• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul tüp bebek önerisi acil

Merhaba,

İstanbul'daki çoğu tüp bebek merkeziyle görüştüm. Güncel fiyatlarına hakimim.
Bahçeci 130bin, Acıbadem 130 bin, Acıbadem Atakent (SGK destekli) 93bin, Anadolu Sağlık Merkezi 105bin. Tabi bunlar liste fiyatı. İndirim yapanlarda var. Yan tedavilerdeki ücretler konusunda birbirinden farklılaşanda.

Sizin kafanızda belirlediğiniz bir yer varsa bilgilerimi ona göre detaylandırabilirim.
Aret kamer hakkında bilginiz var mı

Merhaba öncelikle başarılar dilerim, bende şuan arayış içindeyim,şimdi mesajınızı görünce sormak istedim, aret hoca, şişli memorial ve acıbadem arasında karar veremedim, acıbadem sizce nasıldı? Çok yoğun mu? Bi de size fiyat olarak ne söylediler?
Merhabalar, süreçten dolayı buraya hiç bakamadım keşke görüp önceden bilgilendirme yapabilseydim 🙏🏻 bana göre çok yoğun değildi gün gün değişiyordu, çok planlı ve titiz ilerliyorlar. İlaçları ve iğnelerim bitti benim yumurta toplama işlemi de oldu şuan embriyo gelişim süreci aşamasındayız 🥲 paket fiyatı aşağı yukarı her yerde aynı zaten, ama sürece başladıktan sonra tercihinize göre ilave şeyler çıkabiliyor, mesela biz sperm için mikroçip ve piezoelektrik yöntemi kullandık bunlar ekstra ücret. İğneler sanırım kişiden kişiye göre değişiyormuş ben günde 3 iğne vurunuyordum bunların maliyeti 87 k tuttu, tabi vitamin takvimleri hormonal takviyelerin ayrı maliyeti çıkıyor. Sonuç olumluda olsa olumsuz da olsa hastane ve doktorlardan şuana kadar bir sorun yaşamadık memnun kaldık. Umarım sizin için de her şey olumlu olur 🙏🏻

Hayırlı olsun🩷 Bende şişli Memorialde başladım. Benim 4 kez dolenme olmadı. Bu çok ciddi bir sorun olduğunu gösteriyor dediler çok umutlu değilim de bakalım deniyoruz işte.
İnşallah hayırlı güzel sonuçlar elde edersiniz en yakın zamanda 🙏🏻 moralinizi düşürmeyin

Fiyat olarak bilgi verme ihtimaliniz var mı ilaç tedavi ne kadar tutuyor
Paket fiyatı 113 k ilaçlar kişiden kişiye göre değişiyormuş benim ki 87 k tuttu bu sadece iğneler bir de hormon takviyeleri kullandım ben eşimde kullandı sperm kaliyesi için, bir de ekstra tedavi yöntemleri aldık bizimki 300-350 civarı tuttu

Bende çok araştırdım. Nerdeydr bütün yorumları okudum. İleri yaşta daha çok aret kamardan memnuniyet var. Yaşınız gencse şişli Memorialin labaratuvarlari çok iyimis.
Şişli Memorial da 39 yaşında tedavi gördüm şükür kucağıma evladımı aldım. Sonuca göre tabi ki laboratuvar olarak en başta Memorial Şişli tercih etmiştik inşallah dileyen isteyen herkes sağlıkla hayırlı bir evlat kucağına almayı nasip eder 🙏

Hayırlı olsun. Bende labaratuvarina guvenerek gittim ama sonuç alamadım. Ama bizde dollenme problemi var. Genetik olabilir dediler.

West testi yapın sebebini öğrenmek istiyorsanız dediler. Genetik sorunların tedavisi yok zaten. Bizde yaptırmadık. Onlarda tekrar denemenizi onermediler. Zaten 5 kez denedik döllenme olmadi

Merhaba bugün adetimin 2. Günüydü tedaviye başlayacaktık ama tek yumurtam görüldüğü için başlayamadık çok üzgünüm. Diğer ay yumurtam artmazsa ne olacak anlamayadım? İlaç da vermediler folik asit sadece

Paket fiyatı 113 k ilaçlar kişiden kişiye göre değişiyormuş benim ki 87 k tuttu bu sadece iğneler bir de hormon takviyeleri kullandım ben eşimde kullandı sperm kaliyesi için, bir de ekstra tedavi yöntemleri aldık bizimki 300-350 civarı tuttu
Merhaba. Hangi vitamin ve takviyeleri kullandınız acaba?

Back
X