İstanbul kartal övülecek kadar bir yer mi ??

jalexx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
546
466
Merhaba , benim erkek arkadaşım istanbulda oturuyor. Sürekli böyle işte biz İstanbul un yerlisiyiz falan bana bu tarz şeyler söylüyor yani hoş bir şey mi bu yaptığı değilmi ?? Ben hiç bilmiyorum anlatığı yerleri kartal da oturuyormuş nasıl bir yer abarttığı kadar olduğu sanmıyorum ama merak ediyorum??

Merhaba , benim erkek arkadaşım istanbulda oturuyor. Sürekli böyle işte biz İstanbul un yerlisiyiz falan bana bu tarz şeyler söylüyor yani hoş bir şey mi bu yaptığı değilmi ?? Ben hiç bilmiyorum anlatığı yerleri kartal da oturuyormuş nasıl bir yer abarttığı kadar olduğu sanmıyorum ama merak ediyorum??
Sanki bogazda yalida oturuyor mubarek:))
Gordugum kadariyla kartal orta halli bir anadolu sehri gorunumunde.

Kartal neresi ama?bende kartalda buyudum.inanilmaz gelisti.ve suanda inanilmaz dap yapilar var.
Abartilacak bir yer degil ama kucumsenecek bi yerde degil.

Üff bu erkekler hep mi aynı olur ya
üşenmeden konuşur dururlar biz lüleburgazlılar asiliz lüleburgazın yerlisiyiz atalarımız lüleburgaza yerleşmiş lüleburgaz bizimle hayat bulmuş bıdıbıdı.

Hee de geç.

Tamam da kartalın neresi? Çok güzel yerleride var denize yakın kısmı çok güzel. İlla sosyetenin içinde olması gerekmiyor bu adamın. Anadolu yakasının en güzel yerlerindne birisi bence farkedilmemiş o ayrı. Rahmanalr, dragos çok güzel bir kere bence.

Hava at
Üff bu erkekler hep mi aynı olur ya
üşenmeden konuşur dururlar biz lüleburgazlılar asiliz lüleburgazın yerlisiyiz atalarımız lüleburgaza yerleşmiş lüleburgaz bizimle hayat bulmuş bıdıbıdı.

Hee de geç.
hava atiyo resmen sanki bana boğazda vilası var bende hiç sevmem böyle şeyleri olabilir yani sanki bizde doğarken parayla doğmuyoruz dimii:KK70:

Saliyor olabilme ihtimali yüksek. Ama siz daha once hic görüşmediniz mi?
Görüştüğü müzde anlattığı sanki biz farklı ülkede yaşıyoruz İst okumuyo şehir dışında oradan tanışıyoruz bizde

Saliyor olabilme ihtimali yüksek. Ama siz daha once hic görüşmediniz mi?
Görüştüğü müzde anlattığı sanki biz farklı ülkede yaşıyoruz İst okumuyo şehir dışında oradan tanışıyoruz bizde

X