- Konu Sahibi Karakedi1990
-
Labioplasti oldunuz mu nasıl oldu şimdi iyi misiniz ben de olacam daÜcreti ne kadar acaba ? Ben de olmak istiyorum çok rahatsızım bu durumda osikolojim altüst oldu
Bende özgür kartalMerhaba oldunuz mu özgür kartala şimdi nasılsınız ben de olacam da
Bende olmadım ama olmak istiyorum süleyman eserdağ özgür kartal gibi isimler var aklımda istanbulda mısınız sizLabioplasti oldunuz mu nasıl oldu şimdi iyi misiniz ben de olacam da
Maalesef İstanbul değil hatta 14 saat falan var arası İstanbulaBende özgür kartal
Bende olmadım ama olmak istiyorum süleyman eserdağ özgür kartal gibi isimler var aklımda istanbulda mısınız siz
Ben gökçen Erdoğan ve özgür kartal arasında kaldım kararsızım korkuyorum sonrası nasıl olur görüntü olarak his kaybı olur muBende özgür kartal
Bende olmadım ama olmak istiyorum süleyman eserdağ özgür kartal gibi isimler var aklımda istanbulda mısınız siz
His kaybı olacağını düşünmüyorum tabi kloterisinize dokunulmıcaksa.Özgür kartalla ben de görüşmek istiyorum iletişim halindr olalım yazabilirsiniz banaBen gökçen Erdoğan ve özgür kartal arasında kaldım kararsızım korkuyorum sonrası nasıl olur görüntü olarak his kaybı olur mu
Tabii ki kesinlikle çünkü çok uzuuun zamandır yana yakıla arayış içindeyim korkuyorum emin olamıyorum gökçen Erdoğan fotoğraf göstermiyor yaa zaten Bi olayım sağsalim herşeyi yazcam net Bi şekilde gerçekten çünkü çok hassas ve net olunması gereken Bi konu. Ya doktora ulaşamıyorum mesela gökçen hocaya hastalarınızın öncesi sonrası fotolarını görebilir miyim dedim yok göstermiyorlar ama sözde çok iyi fiyatlarını hiç söylemiyorum hastanede kalma da yok neye nasıl güveneyim ki çok kararsızım eğer sizin de bilginiz olursa haberleşelim. Bi de o kadar meşhur Bi doktorun nasıl hastaları yorum yapmazlar hiç daha gökçen hocanın hastasıyla karşılaşmadım. Bunun için konu açtım ama hiç dönüş yok yaaa işte böyleHis kaybı olacağını düşünmüyorum tabi kloterisinize dokunulmıcaksa.Özgür kartalla ben de görüşmek istiyorum iletişim halindr olalım yazabilirsiniz bana
Siz istanbulda mı olucaksınız ?Tabii ki kesinlikle çünkü çok uzuuun zamandır yana yakıla arayış içindeyim korkuyorum emin olamıyorum gökçen Erdoğan fotoğraf göstermiyor yaa zaten Bi olayım sağsalim herşeyi yazcam net Bi şekilde gerçekten çünkü çok hassas ve net olunması gereken Bi konu. Ya doktora ulaşamıyorum mesela gökçen hocaya hastalarınızın öncesi sonrası fotolarını görebilir miyim dedim yok göstermiyorlar ama sözde çok iyi fiyatlarını hiç söylemiyorum hastanede kalma da yok neye nasıl güveneyim ki çok kararsızım eğer sizin de bilginiz olursa haberleşelim. Bi de o kadar meşhur Bi doktorun nasıl hastaları yorum yapmazlar hiç daha gökçen hocanın hastasıyla karşılaşmadım. Bunun için konu açtım ama hiç dönüş yok yaaa işte böyle
Tam karar vermedim ya gökçen Erdoğan ya da özgür kartal korkuyorum bilmiyorumSiz istanbulda mı olucaksınız ?
Bu konuda herkes korkuyodur.Ben de çok korkuyorum emin olun.Allah yardımcımız olsun.ben 20 yaşımdayım anneme söylemeye çekiniyorum . söylesem mi yoksa tek başıma mı halletsem diye düşünüyorum.napmalıyım sizceTam karar vermedim ya gökçen Erdoğan ya da özgür kartal korkuyorum bilmiyorum
Ben maalesef söylemeyecem tek gidecem yani şöyle eğer annenizle aranızda böyle şeyleri konuşabilşyosanız ve anlayışlı davranır diyorsanız söyleyin ama ben söylemi em çünkü 20 senedir var bu sıkıntı bende ve hiç kimseye söylemedim ve kabul göreceğini de sanmıyorum bilakis çok kötü olur onun için işte bu kadar korku kaygı var çünkü tekim ne yapacağımı bilmiyorumBu konuda herkes korkuyodur.Ben de çok korkuyorum emin olun.Allah yardımcımız olsun.ben 20 yaşımdayım anneme söylemeye çekiniyorum . söylesem mi yoksa tek başıma mı halletsem diye düşünüyorum.napmalıyım sizce
İşte burada konuşunca biraz moral oluyo en azından ne yapacağıma kara vermeye çalışıyorum Allah yardımcımız olsun ama olursanız yine de haberleşelim herşey hakkında ben bişeyler öğrenirsem söylerim muhakkak her yönde zaten Bi olayım sağsalim her şeyi açıkça yazacamBu konuda herkes korkuyodur.Ben de çok korkuyorum emin olun.Allah yardımcımız olsun.ben 20 yaşımdayım anneme söylemeye çekiniyorum . söylesem mi yoksa tek başıma mı halletsem diye düşünüyorum.napmalıyım sizce
Ben maalesef söylemeyecem tek gidecem yani şöyle eğer annenizle aranızda böyle şeyleri konuşabilşyosanız ve anlayışlı davranır diyorsanız söyleyin ama ben söylemi em çünkü 20 senedir var bu sıkıntı bende ve hiç kimseye söylemedim ve kabul göreceğini de sanmıyorum bilakis çok kötü olur onun için işte bu kadar korku kaygı var çünkü tekim ne yapacağımı bilmiyorum
Şuam olma imkanı yok maddi durumumdan dolayı öğrenciyim zaten 8000 lirayı 1 senede anca biriktiririm şimdi doktor karar versem bile maddi imkanım el vermez o yüzden bekleme durumundayım ama bence siz görüşün hangisi içinize siniyosa gidin olun kurtulun benim maddi imkanı olsa giderim şimdi bi yolunu bulup o kadar ağırlık yapıyo çünkü bu durum banaİşte burada konuşunca biraz moral oluyo en azından ne yapacağıma kara vermeye çalışıyorum Allah yardımcımız olsun ama olursanız yine de haberleşelim herşey hakkında ben bişeyler öğrenirsem söylerim muhakkak her yönde zaten Bi olayım sağsalim her şeyi açıkça yazacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?