• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama İstanbul ombre için kuaför önerisi ?

Minuscule

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
3.342
1.199
373
İstanbul avrupada bayrampasa fatih bahcelievler civarinda ozellikle olaplex kullanarak bu rengi elde ederek ombre yapacak kaliteli bir kuaför ariyorum kizlar.saclarimin orjinal rengi kumral herkese emanet etmek istemiyorum tesekkurler :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-13-18-30-10.webp
    Screenshot_2015-12-13-18-30-10.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 1.002
bahçeşehire gidebilirseniz volkan kartal. avrupa yakasında başka iyi kuaföre denk gelmedim...

Fiyatlari nasil peki anadolu yakasindan 400 tlye fiyat aldim sac ekletirim o paraya ben

Sacin boyuna gore ve yapilacak isleme gore fiyat veriyor ama ucuz da değil. Instagramda volkankartal sayfasinda resimleri var fiyat da veriyorlar galiba telde. Benim omuz hizasinin biraz altindaki sacima ek islem uygulamadan 200 liraya ombre yapmisti, ama eski rengi akitma kirma vs olunca fiyat ucuyor sanirim.

Memleketimde yaptirdim bursada yani

Eklentiler

• IMG-20160228-WA0004.webp
    IMG-20160228-WA0004.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 1.049
benim saçlarım açık kumraldı normaldede tepeler kendi saçım o yüzden açmak zorunda kaldı ama bana çok sarı geliyor.Bende seninkini çok beğenmedim çok doğal durmuş
Saclar uzadikca alisiyor insan benimde kendi sacimin uzerine yaptirdim bu bile bana o kadar sari geldi ki ilk basta saclarimi hep topluyordum cok sari diye:KK70:
Istek ve arzular baska olunca boyle cesitler cikiyor ortaya gule gule kullan cnm yeni rengini:KK66:

Back
X