- 21 Mart 2018
- 5.239
- 15.241
- 248
Sosyal medyacısıda olabilirYa işte bana da önerdiler ama 24saat dediğiniz gibi paylaşım yapıyor ben de şaşırıyorum nasıl fırsat buluyor diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sosyal medyacısıda olabilirYa işte bana da önerdiler ama 24saat dediğiniz gibi paylaşım yapıyor ben de şaşırıyorum nasıl fırsat buluyor diye
Öngörüşmeye gidebilirsiniz biraz fikriniz olur belki sonrasındaYa işte bana da önerdiler ama 24saat dediğiniz gibi paylaşım yapıyor ben de şaşırıyorum nasıl fırsat buluyor diye
Öyle mi diyorsunuz peki teşekkür ederim on görüşmesi yok ücretli muayenesi var ama yapacak bir şey yok gideceğiz olmazsaSosyal medyacısıda olabilirbilmiyoruz Brüksel tüp bebek laboratuvarı ve teknikleriyle çok ileri bir merkez gözüm kapalı tavsiye ederim
umarım herşey gönlünüzce olur
Evet öyle yapmak lazım en mantıklısı buÖngörüşmeye gidebilirsiniz biraz fikriniz olur belki sonrasında
Anladım ben Cem bey’in çalışma sistemini bilmiyorum ben Sabri hocayı biliyorum o yüzden net birşey diyemeyeceğimÖyle mi diyorsunuz peki teşekkür ederim on görüşmesi yok ücretli muayenesi var ama yapacak bir şey yok gideceğiz olmazsa
Maşallah hadi gözünüz aydın darısı bizlere insAllahdiyet tam olarak nasıl yapılıyor doktor mu önermişti size ben semra hocayla görüşme ayarlamaya çalışayım o zaman dimi ilk gönül hocayla görüştük
Merhaba, ben merkez değiştirmeyi düşündüğüm için araştırıyordum. Şişli Memorial ile yarın ilk görüşmem olacak. Birisi bana bı platformda İst da 3 hoca tavsiye derim dedi, biri şişli Memorial Semra hanım (ve onun ekip drları) biri Brüksel tüp bebek merkezi Sabri hoca, biri de Bahçeci dedi galiba Gürkan bey. Ama ben şimdilik birini seçtim, bakalım ne kapılar açılacak.Merhaba ben de aynı durumdayım ama neden etkileşim olmamış anlamadım istanbul için yer arıyorum ben de A Academician_mom teşekkürler düşündüğüm yerler arasinda
Bahçeciyi önermemMerhaba, ben merkez değiştirmeyi düşündüğüm için araştırıyordum. Şişli Memorial ile yarın ilk görüşmem olacak. Birisi bana bı platformda İst da 3 hoca tavsiye derim dedi, biri şişli Memorial Semra hanım (ve onun ekip drları) biri Brüksel tüp bebek merkezi Sabri hoca, biri de Bahçeci dedi galiba Gürkan bey. Ama ben şimdilik birini seçtim, bakalım ne kapılar açılacak.
Bana bu hocaları tavsiye eden kişi de Sabri hocaya gittiğini söyledi, umarım bu yolda emek veren herkes güzel haberler alabilirBahçeciyi önermem. Ama Semra hoca için birşey diyemem onu çok başarılı bulan var adını metini çok duydum . Diğer isimse Sabri hoca benimde doktorum harika ötesi bir doktor ve insandır kendisi . Benim hala başım sıkışsa bir telefon uzakta olduğunu biliyorum. Hala arayıp bilgilendiriyorum durumlardan dolayı hocamı . İyiki yollarımız kesişmiş
Aminn insAllah çok teşekkür ederimAnladım ben Cem bey’in çalışma sistemini bilmiyorum ben Sabri hocayı biliyorum o yüzden net birşey diyemeyeceğimumarım içinize sinen doktoru kolaylıkla bulursunuz
Hadi bakalım hayırlısı bizi de bilgilendirir misiniz ben balikesirde yaşıyorum bursada bahceci ya da sisli memorial diyoruz artık cem beye gidemezsek sizin görüşlerinizi de alayımMerhaba, ben merkez değiştirmeyi düşündüğüm için araştırıyordum. Şişli Memorial ile yarın ilk görüşmem olacak. Birisi bana bı platformda İst da 3 hoca tavsiye derim dedi, biri şişli Memorial Semra hanım (ve onun ekip drları) biri Brüksel tüp bebek merkezi Sabri hoca, biri de Bahçeci dedi galiba Gürkan bey. Ama ben şimdilik birini seçtim, bakalım ne kapılar açılacak.
