• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul semt pazarlarını bilen var mı???

papatyam78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
6
0
36
İstanbul
arkadaşlar istanbulda yeniyim özellikle avrupa yakasındaki güzel giyim kuşam satan pazarları bilenler lütfen yerleri ve günleri hakkında yardımcı olurmusunuz..istanbulu çok bilmiyorum yerlerini açıklayrak yazarsanız sevinirim..:emir_bebek::emir_bebek:

fatihte çarşamba pazarı çarşamba günü cuma günü fındıkzade de cuma pazarı cumartesi günü beşiktaş pazarı çarşamba günü yeşilköy pazarı cumartesi bakırköy pazarı bide pazartesi günleri rami de varmiş ben henüz gidemedim hepside tam sosyete pazarı ay bende hepsini biliyormuşum vaybeeee hadi sana iyi pazarlar canım

Nerede oturduğunu bilmiyorum ama Yeni Levent'teki salı pazarı da güzeldir.
Ama çok büyük bir pazar değil.
Ben daha çok Kadıköy salı ve cuma pazarına takılıyorum bu aralar. zemuszemus

bakırköy deki cumartesi pazarı metronun tam yanında kocamannnnn bir pazar 10 tl babet almıstı kuzenim banada steve madden diye yutturdu sonradan söyledi taben cok ama cok guzel

Nerede oturduğunu bilmiyorum ama Yeni Levent'teki salı pazarı da güzeldir.
Ama çok büyük bir pazar değil.
Ben daha çok Kadıköy salı ve cuma pazarına takılıyorum bu aralar. zemuszemus

arkadaşım ben bir haftalığına istanbula (ilk kez )geleceğim ve kadıköy pazarına gitmeyi çookkk istiyorum. Kalacağımız yer marmara ünv. göztepe kampüsüne yakın. Oradan salı pazarına nasıl gidebilirim. Hangi otobüs minibüs gider oradan. Yardımcı olursan sevinirim.

Arkadaşlar, Anadolu Yakası'ndan gelenler için Fındıkzade, Yeşilköy pazarlarına en kolay nasıl gidilir diye sormak istiyorum. Metrobüsle ulaşım mümkün mü acaba?

Bir de Bakırköy pazarı metrobüs incirli durağına yakın diye biliyorum ama, yanlışım olmasın:18:

Back
X