Aşılama İstanbul Medıcana Beylikdüzün de Aşılama yaptıranlar..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eşine sperm testi yaptırdınız mı ?ben selman beyi düşünüyorum hasta olduğum ilk gün arayacağım onlar 2.güne randevu verecekler.bizede ilaçsız 700 dediler ben fazla ilaç kullanacağımı sanmıyorum tüpte bile az kullanmıştım.yazarım tabi bu ay olmazsa martta ordayım.

üroloji doktorumuz eşime gonal f verdi.pahalı bi tedavi ama 3 ten 4 e çıktı.çok şükür normal seviyeye geldik.:)devam edicez iğneye.

canım saol.hangi üroloji doktoruna gittiniz acaba.bende eşimi oraya götüreyim.
Ayrıca gonal f bu bizim aşılamada kullandığımız mı yoksa.

canım saol.hangi üroloji doktoruna gittiniz acaba.bende eşimi oraya götüreyim.
Ayrıca gonal f bu bizim aşılamada kullandığımız mı yoksa.

aynen öle bizim kullandığımız.önce bize de garip geldi ama sonucunda hormon ilacı :) doktorumuz istanbulda değil canım

mrb canım
istanbulda mısın bilmiyorum ama bu fiyat çok yüksek
medıcana da çok güzel bir hastane ilaç dahil 1000 TL
bir de çok tavsiye edilen umut tüp bebek merkezi var orası da benim içime sindi gitmeyi düşündüm o da ilaç dahil 1500 falan demişti ama o anadolu yakasında biraz uzak geldi bana ben bir kere medıcana da deneyeceğim sonrasına bakarım ama inşallah sonrası olmadan rabbim nasip eder hepimize..

evet biraz araştırdım, bana verlien fiayt çok yüksek.
Bu fiyatlar neye göre böyle değişkenlik gösteriyor anlamıyorum. teknoloji ya da kullanılan aletler bakımından farklılık var mıdır acaba?
iki katından fazla fiyat çektiler yani az buz değil.

eşine sperm testi yaptırdınız mı ?ben selman beyi düşünüyorum hasta olduğum ilk gün arayacağım onlar 2.güne randevu verecekler.bizede ilaçsız 700 dediler ben fazla ilaç kullanacağımı sanmıyorum tüpte bile az kullanmıştım.yazarım tabi bu ay olmazsa martta ordayım.

2 kere sperm testi yaptırdık bi dr yavaşlık var dedi sayısı iyi hızı yavaş
başka bir dr hamile kalmaya engel değil dedi klomen verdi ztn spermlerde sorun varsa klomen tedavisi de yapmıyoruz dedi
bilmiyorum artık bende nisan gibi giderim herhalde aysun hanıma

evet biraz araştırdım, bana verlien fiayt çok yüksek.
Bu fiyatlar neye göre böyle değişkenlik gösteriyor anlamıyorum. teknoloji ya da kullanılan aletler bakımından farklılık var mıdır acaba?
iki katından fazla fiyat çektiler yani az buz değil.

sen nerden fiyat almıştın?
istanbul mu hangi hastane?
Hastanenin kalitesine göre değişiyor sanırım

sen nerden fiyat almıştın?
istanbul mu hangi hastane?
Hastanenin kalitesine göre değişiyor sanırım

istanbul acıbadem international .. 1800+ ilaçlarla 2100 TL fln olur dediler.
diğer yerlerde ilaçla beraber 1000'e fln yapanı bile duydum. 2 kere yaptırırım yani o fiyatı ödemek yerine.
anlayamadım cidden.

2 kere sperm testi yaptırdık bi dr yavaşlık var dedi sayısı iyi hızı yavaş
başka bir dr hamile kalmaya engel değil dedi klomen verdi ztn spermlerde sorun varsa klomen tedavisi de yapmıyoruz dedi
bilmiyorum artık bende nisan gibi giderim herhalde aysun hanıma

canım bak ben 3 kere boş gebelik geçirdim bu spermler yumurtayı dölleyemiyor.ve bomboş keseyle 8.haftaya kadar hamileyim diye geziyosun ben bunu 3 kere yaşadım.senin durumunda eşinin tedavi olması şart.sonra tüp bebek yanlış anlama biz ne olacağını bilemeyiz.bi bakmışsın bu halde hamile kalırsın Allahın işi sonuçta.sadece tecrübemden söylüyorum.ben şuanda herşey normal densede tabi tadaviyle o sürece geldil.aşılamadan korkuyorum :( ya bi daha yaşarsam diye.Allahım hiç göstermesin hiç tutmasın bilmeyim daha iyi.çok yazdımmmmmm.herşeyin hayırlsı...

diğer yerlerde ilaçla beraber 1000'e fln yapanı bile duydum. 2 kere yaptırırım yani o fiyatı ödemek yerine.
anlayamadım cidden.