Acıbadem Maslakta bende 3 kez opu bir kes prp yaptırdım öncelikle prp yumurtalarımı çok gösterdi toplamada ama yarısı olgundu bana göre herkesin farklı olabilir fakat bende hiç bir işe yaramadı yüksek doz verdiler yumurtalar çöp oldu hiç bir embriyom 5. Gün blast olmadı transfer asla olamadım. 2. Opu da ben yurtdışında yaşıyorum diye Euro talep ettiler ve diğer hastalara göre 2 kat fiyat istediler. Bende Türk vatandaşıyım falan diyip direktöre ulaştım bir şekilde ödemedim o parayı ama zaten kat kat fazladan aldılar ödemeleri diğer hastanelerin normal şartlarda da 2 katı. Ve orda size Bülent tıraş bakmıyor diğer doktorlar asistan mı artık nedir onlar bakıyor. Bülent tıraş dosyanıza bakıyor diyorlar ama koca bir yalan. 3 opu üçünde de aynı ilaç dozları. Memoriala geçtim ödemede hiç bir sıkıntı yaşamadım çok ulaşılabilir meblağlar. Ve kesinlikle embriyolog lab kesinlikle açık ara daha iyi. Embriyolarım oldu memoriada. Sizde benim gibi yurtdışında yaşıyorsanız memorial Şişli ile bi görüşün ücretsiz görüşmeler var 1 saat dinliyorlar . Bülent tıraşa muayene ücreti çok aşırı bir meblağ ödemiştim 5 sene önce 5 dk baktı çıktı gitti. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Herkese merhaba,
5inci tup bebek denemem icin Istanbulda Tup bebek merkezi bakiyorum.
Bu hafta Acibadem Maslak'ta Bulent Tiras Hoca'ya PRP oldum. Birinci adet kanamasini bos birakip, ikinci aydan itibaren takip eden 3 ay (yani PRP den sonra gelen ikinci, ucuncu ve dorduncu adet kanamalarinda) tup bebek yapmak icin en verimli aylar oldugunu soyledi. Istanbulda iyi bir doktor ve hastane arayisi icerisindeyim. Daha once 3 kez yurtdisinda, 1 kez de Amerikan Hastanesi'nde Cem Ayhan ile denedik, hepsi negatif.
Yurtdisinda yasadigim icin Acibadem Maslak Euro cinsinden fiyat verdi, ama maalesef bahsettikleri meblaglar bizim icin de gercekten cok yuksek, bu yuzden alternatif olabilecek ama iyi bir doktor & hastane ariyorum. Doktor & hastane onerileriniz ve PRP sonrasi tecrubelerinizi paylasabilir misiniz?
Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim, bu forumlarda fikir ve tecrube arastiran herkese bol sans diliyorum.
Been çok memnunumÇok memmun olan kişide var ama benim tanıdığım bir kaç kişi pek zaman ayırmamasından yakındı ama Harika bir doktor tecrübe ge bilgisiyle o ayrı. Neyse hakkınızda hayırlısı olsun umarımsiz içinizin attığına gidin
Ben kötü bir doktor demedim zaten memmun olmanıza sevindim kesinlikle çok çok iyi bir doktor dedim fakat fazla doluBeen çok memnunumGerçekten çok yoğun ama benim her sorumu sabırla cevapladı. Gece rahatsızlandığımda hemşiresinden numaramı alıp kendi aradı. Muayene süresi kısa evet ama zaten o sürede tüm bilgileri net bir şekilde paylaşıyor. Var mı kafana takılan diyor o sırada zaten herşeyi öğrenmiş oluyorum :) Yani ben Cem Hocamdan gerçekten memnunum. Sürecimi ilmek ilmek işliyor şuan. Ama uzun muayene süreleri vs beklentiniz varsa karşılamaz benim öyle bir beklentim yok. Mesai saatleri dışında da asistanları zaten her sorunuzu cevaplıyor :) Reklamı bol doktor haklısınız ama benim ilk denemem ve bu süreçte güven vermesi önemliydi. Güveni de bol bol verdi:) Herkesin kişisel tercihi elbette ki
![]()
yok biliyorumBen kötü bir doktor demedim zaten memmun olmanıza sevindim kesinlikle çok çok iyi bir doktor dedim fakat fazla dolusadece bunu belirttim . Tedaviniz en güzel en hayırlı şekilde sonuçlansın
Merhaba, Semra Kahraman isimli dr. Normal jinekolojik muayene yapıyor mu?Çok teşekkür ederim. Semra hoca zaten projenin başındaki kişi. Biz ilk görüştüğümüzde görüştük kendisiyle. Sonra başka doktor takibimizi yaptı. Ancak bütün ilaçlara Semra hanım karar veriyor dediler bize. Elinzden geldigince onunla görüşmeye çalışın. Zaten kendinden emin oluşu birçok fikir oluşturmuştu bizde. Gereksiz bir işlem yapmadılar hiç. Geçen yıl da tuttu ancak boş gebelik oldu. Ben onun üzerine 6 ay vücudum için katı temizleme diyeti uyguladım. Şeker,gluten ve süt ürünlerini hayatımdan çıkardım. Sonra injury amaçlı histeroskopi önerdiler. Transferden bir ay önce bu işlemi yaptırdık. Tutunmayı kolaylaştırabiliyormus. Rahime çizikler atılması dediler. Sonra da şükürler olsun güzel haberimizi aldık. Arkadaşım da aynı şekilde 6 ay diyetini yaptı ve tedaviye başladı. Onun 6. Denemesi ve hiç tutmamisti. İnşallah birileri okur da faydalı olur yazdıklarım.