende bebek için gittim oraya hiç memnun kalmadım bir daha gitmeyi düşünmüyorum hizmetçi basında bekliyor,muayeneyi ,testleri asistanlar yapıyor.İyi hastane diye duymuştum ama değilmiş onu öğrenmiş oldum

ben de cuma randevu aldım ikili test icin. nasil oluyor işlemler. anlatabilir misiniz bana. hemen gidince ikili test yapılıyor mu. ayri randevu mu veriyorlar. sonuclari ne kadar zamanda öğrenirim. bilgilendirirseniz sevinirim.

ben bu hastaneye şeker yükleme testi için gittim. gebe polikiliğinden sıra aldım. doktor çok gençti. doğru düzgün muayene bile etmesini bilmiyo. ultrason cihazını kullanmayı bilmiyodu. başka bi doktor çağırdı o gösterdi. çok garibime gitti açıkçası. bebekle ilgili de hiçbişey söylemedi. ama doğumu güzel diyorlar. aslında orada doğum yapan birine sormak lazım. muayene hiç iyi değil tavsiye etmem.

Koskoca İstanbul'da bu hastaneye giden yok mu yaaa????

merhaba ben 36 haftalık hamileyim ve bebegim ters diye sezeryan doğum demişler di moralim çok bozulmustu ve kızıma kızıyordum dönmediği için sonra kanuniye gittigim zaman alttan muayene ettiler ve çatımın da dar oldugunu ögrendim yani anlayacagın mecburi sezeryan olacagım kanuni de doğumumu gercekleştiricegim ilk zamandan beri oraya gidiyorum ve cok memnunum herkeze orayı tavsiye ederim en güzel devlet hastanesi diyebilirim özellerden daha ilgililer ....

gittiğiniz doktorun adını bana da söylermisiniz

Son zamanlarda kanuni de doğum yapan arkadaşlar varmı acaba :) ben üç ay önce ilk gebeligimde Avcılar'da özel bir hastaneye tavsiye üzerine gittim ilk haftasında düşük gerçekleşti ve Dr beni doğru düzgün muayene etmeden aşırı kanamayla eve gönderdi akşam fenalasinca kanuniye acile goturdu esim ve hemen mudahale ettiler o kadar yogunluga ragmen ayri ayri iki dr muayenesi ve bir suru testten sonra operasyona alinmam gerektigi yoksa icerdeki parcanin bei zehirleyecegini soylediler ve bu sekilde beni nasil eve gonderdiler diye dr avcilara baya bir sovdu operasyondan once dogumhaneye goturduler 6 saat beklemem grekiyodu ac olmak grekiyormus ve hemsire basimda yani basimdaki odada bekledi surekli kontrol etti her an bir sey olabilir dusup kalabilirim diye ve dogumhanede dogum yapmaya hazirlanan bayanlara eslik eden onlara nefes alip verirken yardimci olan hemsireler asistanlar vardi onceki sikayetlerden olsa gerek sanirim kendilerini duzeltmisler cunku kimle karsilassam guler yuzle karsilandim hatta test sonucu beklerken oradaki asistanin kafasini sisirdim tabiki o kadar yogunluga cok fazla guler yuz gosteremebiliyorlar ancak islerini gwrektigi gibi yapiyorlar ozeldekiler daha suratsizdi ve dr gulerek resmen bwni olume yolladi gulmesin bana iyi davranmasin isini yapsin yeter o yuzden bu sefer ilk bastan doguma kadar bu hastaneye gitmeyi dusunuyorum beni olumden kurtardilar o yuzden asistanindan doktoruna hepsine tesekkuru bir borc biliyorum esim tabi dogumhane disinda bagris cagris icerde neler olup bittigini ogrenmeye calisip kavga cikarirken dr surekli esime bilgi verip onu rahatlatmis sakinlestirmis benim malesef bu zamana kadar ozel hastanelerden yana hic sansim olmadi o yuzden ozellere yanasmak istemiyorum lutfen bu topikte kanunide dogum yapacak arkadaslar bilgi paylasimi yapalim dusunenlerede fikir vermis oluruz :)

Merhaba bende şuanda kanuni sultan süleyman hastanesi peritanoloji bölümüne gidiyorum . Yakın zamanda bu hastanede doğum yapanlar bilgi verebilirmi. Benim daha önce 2 sezeryanım var. Buda mecbur sezeryan olacak

Merhaba bende şuanda kanuni sultan süleyman hastanesi peritanoloji bölümüne gidiyorum . Yakın zamanda bu hastanede doğum yapanlar bilgi verebilirmi. Benim daha önce 2 sezeryanım var. Buda mecbur sezeryan olacak
Bebeginiz riskli durumdami acaba neden perinatolojiye gidiyorsuniz

16martta kanunide dogum yaptim. Beni arnavutkoyden sevkettiler preeklampsi nedeniyle. Acil doguma aldilar. Sezeryan dogum yaptim. 5 gun hastanede tedavi gordum. Ilgi alaka derseniz doktorlar cok iyi hemsireler de kismen. Ama.asistanlar ve diger gorevliler burunlarindan kil aldirmiyorlar. Cok giciklar. Bazilari cok terbiyesiz. Ama hastane genel olarak cok temiz ve guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…