Canim Allah emeklerini bosa cikarmasin.iki merkezdede tedavi oldum umutta 2 kez gebelik elde edildi ama dusukle sonuclandi..3.denemeyi istanbul tup emre beyde yaptim ve simdi 2.5 aylik kizim kollarimda pisman olmazsin emre bey son derece tecrubeli doktor
Umut tüp bebek Cem Bey ile tedavi oldum ve bugün ikiz haberi aldım :) Allah devamını nasip eder inşallah.doğum kontrol hapı adet düzensizliği varsa bazı doktorlar kullandırıyor,bende olmadı.eylül başı başladı tedavim,19 eylülde opu oldu,19 yumurtanın 9 u iyi çıktı,6 sı 3. Güne geldi,4 ü 5. Güne geldi ve donduruldu.1 ay vücut dinlenip kendine geldi,1 ekimde adet oldum,3 ekimde transfere hazırlayıcı tedavi başladı ve 20 ekimde transferim oldu.şimdi ikiz annesi adayıyım,Allah'ın izniyle kucağıma da alırım inşallah.darısı başınıza olsun inşallah.ben bahçeci umut diyorum.
2. Denememdi ve 36 yaşında olduğum için garanti olsun diye 2 tane koydurduk,kalan 2 taneyi de dondurttuk :) ilk denemem bi prof ile oldu ama 1 hafta içinde iğne ilaç opu ve transfer yapıldı,sanırım yumurtalarımı bozduÇok teşekkür ederim cevabınız için, Amin inşallah, Çok isterim bende :)
İnşallah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder rabbim.
Sizin ilk denemeniz miydi peki, birde okuduğum kadarı ile ilk denemede çoğul gebeliği engellemek için tek embriyo transferi yapılıyormuş. Merakımı mazur görün lütfen bende ikiz olmasını çok isterim o nedenle sordum.
MerhabaUmut tüp bebek Cem Bey ile tedavi oldum ve bugün ikiz haberi aldım :) Allah devamını nasip eder inşallah.doğum kontrol hapı adet düzensizliği varsa bazı doktorlar kullandırıyor,bende olmadı.eylül başı başladı tedavim,19 eylülde opu oldu,19 yumurtanın 9 u iyi çıktı,6 sı 3. Güne geldi,4 ü 5. Güne geldi ve donduruldu.1 ay vücut dinlenip kendine geldi,1 ekimde adet oldum,3 ekimde transfere hazırlayıcı tedavi başladı ve 20 ekimde transferim oldu.şimdi ikiz annesi adayıyım,Allah'ın izniyle kucağıma da alırım inşallah.darısı başınıza olsun inşallah.ben bahçeci umut diyorum.
Merhaba Arkadaşlar,
1 Kez aşılama yaptırdım O zaman her şey normaldi fakat tutmadı, şimdi devlet den rapor çıkarmak için başvurduğumuzda eşimin sperm sayısında sıkıntı çıktı ve Üroloji Dr. direk tüp bebek yapmanız gerekiyor dedi. Sgk ile anlaşmalı kurumlara baktığımda Umut ve İstanbul Tüp bebek merkezini gördüm. Gidip tedavi olan arkadaşların fikrine ihtiyacım var, lütfen yardımcı olur musunuz?
Rabbim her şeyin hayırlısını versin hepimize amin.
