İstanbul Tüp Bebek Merkezi mi, Umut Tüp Bebek Merkezi mi?

green80

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
213
67
118
Merhaba Arkadaşlar,

1 Kez aşılama yaptırdım O zaman her şey normaldi fakat tutmadı, şimdi devlet den rapor çıkarmak için başvurduğumuzda eşimin sperm sayısında sıkıntı çıktı ve Üroloji Dr. direk tüp bebek yapmanız gerekiyor dedi. Sgk ile anlaşmalı kurumlara baktığımda Umut ve İstanbul Tüp bebek merkezini gördüm. Gidip tedavi olan arkadaşların fikrine ihtiyacım var, lütfen yardımcı olur musunuz?

Rabbim her şeyin hayırlısını versin hepimize amin.
 
Canim Allah emeklerini bosa cikarmasin.iki merkezdede tedavi oldum umutta 2 kez gebelik elde edildi ama dusukle sonuclandi..3.denemeyi istanbul tup emre beyde yaptim ve simdi 2.5 aylik kizim kollarimda pisman olmazsin emre bey son derece tecrubeli doktor
 

Saolsın canım amin,
Allah sağlıklı,mutlu uzun ömürler versin bebeğine ve size.
Birde rica etsem tüp bebek aşamasını anlatabilirmisiniz, karar verdiğiniz ay neler uygulandı. Doğum Kontrol hapı kullanılıyor ilk ay diye bir şey duydum. Herkez de bu şekilde mi uygulanıyor, toplama ve transfer işlemleri ne kadar süre içerisinde oluyor.

Şimdiden teşekkür ederim.
 
Umut tüp bebek Cem Bey ile tedavi oldum ve bugün ikiz haberi aldım :) Allah devamını nasip eder inşallah.doğum kontrol hapı adet düzensizliği varsa bazı doktorlar kullandırıyor,bende olmadı.eylül başı başladı tedavim,19 eylülde opu oldu,19 yumurtanın 9 u iyi çıktı,6 sı 3. Güne geldi,4 ü 5. Güne geldi ve donduruldu.1 ay vücut dinlenip kendine geldi,1 ekimde adet oldum,3 ekimde transfere hazırlayıcı tedavi başladı ve 20 ekimde transferim oldu.şimdi ikiz annesi adayıyım,Allah'ın izniyle kucağıma da alırım inşallah.darısı başınıza olsun inşallah.ben bahçeci umut diyorum.
 

Çok teşekkür ederim cevabınız için, Amin inşallah, Çok isterim bende :)

İnşallah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder rabbim.

Sizin ilk denemeniz miydi peki, birde okuduğum kadarı ile ilk denemede çoğul gebeliği engellemek için tek embriyo transferi yapılıyormuş. Merakımı mazur görün lütfen bende ikiz olmasını çok isterim o nedenle sordum.
 
2. Denememdi ve 36 yaşında olduğum için garanti olsun diye 2 tane koydurduk,kalan 2 taneyi de dondurttuk :) ilk denemem bi prof ile oldu ama 1 hafta içinde iğne ilaç opu ve transfer yapıldı,sanırım yumurtalarımı bozdu
 
Merhaba
Bebeğiniz hayırlı olsun
Bende 2. Denememi bahçecide yaptırmak istiyorum fulya daki merkez de sgk geçmiyor sadece umut da geçiyor. Kafamı karıştırdı acaba bir fark varmı diye
 

Ben iki denememi istanbul tüp bebek merkezinde Aret beye yaptım ikisinde de tutmadı hemde iki tane transfer etmelerine rağmen ben orayı hiç sevmedim gece yarısı tandevu veriyordu tamamen bir ticarethane olmuş 3 sene önce eşime genetik test yapıldı orada 250 lira aldılar bi sene ben yaptırdım 156 lira ödedim yediğimiz kazığın haddi hesabı yok yani hakkında hayırlısı olsun canım üçüncü denememde farklı yere yaptırdım tuttu ama 9 haftalıkken kalbi durmuş kürtaj oldum bu seferde Rabbim ol dedi oldu ama sonu yokmuş imtihan bitmemiş bu yolda olan herkese Allah kolaylık sabır versin iyi günler canım
 
Merhaba
Bebeğiniz hayırlı olsun
Bende 2. Denememi bahçecide yaptırmak istiyorum fulya daki merkez de sgk geçmiyor sadece umut da geçiyor. Kafamı karıştırdı acaba bir fark varmı diye
merhaba,ben normal ücret neyse onu ödedim,sgk ile 5500 olan ücret 3900 gibi bişeye düşüyor ve rapor için baya bi uğraşmak gerekiyordu.ben uğraşmak istemedim.çok şükür ilk denemede de tuttu :) ben merkezden çok memnun kaldım,şu an takibimi de Cem Bey yapıyor hala.sorunuz varsa seve seve cevaplarım,Allah sizin de yüzünüzü güldürsün inşallah.
 
Merhaba bende tüp bebek merkezi araştırıyorum bahçeciyi duydum önerirmisiniz memnun kaldınızmı ? bazı merkezler para kazanmka adına ilk denemede olumsuz oluyor bunlarla uğraşmak istemiyorum sgk vs olmadan ilaç tedavi nekadar tutuyor ve tüp bebek aşamaları nedir bugün doktorum tüp bebek şart dedi ve şuan çok üzgün ve panikliyim yardım ederseniz sevinirim
 
Merhaba arkadaşlar 4 defa tüp bebek denedik son tüp bebegimiz de pgt de çekirdeksiz embriyo olduğunu söylemişlerdi bunun üzerine Ankara da tedavi olcaktım ama şimdi belki tekrar bi tüp bebek daha yapabiliriz die düşünüyoruz eşimle acaba Ankara veya İstanbul da önereceğiniz laboratuvarı çok çok iyi olan tüp bebek merkezleri var mı ?
 
 
ilgin için teşekkür ederim canım haftaya görüşme için gitmeyi düşünüyordum ama şuan böyle bir tabloyla karşı karşıyayım pek umutlanmak istemiyorum ama hayırlısı bakalım :)
 

Eklentiler

  • 12583972_1007500389316896_1207138938_n.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 65
ilgin için teşekkür ederim canım haftaya görüşme için gitmeyi düşünüyordum ama şuan böyle bir tabloyla karşı karşıyayım pek umutlanmak istemiyorum ama hayırlısı bakalım :)
Umut mu ?? Hamilesin canim hemen kan ver
 
ya canım bugün kan vermeden önce idrar testi yapayım dedm çok daha silik aksine koyu olması gerekmiomu gerçi çok su içmiştim pardonda idrar rengi bile çok açıktı ondanmı acaba?
Canim idrar testinde hayalet çizgi dahi olsa pozitiftir senin renk bariz. Kan versen yeterli
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…