üzerine 2000 daha koy tüp bebek yaptır.en azından olmazsa dondurulmuşlarla denersin.sanki garanti tutması fiyata bak yaa

canım bak ben 3 kere boş gebelik geçirdim bu spermler yumurtayı dölleyemiyor.ve bomboş keseyle 8.haftaya kadar hamileyim diye geziyosun ben bunu 3 kere yaşadım.senin durumunda eşinin tedavi olması şart.sonra tüp bebek yanlış anlama biz ne olacağını bilemeyiz.bi bakmışsın bu halde hamile kalırsın Allahın işi sonuçta.sadece tecrübemden söylüyorum.ben şuanda herşey normal densede tabi tadaviyle o sürece geldil.aşılamadan korkuyorum :( ya bi daha yaşarsam diye.Allahım hiç göstermesin hiç tutmasın bilmeyim daha iyi.çok yazdımmmmmm.herşeyin hayırlsı...

canım yaa üroloji dr da gördü ama niye bişey demiyorlar o zmn ilaç falan vermiyorlar eşime
anlamadım :(

anlayamadım cidden.

kesinlikle hastanenin lüks olmasına göre değişiyor
tabi labaratuar şartları, kullanılan malzemeler, dr tecrübe ve bilgisi de var
normal bi muayene mesela 25 TL olan hastanede var 90-100 olanda neye göre değişiyor lüks olmasına göre
ama verdiğin paraya değiyor ilgi alaka süper oluyor dr herşeyi sorabiliyorsun yani maddi anlamda sıkıntı yoksa o para verilebilir
bende medıcana international dan fiyat aldım ilaçta dahil 1000 TL buda çok lüks bi hastane
acıbadem yerine bunu da tercih edebilirsin cnm

dondurulmuşlarla yapılınca nasıl oluyor? yumurta toplama mı yapılmıyor bi daha... yine aynı ücret mi veriliyor tüp yaparken?

evet canım fazla yumurtan olursa döllenmiş halde donduruyorlar.tutmadı diyelim.hazır olduğunda sadece transfer ediliyor.tekrar ilaç kullnmak yokkk.evet sadece transfer ğarası veriliyor.malesef benim yok olsaydı bekler miydim ??

naptın cnm yaa çok olumsuz konuştun :)
aşılama için gittiğimde iyice sorucam spermleri de, ona göre bakıcaz artık........

ffatmaaaa okudugum kadarıyla hamıle olmamışsın aşılamamı düşünüyordun klomen sayfasında yazışıyoduk benım tüpler tıkalı tüp bebek yaptırıcam saolsun bi arkadas tavsıye ettı doktoru sende aşılama yaptırma bence dırek tüp bebek yaptır çünkü aşılamayla sonuç alan okadar çok degıl zaten bir arkadasın dedıgı gıbı 1 2 bin ver tüp yaptır doktor ıstanbul ıkıtellı batı bahat hastanesi fuat eserol fıyatta dıgerlerıne göre uygun:49:

kesinlikle hastanenin lüks olmasına göre değişiyor
tabi labaratuar şartları, kullanılan malzemeler, dr tecrübe ve bilgisi de var
normal bi muayene mesela 25 TL olan hastanede var 90-100 olanda neye göre değişiyor lüks olmasına göre
ama verdiğin paraya değiyor ilgi alaka süper oluyor dr herşeyi sorabiliyorsun yani maddi anlamda sıkıntı yoksa o para verilebilir
bende medıcana international dan fiyat aldım ilaçta dahil 1000 TL buda çok lüks bi hastane
acıbadem yerine bunu da tercih edebilirsin cnm

merhaba arkadaşlar. daha önce yazışmışsınız ama sonra kimseden ses çıkmamış. aşılama sonuçlarınız ne oldu?

fatma ben seni diğer topicten hatırlıyorum. ben de medicanaya gitmek istiyorum. belki aşılama yaptırım orda. iyi bir doktor bulamadım bir türlü. sen memnun kaldın mı? aysun hanıma gidiyormuşsun sanırım. yardımcı olur musun?

merhaba ben de konu açtım ama kimse yazmadı.kısmetse mart ayında aşılama yaptırmayı düşünüyoruz.selman beye yaptırmayı düşünüyorum.ama doktorlar hakkında hiç bi bilgm yok.senin doktorun kim?bana kime önerebilirsin.inşallah olumlu sonuç alırsın.zor bi süreç.peki sorun yumurtlama problemi mi??
merhaba aşılama ilemi hayırlı sonucu aldınız

Back
X