Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden kimse yardımcı olmuyor cevap yazmıyor ya(
Merhaba,
Benim doktorumda aret bey ve çok çok memnunum. 2. denemede gebe kaldım ve şu anda 6 aylık gebeyim. Bu denememde de olmasaydı yine orada devam ederdim. İnanılmaz çok hastası var ve biraz yoğun ama bunca insan tercih etmesi zaten iyi olduğunu gösteriyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Aret bey ve ekibinden çok memnunum. iyi bir doktor olmasının dışında mükemmel bir insan.
tüp bebek tedavisine başlayacağım aret kamara gittim gayet ii geldi lütfen bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz???
Aret bey hayatımda tanıdığım en iyi insanlardan biridir...Ticari kaygısı olmayan kendini işine adamış bir hekimdir.Bence çok doğru bir tercih olur.Ekibi ve kendine çok güveniyorum.Kendisiyle 2009 yılında tanıştım ilk denememde başarısız olduk ama dondurulmuş embriyo ile ikinci denememizde başarı sağladık.Şimdi 2 yaşında bir oğlum var.Aret bey olmasa bu kadar güçlü olabilirmiydim tüm o süreçlerde bilemiyorum.Her zaman güven veren rahatlatıcı konuşmaları ve her zaman doğruyu söylemesi,daha önemlisi benim sevincime ortak oluşu harikaydı.Kliniğin tek kötü yanı kalabalık olması ve çok beklenilmesi benim tavsiyem alın elinize bir kitap ve hiç stress yapmadan bekleyin ben hep öyle yaptım tedavimde.Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun bebeklerle.
neden kimse yardımcı olmuyor cevap yazmıyor ya(