İstanbul-Temmuz Hamişleri Buluşuyor

bravo valla, ben de söylemedim ama buluşulacağı zaman hamileler toplantısı var diyeceğim, hani genel bir toplantı gibi gerçi bizimkinin elinden öyle kolay kurtulamam her birşeyi sorar ama ben de bulurum çaresinii of ya herşeye de karşılmaz kiii

hani buluşuyoduk kızlarrrrrrrrrrrr

evet elleri görelim

ben de geleceğim buluşma olursa...

tamam öyleyse ikinci aşama:))

ne zaman buluşalım???

herkes çalışıyor mu?

ben cumartesi günleri müsait oluyorum...
iş çıkışı akşamları damüsait oluyorum gerçi...

buluşmaya katılacaklar kendileri için müsait olan günleri ve yerlerisöylesinler
oy çaoğunluğuna göre ortak bir yer ve gün belirleriz

canım ben iş çıkışı aksilik olmazsa gün içinde 4ten sonra uygunum belirlenirse 15,30 gibi izin alıp çıkabilirim extraordinary birşey olmadıkça....

onun dışında genelde ctesileri de uygunum belki bir ctesi kahvaltısı ya da akşam kahvesi olabilir, yer eğerkarşıdan da gelecekler olursa beşiktaşk, taksim kadıköy vs uygun gibi geldi bana,

diğer türlü anadoluda palladium, optimum capitol ya da ümraniyede üsküdarda beylerbeyi çengelköy herhangi biri olur hatta beykoza doğru bir iki çay bahçesi var olabilir bana

Bana da özelden haber verin .. Ben cok giremiyorum ... Bu 2 hafta her an uygun .. Sonra İzmir e dönüyorum.. Tabi doğumdan sonra İstanbul a zaten temmeeellliiii taşınıyoruz ... O zaman her an buluşurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…