• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar istanbul tüp bebek merkezi ve aret kamar ı önerirmisiniz....

Merhaba,
Benim doktorumda aret bey ve çok çok memnunum. 2. denemede gebe kaldım ve şu anda 6 aylık gebeyim. Bu denememde de olmasaydı yine orada devam ederdim. İnanılmaz çok hastası var ve biraz yoğun ama bunca insan tercih etmesi zaten iyi olduğunu gösteriyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Aret bey ve ekibinden çok memnunum. iyi bir doktor olmasının dışında mükemmel bir insan.

merhaba aret beyi bende kanal 7 de ikbal hanımın proğramında görmüştüm bilği için arayın yazıyordu bende tabi hemen aradım telefonumu aldılar sonra aret beyin asistanı beni aradı çok ilğili biriydi tüm sorularıma çok net yaıtlar verdi merak ettiğim tüm soruları sordum gitmeyide çok istedim ama ben istanbulda oturmuyorum kalacak yer derdim oldugu için gitmedim. ilğili bir ekibi varsanki.konaklama masrafı olmasın diye tercih etmedim. bende n bu kadar inş bian önce bebişin olur ..

hiç tavsiye etmiyorum ben ...hiç memnun ayrılmadım ordan...:50::50:
beni maddi olarakta çok yordu orası...ayrıca opu işleminden sonra kendimi çok zor topladım...bünye meselesi filan da değil çünkü başka merkezlerde yaptırdığım denemelerde böyle bişey yaşamamıştım...
rabbim hiç kimsenin kucağını boş koymasın...

Merhaba,
Benim doktorumda aret bey ve çok çok memnunum. 2. denemede gebe kaldım ve şu anda 6 aylık gebeyim. Bu denememde de olmasaydı yine orada devam ederdim. İnanılmaz çok hastası var ve biraz yoğun ama bunca insan tercih etmesi zaten iyi olduğunu gösteriyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Aret bey ve ekibinden çok memnunum. iyi bir doktor olmasının dışında mükemmel bir insan.

sana sonuna kadar katılıyorum gözün aydın benimde ikinci denemem pazartesi günü dondurulmuş embriyo transferim var bende ekipten başta aret beyden çok memnunum önce alllaha sonra aret beye güveniyorumm bu arada transfer sonrası nelere dikkat ettin neler yaptın ve yapmadın

Aret bey hayatımda tanıdığım en iyi insanlardan biridir...Ticari kaygısı olmayan kendini işine adamış bir hekimdir.Bence çok doğru bir tercih olur.Ekibi ve kendine çok güveniyorum.Kendisiyle 2009 yılında tanıştım ilk denememde başarısız olduk ama dondurulmuş embriyo ile ikinci denememizde başarı sağladık.Şimdi 2 yaşında bir oğlum var.Aret bey olmasa bu kadar güçlü olabilirmiydim tüm o süreçlerde bilemiyorum.Her zaman güven veren rahatlatıcı konuşmaları ve her zaman doğruyu söylemesi,daha önemlisi benim sevincime ortak oluşu harikaydı.Kliniğin tek kötü yanı kalabalık olması ve çok beklenilmesi benim tavsiyem alın elinize bir kitap ve hiç stress yapmadan bekleyin ben hep öyle yaptım tedavimde.Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun bebeklerle.

Aret bey hayatımda tanıdığım en iyi insanlardan biridir...Ticari kaygısı olmayan kendini işine adamış bir hekimdir.Bence çok doğru bir tercih olur.Ekibi ve kendine çok güveniyorum.Kendisiyle 2009 yılında tanıştım ilk denememde başarısız olduk ama dondurulmuş embriyo ile ikinci denememizde başarı sağladık.Şimdi 2 yaşında bir oğlum var.Aret bey olmasa bu kadar güçlü olabilirmiydim tüm o süreçlerde bilemiyorum.Her zaman güven veren rahatlatıcı konuşmaları ve her zaman doğruyu söylemesi,daha önemlisi benim sevincime ortak oluşu harikaydı.Kliniğin tek kötü yanı kalabalık olması ve çok beklenilmesi benim tavsiyem alın elinize bir kitap ve hiç stress yapmadan bekleyin ben hep öyle yaptım tedavimde.Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun bebeklerle.

amin bende yaptırdım sonucu bekliyorum pazartesi bellı olacak insallah pozitif cıkar allah herkese ewlat nasip etsın senın evladınıda sana bağıslasın

Back
X