İSTANBUL REYAP HASTANESİ

senayaz34

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2012
67
27
288
merhaba arkadaslar Reyapta doğum yapanlardan bilgi alacaktım.Mesut beyi çok ovmüşler formda açıkcası ona gitmeyi düşünüyorum.sormak istediğim bir problem yaşadınızmı mesut beyle yada hastaneyle alakalı?bazıları hemşirelerin ilgisizliğinden bahsetmiş.doğrumu?ayrıca orda sanırım kendi doğum fotoğrafçıları ve oda süslemesi için paketleri var ücretleri neydi acana memnun kaldınızmı?

canım hastaneyi bilmiyorum daha önce gitmedim ama kendisi tuncelide benim halamın doktoruydu ve çok ama çok iyi bir doktormuş halam çok övüyor halamın dediği tek kelime bugun yaşıyorsam onun sayesindedir diyor o yuzden bende ona gitmeyi düşünüyorum (ben kendime doktor ararken kendisini buldum rastgele doktor profilini izleyince dikkatimi çekti halamla bunu paylaşınca meğer onun doktoru olduğunu öğrendim tesadüf mü demeli ne demeli bilemedim)

a gerçektenmi ne güzel tesadüf olmuş senin için :) bu tarz sağlık konularında referans çok onemli geliyor bana.insanın içi daha rahat ediyor.hastane esenyurtta innoviaa sitesinin karsı tarafına kalıyor ama içi çok güzel hastanenşin odaları vs.beğendim.doktorları da iyi diyorlar.en önemlisi de çocuk yoğunbakım ünitesi var.ben devam etmeyi düşünüyorum ama mesut bey 20 sinden sonra gelecekmiş onu bekliyicem 2.randevu için :)

siz de mayis annesiymissiniz . dogumdan 1 ay once fiyat alin dedi gruptan biri . bugun nereida hanima gittim . hastaneyi begendim ben . esenyurtta olmasi beni korkutmustu biraz
bende mesut beye gittim canım bende çok memnun kaldım bu hafta yada haftaya 2. ye gidicem senden kan tahlileri istediler mi canım

bende mesut beye gittim canım bende çok memnun kaldım bu hafta yada haftaya 2. ye gidicem senden kan tahlileri istediler mi canım
yok 5 . haftada gittim keseyi gorduk sadece . haftaya bir daha gel dedi kalbi duymak icin buyuk ihtimal o zaman isteyecekler

dogum organizasyonu ve fotografcindan fiyat aldiniz mi acaba ?benim daha cok var doguma ama insan orda gorunce susleri hevesleniyor

Ben de nereida hanıma gidiyorum çok memnunum. Normal doğum 2100 dediler ama kasıma kadar zam gelebilirmis. Ayrica mesai dışı kendi doktorumu istersem +500 TL ödemem gerekiyormuş. Fotoğrafçıyla da görüştük farklı paketleri vardı ama daha net karar vermedik. Organizasyon zaten düşünmüyorum süslemeyi kendim yapacagim inşallah :) hastane çok güzel ve gayet uygun bence diğer ozellere göre. Suit odaları filan var ama normal odaları bile gayet yeterli diye düşünüyorum

merhaba peki doğum fotoğrafçısıyla görüşmüşsünüz hatırlıyormusunuz fiyatı nekadardan başlıyordu?bu arada organizasyon ücreti 700 tl miş

sezeryan ücreti 2450 tl şuanda ama artabilirmiş aralıktan sonra.mesut bey mesai saati dışındaysa fark almıyormus

merhaba peki doğum fotoğrafçısıyla görüşmüşsünüz hatırlıyormusunuz fiyatı nekadardan başlıyordu?bu arada organizasyon ücreti 700 tl miş

Şöyle bir fiyat listesi göstermişti birkaç ay önce canım. Ayrıca bu şekilde paket istemezsek sadece yenidoğan çekimi veya sadece aile çekimi de vardı fiyatları aklımda değil. Bir de mesai dışı doğum olursa ekstra 150 TL istiyor diye aklımda kalmış.

çok teşekkür ederim fiyat alamamıştım bir türlü en azından fikrim olsun :) açıkcası ben daha pahalıdır diye düşünmüştüm sevindim bir kaç hastane uçmuş fotoğraf fiyatlarında :)belki pazarlıkla 650 olanı düşürsek iyi olurdu

Ben baskı olmayanı tercih etmeye karar verdim canım internette 100 TL civarı fotokitap baskı yapan yerler var kendi begendiklerimi bastiririm diye düşündüm :)
Valla pazarlık konusunda bişe diyemeyeceğim çünkü kız kardeşim de hamile aynı hastaneye gidiyoruz iki kişi için konuştuk dil döktük ama indirim yapamayacağını hatta kasima kadar belki zam bile gelebileceğini söyledi

Allah allah neden indirim yapmıyorlar ki ozaman bende sizin yaptığınız gibi yaparım kendim bastırırım ressimleri daha mantıklı

Allah allah neden indirim yapmıyorlar ki ozaman bende sizin yaptığınız gibi yaparım kendim bastırırım ressimleri daha mantıklı

Siz de bir indirim yaptırmayı deneyin bakalım olmazsa internetten bastirirsiniz

Mesut bey benim 6 ayimi aldı .6 ay boyunca kendisine gittim eşim in değerleri normaldi sonra varikosal old öğrendik bu süreçte benimle ilgili hicbir test tahlil yapmadan klomen ve çatlama iğnesi verdi yumurtam 18 mm ulaşınca iğneyi yazdı yolladı son gittiği.de hocam rahim filmi çeksek mi dedim gerek yok dedi .kendi kafama göre gidip çektirdim ve ameliyat olmam gerekli amh değerim 0.35 bu doktor kaç ay yumurta takibi yaptı bana anlamadı mi yumurta azligimi şimdi gittiğim doktor ilk muayenede yumurta rezervi az hemen amh testi yapalım dedi .15 ay bu doktorları tercih ettiğimden dolayı hem zamanım hem param ve en önemlisi umutlarım bitti

Merhaba dogum yaptinizmi acaba fotografci hakkinda biraz tereddutluyumde biraz amator geldi bana siz yaptrdnzmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…