İstanbul mu ? Manisa mı ?

bende internetten okuduğum kadarıyla köy diyolar maalesef. tanıştığınız kişi de gerçekten çok abesmiş yıl 2020
demekki insan ufku genişlemiyor öyle bir şehir
hiç iyi diyen çıkmayacak sanırım
ben istanbula alışmaya çalışayım iyisi mi :KK51:

açıkçası çok birşey değişmeyecek hayatımızda. eşimle istanbulda aldığımız maaşları manisa da alacağız. kariyer gelişimi olarak da hemen hemen aynı kefede çok birşey değişmeyecek.

böyle olunca insan düşünüyor istanbulda verdiğim kiranın yarısını vercem manisada diye ama işte yaşam şartları nedir bilemiyorum

akhisar ön planda gibi duruyor

açılın ben akhisarlıyım
:D

hayatım çok sıkıcı geçsin tek aktivitem haftasonu gölet e gidip (orta boyutta bi park) oturmak gelenin geçenin dedikodusunu yapmak olsun, tahir ün caddesinde üç beş tur atmak beni keser diyosan hiç durma :)

bunu diyen spizella nerede yaşıyo dersen onun hallicesi Balıkesirdeyim şu an :)
ama akhisara ne zaman gidecek olsam içimi afakan basar.

iyi diyebileceğimiz yanı var mı onu da düşündüm:

neredeyse her yerine yürüyerek gidebilirsin. (şehiriçi trafiği ve yolları zaten çok kötüdür)
pazarı ucuzdur ve güzeldir diyebilirim.

Ev kiraları falan yeni güzel evlerde öyle ucuz değil. Ama uygun fiyatlı evler de bulunabilir. Doğalgaz var şehrin genelinde.
Elektrik rüzgargülleri ile üretiliyor o yüzden sık kesinti oluyor.
Ezan sesi çok gelir o biter belediye hoparlörlerinden (buna halk arasında aporlo deniyor) duyurular yapılır sürekli yok bilmemkim öldü, yok xx plakalı aracı çekin :D

yeni siteler falan var şehir dışına doğru oralarda güzel evler var. Zenginseniz her yer güzel zaten.

Ramiz köftenin anavatanı burası, köftecileri falan iyidir :)
Çoğu şeyi doğal bulabilirsiniz.
Her yer zeytin bahçesi olduğundan zeytinyağı ile yıkanabilirsiniz bile :D
İnsanları dik dik bakıp süzmeyi sever biraz.

Bisiklet elektrikli bisiklet ve motorsiklet kadın erkek çocuk herkes tarafından temel ulaşım aracı sayılır çok kullanılır.

Rahat insanlardır yolun ortasından ortasından yürürler korna çalarsın çekilmez bile.

Yeldeğirmeni mekanı romanların daha çok oturduğu yerdir. Toki binaları da buraya yakındır çok talep görmedi uzak kalıyor merkeze diye.
2 özel 2 devlet hastanesi var.
1 tane avm var nispeten yeni açıldı sayılır.

Hayır niyetine lokma dökülür sık sık (izmir lokması değil tatlı değil ve biraz büyük ortası deliktir), sanırım bunu çok özledim.

Şurası gölet denen işte piknik yeri gibi bişey şehre yakın
IMG_20200901_203914.webp

Bu da ana caddesi adı tahir ün :)
IMG_20200901_203926.webp

Back