İstanbul şehir tiyatroları perdelerini açtı

DERin83

RUZGARİN ANNESİ:-)
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.761
4
116
İstanbul
arkadaşlar istanbul şehir tiyatroları perdeyi açtı. öğrenci 6,50 sivil 8,00 bu fiyata kaç saat süren süper canlı performansları seyretmek süper. en azından ben tam bir tiyatro aşığıyım. gitmeyenlere tavsiye ederim.
:enbuyukkk:

hayır bu sezonda var galiba kabare, ama mutlaka gideceğim. evet lüküs hayatta bende bayılıyorum ayrıca yaşar ne yaşar ne yaşamazda süperdi, benim gibi tiyatro seven biriyle karşılaştığımıda çok memnun oldum a.s.

sağolasın, aslında çok fazla zamanımız olmuyor gitmeye, Kabare, Sadabad da şu anda cumartesi gideceğiz inş ben de tanıştığıma memnun oldum:):)

evet sadabad bana uzak çünkü ben asya yakasında oturuyorum. bu tarafa gelmesini bekliyorum oyuna. sen izle o zaman yorumlarını bekliyorum. kaydirigubbakcemile5

ıstanbul Efendisi de çok güzeldi

ben "Tarla Kuşuydu Juliet" i merak ediyorum
güzel deniyor
zaten müzikal olunca da tadından geçilmiyor :)

Sadabad Sahnesi'ne gelince gideceğim

giden var mı acaba ?

istanbul efendisine gittim. sadabatta yaşar ne yaşar ne yaşamazı seyretmiştim süperdi.. gittiğin oyunlarla ilgili görüşlerini bekliyorum canım a.s.

yaşar ne yaşar ne yaşamaz'a ben de gittim
hatta beğendiğimiz için 2. kez gitmiştik :)

keşanlı ali destanı'na da gittim o da süper

hamlet i çok sevmiştim o sözler süperdi
içinde derin anlamlar gizleyen sözlerrr
yeniden sahne almasını çok isterim inş. da alır :)

bu sezon ben henüz perde aralamadım :)

başlayalım sezona bi yorumlarız inş ;)

keşanlı ali destanına bende gitmiştim geçen yıl evet oda süper bir oyundu. ama yinede benim favorilerim lüküs hayat ve yaşar ne yaşar ne yaşamaz yerimseniben

lüküs hayat senelerin oyunu ama
zihni göktay'ın gündemdeki şeyleri
oyuna katması daha bi güzel hale geitiryor

evet canım gündemdeki konuları esprili bir dille anlatıyorki hem gülmekten çatlıyorsun hemde düşünüyorsun zaten büyük usta hayranım kendisine

Zam gelmiş yahu fisfisfis
Yine de özel tiyatrolarla kıyaslandığında gözle görülür bir fark var.
Umarım bu sezon daha hoş oyunlar vardır.
Geçen sene zorla izlediklerim bile olmuştu.
Yine de tiyatroyu seviyorum delikafadulden

Ohoo özel tiyatrolar 35 tlden başlıyor kaydirigubbakcemile4 ben cahide sonkunu hayatınıda beğenmiştim şimdi geldi aklıma o. hüzünlüydü biraz.

derincim uzun süre oldu girtmeyeli, yazamadım:(:(
kabereye o cumartesi gidemedik, yarın gidiyoruz inş.
İstanbul efendisini izledik süperdi müzikler olağanüstü sevinç erbulak'ın oyunculuğu mutlaka izlenmeli
Yaşar Ne yaşar Ne Yaşamaz ise zaman zaman sıksa da güzeldi

Devlet tiyatrolarından söz edecek olursam Vahşet Tanrısı na gittim, kadro süper söyleyecek söz yok ama hikaye pek ilgimi çekmedi ayrıca espriler sadece ve sadece küfür ve argo içerikliydi
Pazar günü de Sokrates in Son Gecesine bilet almıştık ama program değişmiş Kral Dairesi gözüküyor.Mustafa Uğurluyu kaçırdık galibaa:(:(:(

Tarla Kuşuydu Juliet ve Onlar Ermiş Muradına yı bekliyorum Sdabad a geldiği anda gideceğim.
Onlar Ermiş Muradına vodvil türündeymiş, vodvil türünde bundan bi kaç yıl önce (tiyatronun 1 ytl olduğu dönemdi) yine Sadabad sahnesinde Kim kimi kimle adlı oyunu izlemiştik gerçekten çok hoştu, O yüzden bu oyuna özellikle gitmek istiyorum:):):)

bende seni merak ediyordum şapkalı mantar
çok güzel ya ben bayılıyorum tiyatroya hatta ders alıp yada kursa gidip sırf eğlenmek için gitmek istiyorum ben istanbul efendisini izledim gerçekten seviç erbulak süperdi. ben bu aralar gidemiyorum ben ümraniye sahnesine gidiyorum beklediğim birçok oyun sadabadda oynanıyor bu tarafa geldiği zaman gideceğim :)

Tarla Kuşuydu Juliet e gittik geçen hafta gerçekten süperdi. O kadar eğlendik,o kadar güldük ki anlatamam, 2010 biletleri yarın satışa çıkıyor yeni oyunlar bekliyoruz.

ben de perşembe tarla kuşuydu juliete gidicem arkadaşlar bilet fiyatları hala aynı bu arada indirimli 6.5 tam 8 bence herkes tiyatroya gitmeli

Back
X