istanbul Şişli-nisantasi ya da bu civarlarda normal dogum yanlısı hastane?

miska

bride to be <3
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.804
33
68
İstanbul
Kizlar merhaba. Ben 10 haftalik hamileyim ve su anda Eyup Balat Hastanesi'ne gidiyorum, doktorumu seviyorum ama cok sezaryen yanlısı bir hastane olduğu icin, bi bahaneyle sizi kesiyolar, herkes bunu yaşıyor oraya giden.
Benim simdi normal doğum yanlısı ve bunu destekleyen bir doktor/hastane bulmam lazim. Lutfen tecrübe edenler yardimci olsun.

Canimmm hayırlı ugurlu olsun bebeğin ben uzakta olmama ragmen kesinlikle korkut arslan i oneryorum etfal hast dibinde muayenehanesi var ben kendsini cok gec buldum.izel hastaneler bizi delirtiler gecen yil .sonunda bebegm karnimda öldü. Ben tum ayrintilarimi buraya gungun yazmistim.anliycagin bize o haldeki davranislari esimi de benide cok rahatlatti ve hatta gordgmuz muameleden oyle hosnuttuk ki onceki tecrubelerimizden sonra kendilerine minnet borcluyuz.sonyc itibariyle harika bir Dr ve orda hastalaryla özellikle normal dgm yanlısı oldugunu duyduk..biz bebeğimiz i kaybettik.yine ona gdcem uzak olsada bana sorun degil cunku ben dgrlerinin elinde fena seyler cektim ve hepside parali ozeldiler.umarim yrdimim olmustur.

Canik hemen araştıracam, cok tesekkur ederim. Bu arada başın sagolsun, Allah bir daha böyle acı yasatmasin.

Canik hemen araştıracam, cok tesekkur ederim. Bu arada başın sagolsun, Allah bir daha böyle acı yasatmasin.

Sagol canim bnm hc kimseye hmde..gerçekten degerlendr dedgm dr u..eminim ki memnun kalacaksin

Bende osmanbey yakininda oturuyorum etrafimizda bir hastane bulamayip bende balata gitmistim ve sonuc eften puften sebeplerle sezeryan zaten bi gun bile sanci ceken hasta gormemistim normal istiyorsan son tercihin balat olsun hayirli guzel dogumlar

Bende osmanbey yakininda oturuyorum etrafimizda bir hastane bulamayip bende balata gitmistim ve sonuc eften puften sebeplerle sezeryan zaten bi gun bile sanci ceken hasta gormemistim normal istiyorsan son tercihin balat olsun hayirli guzel dogumlar

Cok haklısın, orda normal dogum yapabilen yok, sancısı baslayani bile binbir bahaneyle sezeryana aliyolar. O yüzden avrupa yakasinin merkeze yakin yerlerinde iyi bi doktor/hastane bulmam lazim. Yorumun için sagol canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…