slm ben gebeliğimi ilk öğrendiğim andan itibaren bu hastaneye gidiyorum çünkü evime çok yakın tüm testlerimi ve kontrollerimi burada yaptırdım şimdilik memnunum büyük ihtimalle doğumumda burda olcak
Halen foruma giriş yapıyorsunuzdur umarım :) Acaba Kanuniye mi gittiniz doğum için?
evet canım doğumu kanunide yaptım :) niye sordun ki :26:
İkili tarama için bende oraya gittim dogum içinde orayı dusunuyordum ama hep olumsuz seyler duydum ondan kararsız kaldım doguma 2aydan kısa sure kaldı ama hala emin olamıyorum malesef işin aslı bir umut iyi diyen birilerini arıyorum :) Maddi olarakta devlet bize daha uygun cunku bu sıralarda .
canım benim devlet hastanesi olmasına rağmen bence iyiydi
zaten doğumu sen yapıyorsun doktorlar anca gelip gidip ıkın diyor
muameleye gelince evet özel hastanedekiler gibi değiller rahatlar ama ben taviz vermedimben orda canımla uğraşırken başıma gelmiş bağırma diyor bana
ben ne yaptım biliyormusun doğumu unuttum başladım buna bağırmaya adama dedimki sen niye bağırıyorsun doğum yapan benim sıkıyorsa gel sen bağırma dedim
adam pamuk gibi oldu doğumuda o yaptı düşün yani
ama şunuda söleyeyim özelde olsa devlette olsa doğum olayı doğal bi süreç doktor sadece başında bekliyor
özeldeki doktor elini sokup çıkarmıyordur heraldeözelde dogum yapan arkadaşlarımla aynı şeyleri yaşamışım herkes aynı şeyleri anlatıyor tavsiyem kafana çok takma
ama doğumdan sonra anneylede bebeklede çok ilgileniyorlar
birde nerde oturuyorsun bilmiyorum ama ben doğum yaptığımda(ocak ayında) halkalıda özel bir hastanede ilk bebeğinse normal doğum ücretsizdi kampanya yapmışlar ben doğumdan sonra öğrendim
inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın inan bana ona kavuştugunda herşeyi unutacaksın doktormş hastaneymiş kimseyi görmeyecek ve duymayacaksın sadece sen ve kuzun ohhh miisss o günü yaşadım valla
Çook teşekkür ederim valla kac aydır boyle teselli arıyordum. gercekten maddi olarak devlet hastanesi bizim için şuanda çok uygun, birde özellerin para kaynaklı testleri yada son anda birsey uydurup sezeryan demeleri cok can sıkıcı.
Bende aynısını düşünüyorum sonucta neresi olursa olsun o sancılar cekilecek dişimi sıkarsam en azından bebegin ihtiyacları alınmış olur, hayırlısı bakalım :)
Beylikdüzündeyim ama devlet hastanesi şansı yok etrafta Kanuniyi duyup gittik testte, buyuk, guzel doktorlarda uzman dediler. Otobandan uzak olmuyor Halkalı.
ben de cuma randevu aldım ikili test icin. nasil oluyor işlemler. anlatabilir misiniz bana. hemen gidince ikili test yapılıyor mu. ayri randevu mu veriyorlar. sonuclari ne kadar zamanda öğrenirim. bilgilendirirseniz sevinirim.İkili tarama için bende oraya gittim dogum içinde orayı dusunuyordum ama hep olumsuz seyler duydum ondan kararsız kaldım doguma 2aydan kısa sure kaldı ama hala emin olamıyorum malesef işin aslı bir umut iyi diyen birilerini arıyorum :) Maddi olarakta devlet bize daha uygun cunku bu sıralarda .
Koskoca İstanbul'da bu hastaneye giden yok mu yaaa????
merhaba ben 36 haftalık hamileyim ve bebegim ters diye sezeryan doğum demişler di moralim çok bozulmustu ve kızıma kızıyordum dönmediği için sonra kanuniye gittigim zaman alttan muayene ettiler ve çatımın da dar oldugunu ögrendim yani anlayacagın mecburi sezeryan olacagım kanuni de doğumumu gercekleştiricegim ilk zamandan beri oraya gidiyorum ve cok memnunum herkeze orayı tavsiye ederim en güzel devlet hastanesi diyebilirim özellerden daha ilgililer ....
Bebeginiz riskli durumdami acaba neden perinatolojiye gidiyorsunizMerhaba bende şuanda kanuni sultan süleyman hastanesi peritanoloji bölümüne gidiyorum . Yakın zamanda bu hastanede doğum yapanlar bilgi verebilirmi. Benim daha önce 2 sezeryanım var. Buda mecbur sezeryan olacak
Tek yumurta ikizi tek plesentadan besleniyorlar. Kan çalma durumu olabilir diyeBebeginiz riskli durumdami acaba neden perinatolojiye gidiyorsuniz
16martta kanunide dogum yaptim. Beni arnavutkoyden sevkettiler preeklampsi nedeniyle. Acil doguma aldilar. Sezeryan dogum yaptim. 5 gun hastanede tedavi gordum. Ilgi alaka derseniz doktorlar cok iyi hemsireler de kismen. Ama.asistanlar ve diger gorevliler burunlarindan kil aldirmiyorlar. Cok giciklar. Bazilari cok terbiyesiz. Ama hastane genel olarak cok temiz ve guzel.Merhaba bende şuanda kanuni sultan süleyman hastanesi peritanoloji bölümüne gidiyorum . Yakın zamanda bu hastanede doğum yapanlar bilgi verebilirmi. Benim daha önce 2 sezeryanım var. Buda mecbur sezeryan olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?