merhaba,ben normal ücret neyse onu ödedim,sgk ile 5500 olan ücret 3900 gibi bişeye düşüyor ve rapor için baya bi uğraşmak gerekiyordu.ben uğraşmak istemedim.çok şükür ilk denemede de tuttu :) ben merkezden çok memnun kaldım,şu an takibimi de Cem Bey yapıyor hala.sorunuz varsa seve seve cevaplarım,Allah sizin de yüzünüzü güldürsün inşallah.Merhaba
Bebeğiniz hayırlı olsun
Bende 2. Denememi bahçecide yaptırmak istiyorum fulya daki merkez de sgk geçmiyor sadece umut da geçiyor. Kafamı karıştırdı acaba bir fark varmı diye
Merhaba bende tüp bebek merkezi araştırıyorum bahçeciyi duydum önerirmisiniz memnun kaldınızmı ? bazı merkezler para kazanmka adına ilk denemede olumsuz oluyor bunlarla uğraşmak istemiyorum sgk vs olmadan ilaç tedavi nekadar tutuyor ve tüp bebek aşamaları nedir bugün doktorum tüp bebek şart dedi ve şuan çok üzgün ve panikliyim yardım ederseniz sevinirimmerhaba,ben normal ücret neyse onu ödedim,sgk ile 5500 olan ücret 3900 gibi bişeye düşüyor ve rapor için baya bi uğraşmak gerekiyordu.ben uğraşmak istemedim.çok şükür ilk denemede de tuttu :) ben merkezden çok memnun kaldım,şu an takibimi de Cem Bey yapıyor hala.sorunuz varsa seve seve cevaplarım,Allah sizin de yüzünüzü güldürsün inşallah.
Merhaba bende tüp bebek merkezi araştırıyorum bahçeciyi duydum önerirmisiniz memnun kaldınızmı ? bazı merkezler para kazanmka adına ilk denemede olumsuz oluyor bunlarla uğraşmak istemiyorum sgk vs olmadan ilaç tedavi nekadar tutuyor ve tüp bebek aşamaları nedir bugün doktorum tüp bebek şart dedi ve şuan çok üzgün ve panikliyim yardım ederseniz sevinirim[/QUO
merhaba,ilk denememde tuttu benim bahçecide,üstelik ikiz. en iyi laboratuvar olduklarını iddia ediyorlar,4 tane 5. gün embriyom donduruldu,biri diğerleri kadar iyi olmadığı halde kötü de olmadığı için donduruldu ve transfer sırasında ilk 2 içine girdi :)
5500 hastaneye verdik(taksit yapılıyor vade fark ile) sonrası ilaçlar vitaminler kullandım bunlar da sanırım 3bin tutmuştur çünkü uzun süre kullanıldı,yani yumurtalarım birden bire büyütülmedi,yavaş ve kontrollü büyütüldü,sonra donduruldu(bunun için ekstra ücret almıyorlar) 1 ay vücut dinlendi ve ilk adetle beraber birkaç ilaç kullanmaya başladım ve transferim oldu.şimdi 17. haftaya girdik.Cem beyi tavsiye ediyorum,çok ilgili ve güler yüzlüydü bize karşı,ayrıca çok heyecanlıydı,bu iyi bişey, otomatikleşmemiş bir doktor,başarılı olmak istiyorum o yüzden her şeyi bana bırak dedi(ben taze transfer istemiştim çünkü) başka sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin :)
Umut mu ?? Hamilesin canim hemen kan verilgin için teşekkür ederim canım haftaya görüşme için gitmeyi düşünüyordum ama şuan böyle bir tabloyla karşı karşıyayım pek umutlanmak istemiyorum ama hayırlısı bakalım :)
bilmiyorum canım yaa kaldım öylece resmen sevinimmi üzülimmi bilemedimmUmut mu ?? Hamilesin canim hemen kan ver
Uzulmen için sebep ne canim ?bilmiyorum canım yaa kaldım öylece resmen sevinimmi üzülimmi bilemedimm
ya canım bugün kan vermeden önce idrar testi yapayım dedm çok daha silik aksine koyu olması gerekmiomu gerçi çok su içmiştim pardonda idrar rengi bile çok açıktı ondanmı acaba?Uzulmen için sebep ne canim ?
Canim idrar testinde hayalet çizgi dahi olsa pozitiftir senin renk bariz. Kan versen yeterliya canım bugün kan vermeden önce idrar testi yapayım dedm çok daha silik aksine koyu olması gerekmiomu gerçi çok su içmiştim pardonda idrar rengi bile çok açıktı ondanmı acaba?
öyle mi dıyorsun sevinemedim bile dünden beriCanim idrar testinde hayalet çizgi dahi olsa pozitiftir senin renk bariz. Kan versen yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?