İstanbul MedicalPark Fatih hastanesinde doğum yapan arkadaşlar

civile

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2010
13
2
38
İstanbul
İstanbul Medical Park Fatih hastanesinde doğum yapan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz

ben bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olmuştum çok çok memnun kalmıştım ilgiden, temizlikten, doktorlardan.daha sonraki hammileliğim süresincede oraya devam ettim herşey çok güzeldi ama doktorumun ilk zamanlardaki ilgisi kalmadığı için son ayımda hastanemi değiştirdim. doktorundan memnunsan için rahat olsun doğumhanesi elemanları gayet güvenilir.

ben bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olmuştum çok çok memnun kalmıştım ilgiden, temizlikten, doktorlardan.daha sonraki hammileliğim süresincede oraya devam ettim herşey çok güzeldi ama doktorumun ilk zamanlardaki ilgisi kalmadığı için son ayımda hastanemi değiştirdim. doktorundan memnunsan için rahat olsun doğumhanesi elemanları gayet güvenilir.

Cevabın için çok teşekkür ederim doktorumdan çok memnunum, aklıma takılan hastane eski olduğu için doğumhanesi nasıldır diye merak ediyordum, bebeğinde çok tatlıymış maşallah Allah analı babalı büyümesini nasip etsin :nazar:

Back
X