Aşılama İstanbul Medıcana Beylikdüzün de Aşılama yaptıranlar..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

fffatmaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
426
6
118
İstanbul
Bayanlar Merhaba
Beylikdüzü Medıcana da aşılama yaptıranlar dr unuz kimdi? Sonuç nasıl oldu?
Memnun kadınız mı? Ne zmn yaptırdınız fiyat neydi?

Ben şuan klomen kullanıp çatlatma iğnesi yapıyorum bi kaç ay daha bu şekilde devam edip olmazsa bu hastanede aşılama yaptırmayı düşünüyorum.Yaptıranlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.

Allah tez zamanda isteyen herkese bebişler nasip etsin..

Bayanlar Merhaba
Beylikdüzü Medıcana da aşılama yaptıranlar dr unuz kimdi? Sonuç nasıl oldu?
Memnun kadınız mı? Ne zmn yaptırdınız fiyat neydi?

Ben şuan klomen kullanıp çatlatma iğnesi yapıyorum bi kaç ay daha bu şekilde devam edip olmazsa bu hastanede aşılama yaptırmayı düşünüyorum.Yaptıranlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.

Allah tez zamanda isteyen herkese bebişler nasip etsin..

merhaba ben de konu açtım ama kimse yazmadı.kısmetse mart ayında aşılama yaptırmayı düşünüyoruz.selman beye yaptırmayı düşünüyorum.ama doktorlar hakkında hiç bi bilgm yok.senin doktorun kim?bana kime önerebilirsin.inşallah olumlu sonuç alırsın.zor bi süreç.peki sorun yumurtlama problemi mi??

merhaba ben de konu açtım ama kimse yazmadı.kısmetse mart ayında aşılama yaptırmayı düşünüyoruz.selman beye yaptırmayı düşünüyorum.ama doktorlar hakkında hiç bi bilgm yok.senin doktorun kim?bana kime önerebilirsin.inşallah olumlu sonuç alırsın.zor bi süreç.peki sorun yumurtlama problemi mi??

Medicana hastanesinde selman bey çok konuşuluyor nedemedim ama denemekte fayda vardır diye düşünüyorum

Medicana ya degil ben medilife ye gidiyorum oda beylikdüzünde bende sorun yok esimin haraketlilik sorunu oldugunu söledi doktor

hımm anladım.bizde morfoloji sıkıntılıydı o da bu ay çok şükür düzeldi.bu ay kendiliğinden olmazsa martta aşılama için gidicez bakalım hayırlısı.telefonda 700 tl dediler ilaçsız

hımm anladım.bizde morfoloji sıkıntılıydı o da bu ay çok şükür düzeldi.bu ay kendiliğinden olmazsa martta aşılama için gidicez bakalım hayırlısı.telefonda 700 tl dediler ilaçsız

canım merhaba az önce doktorumun bulunduğu hastanenin tüp bebek merkezini(özel) aradım ve fiyat bilgisi sordum. aşılama 1800 TL + ilaçlar (200-300 TL) yani toplam 2100 TL civarına yapılıyormuş. Bu fiyatlar normal mi sizce? Sizin yazdığınız fiyatlar çok daha düşük geldi bana. siz hangi merkezde yaptırdınız?

mrb canım
ben henüz medıcanaya gitmedim şuan başka bir hastanede yumurta takibi yaptırıp klomen kullanıyorum
internette dr araştırırken selman bey ve eşi aysun hanımı gördüm memnun olanlar çok o yüzden gitmeyi düşünüyorum
selam bey ve eşi aysun hn çok iyi diyorlar ben eşine gideceğim hatta fiyatta aldım aşılama yapımı+ilaçlar 1000 tl. tahlil isterse o hariç
ben martta da klomen kullanacağım hatta dün adet oldum moralim çok bozuldu:43:
sen benden önce yaptırırsın sanırım sonra buraya yazar mısın merakla beklicem :)
ikimize de bol şans..
dr lar bize sorun yok diyor ama olmuyor en son işte klomen verdi

canım merhaba az önce doktorumun bulunduğu hastanenin tüp bebek merkezini(özel) aradım ve fiyat bilgisi sordum. aşılama 1800 TL + ilaçlar (200-300 TL) yani toplam 2100 TL civarına yapılıyormuş. Bu fiyatlar normal mi sizce? Sizin yazdığınız fiyatlar çok daha düşük geldi bana. siz hangi merkezde yaptırdınız?

