Tüp Bebek Merkezleri İstanbul tüp bebek merkezinde tedavi görenler

Perşembe bende kontrol için geleceğim Aret beye 17:30 randevum. Sanırım sizden sonra :) Bana da büyük ihtimal cumartesi toplarız dedi. Ama anlamadığım ilaç kullanmadan 20 yumurtam vardı geçen ay, 5 gün ilaç kullandım yumurta sayım 12, neden artmıyor anlamadım 🤷‍♀️
Ben saati erkene aldım iş akışımdan dolayı benimde bir gün daha iğne devam oldu yarın çatlama iğnesi Cuma toplama sanırım her gün gidiyorum yarın yine 17:15 :(
Adetler ay ay değişiyor çok takılma benim takibe başlayıp çok az bu ay kalsın dediği oldu 12-8 arası yumurtam oluyordu
Nasip rabbim olduracaksa tek olur onla olur ben bu sefer biraz daha az stresliyim

selam herkese. Aret bey için, merkezde bekleme süresi çok oluyor mu? Yoksa randevu saatleri sorunsuz işliyor mu?
Genelde 30-40 dk arası kayıyor taksim çağırdıklarında ama Nişantaşı öğleden sonra randevu daha hızlı muayene olup çıkıyorsun

Ben saati erkene aldım iş akışımdan dolayı benimde bir gün daha iğne devam oldu yarın çatlama iğnesi Cuma toplama sanırım her gün gidiyorum yarın yine 17:15 :KK43:
Adetler ay ay değişiyor çok takılma benim takibe başlayıp çok az bu ay kalsın dediği oldu 12-8 arası yumurtam oluyordu
Nasip rabbim olduracaksa tek olur onla olur ben bu sefer biraz daha az stresliyim
Ben saati erkene aldım iş akışımdan dolayı benimde bir gün daha iğne devam oldu yarın çatlama iğnesi Cuma toplama sanırım her gün gidiyorum yarın yine 17:15 :KK43:

Şimdi çatlatma iğnesini yaptırdım bende de stresten çok heyecan var. İnan iğneyi yaptırdım ama çıkarken heyecandan bayılacaktım. İğne fobim yok fakat ilaç alerjilerim var, ilk defa yaptırdığım için her ilaçtan korkuyorum yan etkisi olur mu? Alerji yapar mı? diye sabaha kadar nasıl uyuyacağım bilmiyorum. Cumartesi sabahı da toplamam olacak. Umarım senin de güzel geçer yarın toplaman 🙏 Bana lütfen yaz çıktıktan sonta nasıl geçtiğini

Şimdi çatlatma iğnesini yaptırdım bende de stresten çok heyecan var. İnan iğneyi yaptırdım ama çıkarken heyecandan bayılacaktım. İğne fobim yok fakat ilaç alerjilerim var, ilk defa yaptırdığım için her ilaçtan korkuyorum yan etkisi olur mu? Alerji yapar mı? diye sabaha kadar nasıl uyuyacağım bilmiyorum. Cumartesi sabahı da toplamam olacak. Umarım senin de güzel geçer yarın toplaman 🙏 Bana lütfen yaz çıktıktan sonta nasıl geçtiğini
Canım benim uzadı gibi kan test sonucuna göre sabah belli olacak sen inşallah olumlu sonucu benden önce alırsın hiç kötü düşünme ilaçlar ve değerler bizi yıldıramaz stressiz güzel bir toplaman olsun inşallah

Benimde transferim dün oldu 2. Tane dondurulmuş çok öksürüyorum bişey olcak diye korkuyorum 😔
Tebrikler hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel sonucu alırsınız🌸🌸🌸 Bende dün toplatma yaptırdım. Bugün aradılar merkezden, embriyoların gelişimini gözlemliyoruz yarın tekrar arayacağız dediler. Siz embriyolara genetik tanı yaptırdınız mı?

Sizinde hayırlı olsun inşallah sağlıkla çok döllenir😊 genetik test ilk başta teklif etmediler bende sormadım ama yapılması mantıklıymış tanesi 160 euroymuş deselerdi yaptırırdık ama kaldı öle bakalım sabırsızlıkla sonucu beklemede sıra

Back
X