• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İSTANBUL TÜP BEBEK MRK.-ARET KAMAR HASTANESİ KAPATILMIŞ !!!

EfervesaN

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
2.918
1.353
398
Arkadaşlar tedavime orada başlayacaktım ,
tesadüfen gazete de okudum , darbe girişimi sonucunda kapatılanlar arasında..
hatta aret kamar facebook tan bildiri yayınlamış .

çok şaşırdım kim bilir nice umutlar boşa çıkmıştır. belki de kapatıldığı gün transferi olan , toplaması olanlar vardır.
çok üzülmüştür insanlar.
kendimi onların yerine koydum da harcanın emek, para , çekilen zahmetler..
allah orada tedavi süreci yürütenlerin yardımcısı olsun ...

embriyolar koç üni ye aktarılmış sanırım bir kaç aya kadar hasta kabulüne başlayacakmış aret bey

Arkadaşlar konu çok aktif değil ama ben birçok kişinin okuyacağını varsayarak yazmak istiyorum raporu iptal olanlar parası yananlar sizlerden ricam gazetelere röpörtaj vermeniz isim verilmiyor istemezseniz eğer ben bir madur olarak konuştum başka türlü ses getirmiycek bu olay lütfen özelden bana mesaj atın bende iletişim numaraları var bazı gazetelerin herkes derdini anlatırsa belki bir çözüm bulunur

Arkadaşlar konu çok aktif değil ama ben birçok kişinin okuyacağını varsayarak yazmak istiyorum raporu iptal olanlar parası yananlar sizlerden ricam gazetelere röpörtaj vermeniz isim verilmiyor istemezseniz eğer ben bir madur olarak konuştum başka türlü ses getirmiycek bu olay lütfen özelden bana mesaj atın bende iletişim numaraları var bazı gazetelerin herkes derdini anlatırsa belki bir çözüm bulunur
Kimse magdur olmadi gibi gosterildi embriyolar aktarildi vs dendi..demekki magdur olan insanlarda var tabi birde bu isin rapor boyuti var

Alllah yardimcin olsun arkadasim
Bende orayi aradim ciddi ciddi dusundum hatta ediz beyle defalarca gorustum vs iyiki gitmemisim..

Kimse magdur olmadi gibi gosterildi embriyolar aktarildi vs dendi..demekki magdur olan insanlarda var tabi birde bu isin rapor boyuti var

Alllah yardimcin olsun arkadasim
Bende orayi aradim ciddi ciddi dusundum hatta ediz beyle defalarca gorustum vs iyiki gitmemisim..
Verilmiş sadakanız varmış ..
Herkes madur yaşadıklarımız utanç verici insanlar konuşmuyor şikayet etmiyor konuşan kişi sayısı çok az...
Embriyoların Zeynep Kamil hastanesine aktarılması konuşuluyor..Birdr bu olursa insan hakları mahkemesir gidicem.Kendi malı gibi taşıdıkları şeyler insan.Bizim söz hakkımız olmalı insan hakları mahkemesine gidicem öylr birşey olursa eğer!

Kizlar hepimize gecmis olsun bende orada tedavi goruyordum tam opu olacaktimki merkez kapandi.tup bebek gibi hassas bi tedavinin yarisinda ortada kaldim sizleri burda okuyorum sizlerinde ayri zor bir durum.ve bir suru kisi var bu durumda.Allah yardimciniz olsun.herseyde herkesde bi sikinti mutlaka var buna ragmen hic bisey olmamis gibi kimse magdur olmayacak gibi soylemler cok sacma.herkes zaten magdur oldu bunu geriye almanin imkani yokki.insallah en kisa zamanda netlesir hersey guzel sonuclari alip bu tatsizliklari unuturuz..

Herkes madur yaşadıklarımız utanç verici insanlar konuşmuyor şikayet etmiyor konuşan kişi sayısı çok az...
Embriyoların Zeynep Kamil hastanesine aktarılması konuşuluyor..Birdr bu olursa insan hakları mahkemesir gidicem.Kendi malı gibi taşıdıkları şeyler insan.Bizim söz hakkımız olmalı insan hakları mahkemesine gidicem öylr birşey olursa eğer!
ALLAH yardımcınız olsun arkadaşım
zor bir durum ne desek boş
yaşayan bilir
bende aynısını söylüyorum verilmiş sadakam varmış ..
bir de benim zaten rezerv sıkıntım var. düşünüyorumda son yumurtalarımda o merkezde heba olabilirdi. ya da en kalitelileri..
ama gerçekten öğrendiğim gün sanki şok yaşadım ..
ediz beyin konuşları kulaklarımda çınlıyor ...
iyi ki diyorum ...
sizler içinde dua ediyorum .
tabi ki gittiğim yerinde garantisi yok belki orada da allah korusun yanlış bir işlem olacak yine sıkıntı yaşıcam bilemeyiz ki, ama en azından bariz bir sıkıntının ortasında kalmadığım için şükrediyorum ...

Bende Aret beyin hastasıydım bugün Şişli Etfal hastanesinden bir bayan aradı bazı sorular sordu.
Embiryolar Koç Üniversitesinde
Operasyon olanların bilgisayar görüntüleri Şişli Etfalde
Hasta dosyalarıda Beyoğlu İlçe Sağlık Müdürlüğündeymiş
Çok rezalet bir durum :(

Bende Aret beyin hastasıydım bugün Şişli Etfal hastanesinden bir bayan aradı bazı sorular sordu.
Çok rezalet bir durum :KK43:
Çok rezalet bir durum :KK43:
Beni kimse aramadi bile.tv de kapatilan merkezleri soyluyorlardi.tup bebek merkezi dedigini duydum.aklima bile gelmedi boyle bir durum.yazik insanlara dedim.sonra bir arkadasimdan ogreniyorum,merkezimizin kapatildigini.icim aciyor.o kadar emek.bana sormadan boyle bir seyi nasil yaparlar.aradim ilgili yerleri koc unv tesindeymis.merkezin caminda da sisli eftal yaziyordu.insanlari magdur etmekten baska bir ise yaramiyorlar.o kadar hastaya yazik.Allah yardimcimiz olsun

En çok delirdiğim o oldu zaten gereğinden fazla herkes herşeyimizi gördü bildi duydu yanii :KK34:

Benim de 3. transferim olmuştu, tuttu ama ultrasona bir iki gün kala düşük yaptım. Sonra hastanenin kapatıldığını öğrendim. Son iki donmuş embriyom vardı orda. Görüştüğüm başka bir uzman tüpbebek doktoru ise taşınmış embriyodan hayır gelmez diyor. Çok moralim bozuldu.. Nereye gideceğimi bilmiyorum. Güvenilir yeni bir yer bulmak ve tedaviye sıfırdan başlamak çok zor.. O kadar eziyet zahmet boşa gitmiş gibi hissediyorum..

Benim de 3. transferim olmuştu, tuttu ama ultrasona bir iki gün kala düşük yaptım. Sonra hastanenin kapatıldığını öğrendim. Son iki donmuş embriyom vardı orda. Görüştüğüm başka bir uzman tüpbebek doktoru ise taşınmış embriyodan hayır gelmez diyor. Çok moralim bozuldu.. Nereye gideceğimi bilmiyorum. Güvenilir yeni bir yer bulmak ve tedaviye sıfırdan başlamak çok zor.. O kadar eziyet zahmet boşa gitmiş gibi hissediyorum..
Transfer edilenler var Koçta tutanlar var cnm taşınmış embriyodan fayda gelmese onların olmazdı

Back
X