Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
33 hafta we kilo sölemiyormu? normalde herkes 1.2 aydır öğreniyor kiloları istersen sende hesaplyabiliosun gebelik.org da bebeğinizin kilosunu hesapayın die bi bölüm war oraya elinde ki ultrasonda bpd we ac değerini gir ortalama bişi werio:)
ayşe hn.dan memnunmusun bnde onamı gitsem acaba ooffff deliricem ya![]()
kızlar ben hamile değilim.1,5 senedir olması için çok mücadele veriyoruz.ist da bir cok dorktor agittim ama türkiye hast.ayşe hn gibi kendimi bi yerde rahat hissetmedim. beni çok rahatlattı. hatta hiç oyalamadı dıgerlerı gıbı... ilk rand. aşılama yapalım daha fazla yıpranma bile dedi.
ben cok memnunum... ilgili...temiz...personel güler yüzlü..
eltimde tüp bebek yaptırdı ve mehtap hndı doktoru o da cxok memnun kalmıstı halada ona gıdıyor..dogumuda bu hastanede yaptı acaip memnundu..hele anestezi uzmanı bir harika demişti...kısmet olurda hamile kalırsam orda doğum yapmayı dusnuyorum
allah sizlerede hayırlısını versin
merhaba bende 29 haftalık hamileyim ve bu ayıma kadar 29 hastane gezdim sanırım son 2 kontrolümümdede mehtap hanıma gidiyorum memnun kaldım doğumuda orda düşünüyodum fakat doğum fiyatları pahalı geldi sezeryan kendi isteğinle 1500 zorunlu olursa 1000 dediler tabi bunun içinde doktor fiyatı varmı bilmiyorum bebek yoğun bakım varmı onuda bilmiyorum yine kafam karıştıı bi sorun olursa doğumda hastane hastane gezmek istemiyorum çünküü