mrb canım
istanbulda mısın bilmiyorum ama bu fiyat çok yüksek
medıcana da çok güzel bir hastane ilaç dahil 1000 TL
bir de çok tavsiye edilen umut tüp bebek merkezi var orası da benim içime sindi gitmeyi düşündüm o da ilaç dahil 1500 falan demişti ama o anadolu yakasında biraz uzak geldi bana ben bir kere medıcana da deneyeceğim sonrasına bakarım ama inşallah sonrası olmadan rabbim nasip eder hepimize..

mrb canım
istanbulda mısın bilmiyorum ama bu fiyat çok yüksek
medıcana da çok güzel bir hastane ilaç dahil 1000 TL
bir de çok tavsiye edilen umut tüp bebek merkezi var orası da benim içime sindi gitmeyi düşündüm o da ilaç dahil 1500 falan demişti ama o anadolu yakasında biraz uzak geldi bana ben bir kere medıcana da deneyeceğim sonrasına bakarım ama inşallah sonrası olmadan rabbim nasip eder hepimize..

Bunlar aşılamayı farklı yöntemlemi yapıyor neden bizimki uygun 375 aşılama 120 sperm yıkama 495 e geldi bize ama tutmadı tabi

Bunlar aşılamayı farklı yöntemlemi yapıyor neden bizimki uygun 375 aşılama 120 sperm yıkama 495 e geldi bize ama tutmadı tabi

cnm yöntem aynı hastanenin lüksüne göre değişiyor ben daha önce başka bi özelden ama çok lüks olmayan bi yerdi 500 demişti yıkama hepsi içinde
siz spermi dışarda yıkatıp dr getirdiniz sanırım medıcanada yıkama labaratuvarı kendi içinde herşeyi onlar yapıyor

cnm yöntem aynı hastanenin lüksüne göre değişiyor ben daha önce başka bi özelden ama çok lüks olmayan bi yerdi 500 demişti yıkama hepsi içinde
siz spermi dışarda yıkatıp dr getirdiniz sanırım medıcanada yıkama labaratuvarı kendi içinde herşeyi onlar yapıyor

Hayır canım beylikdüzü medi life hastanesin de yaptırdım hem aşılama hep sperm yıkama
Burasıda hepsini yapıyor

dr un kimdi? memnun kaldın mı?
tutmama sebebi için dr bişey dedi mi?

Doktor burcu betül kazdal 4 tane kadın dogum polikinigi var en yogun olanı burcu hanım o yüzden tercihim burcu hanım oldu iyi güzel ilgileniyor bu konuda memnundum tutmama sebebi için bişey diyemedi çünkü bugün hastaneye gitmem gerekiyordu gitmedim ne gerek varki cuma gününden beri şarıl şarıl reng li geliyor yani tutmadı 1 ay sonra tekrarlayalım diyecek başka bişey demez sanırım

mrb canım
ben henüz medıcanaya gitmedim şuan başka bir hastanede yumurta takibi yaptırıp klomen kullanıyorum
internette dr araştırırken selman bey ve eşi aysun hanımı gördüm memnun olanlar çok o yüzden gitmeyi düşünüyorum
selam bey ve eşi aysun hn çok iyi diyorlar ben eşine gideceğim hatta fiyatta aldım aşılama yapımı+ilaçlar 1000 tl. tahlil isterse o hariç
ben martta da klomen kullanacağım hatta dün adet oldum moralim çok bozuldu:43:
sen benden önce yaptırırsın sanırım sonra buraya yazar mısın merakla beklicem :)
ikimize de bol şans..
dr lar bize sorun yok diyor ama olmuyor en son işte klomen verdi

eşine sperm testi yaptırdınız mı ?ben selman beyi düşünüyorum hasta olduğum ilk gün arayacağım onlar 2.güne randevu verecekler.bizede ilaçsız 700 dediler ben fazla ilaç kullanacağımı sanmıyorum tüpte bile az kullanmıştım.yazarım tabi bu ay olmazsa martta ordayım.

mrb canım.acaba morfolojiyi nasıl düzeldi.benim de morfoloji sorunumuz var..

üroloji doktorumuz eşime gonal f verdi.pahalı bi tedavi ama 3 ten 4 e çıktı.çok şükür normal seviyeye geldik.:)devam edicez iğneye.

Back
X