İstanbul Türkiye Hastanesine giden varmı?

mude8187

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
6
6
86
merhaba arkadaşlar İstanbul Okmeydanında Türkiye Hastanesine giden yada orda doğum yapan varmı.Ben orada doğum yapmayı düşünüyorum.Bu hastane hakkında bilgileriniz varsa paylaşalım lütfen......:teytey::teytey:a.s.

türkiye hastanesi hakkında wardı zaten bi topic cnm bnde türkiye hastanesinde düşünüyorum doğumu epidural doğumun ustası nezih bey o hastanede görew yapıyor bnde epidural normal doğum istiyorum yada normal doğum. iyi bir hastane olduğunu duydum peki sen kendi doktorunumu götüreceksin yoksa ordan rastgelen birinemi? bu arada ben 25 haftalığım senin ne kadar war doğuma?

Ben 33 haftalığım.Doktorum Ayşe Duman.Normal doğum düşünüyorum epidural istemiyorum.Normal doğum yapan pek duymadım.Genelde sezeryan yapılıyomuş.Erken ama doktorun doğumunla ilgili birşey söyledimi?

benm doktrum biraz sezaryenci bi dr. herşey yolunda giderse normal olacak tabi. türkiye hastanesinden birine muayeneye başlamak istiyorum ki doğumumada o girsi iki ayrı para ödemek istemiorum yada olmazsa mecbur kendi drum girecek bilmiorum yani.. senin bebişin dönmüş olması gerelkio döndümü noramalmi seyrediyor gebeliğin? bir de memnunmusun ayşe dumandan bnde ona yada mehtap karaarslana gtmek istiyorum?

Kızlar ben geçen hafta nihal çakır a gitim
kadın die hastanem bellei idi
ama pek ilgilenmedi yerinden kalkmadı anlatmadı
şunları yap bunları yaoma vs vs die
aynı dönemdeki arkadaşlara burdan okudum farklı doktrolar bir sürü şey anlatmışlar
Nihal hn bana hiç bişey anlatmadı
üstelik keseyi görmek için çatala çıakrkende hiç rahat ettirmedi direk çıkardı gerildim ayagım kasıldı
ve çok kısa gösterdi sonra yine bişey anlatmadı hiç bir şey demedi kese bu
2 hafta sonra gel kalp atışalrını duyalım dedi
benim ilk bebiş olucak allah izin verirse çok heyecanlıyımm
böyle olammalıydı
üstellik özelll para veriyorum yaniii
tercih benim elimde
bir daha gitmem o hanıma...
Aynı hastanenin başka bir hanım dr una gidebilirim
gerçi bu arar erkek dr düşünüyorum daha hassas davranıyorlar arkadaşlar

bncede kesinlkle erkek dr lar daha hassas bnm ilk drum jinemed hastanesi ziya çebi idi çok ilgili bi dr.du. ama sgk anlaşmalarını bitrdiler we çok pahalı oldu o yüzden kaldım ortalarda haftalarca dr aradım hala da dewam ediyorıum:( nihal we newra hanımı pek öwmüyorlar türkiye hastanesinde ama ayşe we mehtap hn iyiymiş bnde deneyeceğim ikisinden birini bakalım hayırlısı olsun.

Normal canım.Zaten 13 haftalıkken gitmeye başladım.Memnunum doktorumdan sadece bebişimin kilosonu boyunu felan öğrenemiyorum.Sadece gelişimine bakıyorum diyo.Bana son ana kadar belli olmaz dedi.Ama haftaya randevum var artık kesin birşey söyler diye ümit ediyorum....

33 hafta we kilo sölemiyormu? normalde herkes 1.2 aydır öğreniyor kiloları istersen sende hesaplyabiliosun gebelik.org da bebeğinizin kilosunu hesapayın die bi bölüm war oraya elinde ki ultrasonda bpd we ac değerini gir ortalama bişi werio:)
ayşe hn.dan memnunmusun bnde onamı gitsem acaba ooffff deliricem ya:(

33 hafta we kilo sölemiyormu? normalde herkes 1.2 aydır öğreniyor kiloları istersen sende hesaplyabiliosun gebelik.org da bebeğinizin kilosunu hesapayın die bi bölüm war oraya elinde ki ultrasonda bpd we ac değerini gir ortalama bişi werio:)
ayşe hn.dan memnunmusun bnde onamı gitsem acaba ooffff deliricem ya:(

kızlar ben hamile değilim.1,5 senedir olması için çok mücadele veriyoruz.ist da bir cok dorktor agittim ama türkiye hast.ayşe hn gibi kendimi bi yerde rahat hissetmedim. beni çok rahatlattı. hatta hiç oyalamadı dıgerlerı gıbı... ilk rand. aşılama yapalım daha fazla yıpranma bile dedi.

ben cok memnunum... ilgili...temiz...personel güler yüzlü..

eltimde tüp bebek yaptırdı ve mehtap hndı doktoru o da cxok memnun kalmıstı halada ona gıdıyor..dogumuda bu hastanede yaptı acaip memnundu..hele anestezi uzmanı bir harika demişti...kısmet olurda hamile kalırsam orda doğum yapmayı dusnuyorum

allah sizlerede hayırlısını versin

iyi oldu bunları paylaştığın şimdi ilk işim bu hafta içi ordan randewu almak olacak..

kızlar ben hamile değilim.1,5 senedir olması için çok mücadele veriyoruz.ist da bir cok dorktor agittim ama türkiye hast.ayşe hn gibi kendimi bi yerde rahat hissetmedim. beni çok rahatlattı. hatta hiç oyalamadı dıgerlerı gıbı... ilk rand. aşılama yapalım daha fazla yıpranma bile dedi.

ben cok memnunum... ilgili...temiz...personel güler yüzlü..

eltimde tüp bebek yaptırdı ve mehtap hndı doktoru o da cxok memnun kalmıstı halada ona gıdıyor..dogumuda bu hastanede yaptı acaip memnundu..hele anestezi uzmanı bir harika demişti...kısmet olurda hamile kalırsam orda doğum yapmayı dusnuyorum

allah sizlerede hayırlısını versin

herkes farklı sölüyo işte belki sen we eltin orda tedawi görmüşsünüz o kadar para yatırmışsınız aşılamanı falanda o yapmış ilgi alaka kişiden kişiye keseden keseye değişiyormu acaba? görücez artık peki hamilemisin şuan yani aşılama başarılı oldumu???

Son düzenleme:
ben ilk dogumumu da turkiye hastanesinde yaptım doktorum nihal hanımdı son ayda gitmiştim oraya doktordan memnun kalmadım..şu anda 34 haftalık hamıleyim doktorum ayşe duman cok memnunum..hastane zaten cok guzel dogum için cok ilgili dogum personeli tavsiye ederim..

merhaba canım.ben ilk hamileliğimde 5 ay boyunca nihal çakıra kontrol oldum.ama 5 aydan sonra kendime başka dr.aramak zorunda kaldım.çok ilgisiz bir bayan,5 ayda ne boy,kilo cinsiyet .ayrıntı bebeklerim hakkında bilgi alamadım.ite kaka 5 ay geçti yani.ben hiç memnun klmadım

merhaba bende 29 haftalık hamileyim ve bu ayıma kadar 29 hastane gezdim sanırım son 2 kontrolümümdede mehtap hanıma gidiyorum memnun kaldım doğumuda orda düşünüyodum fakat doğum fiyatları pahalı geldi sezeryan kendi isteğinle 1500 zorunlu olursa 1000 dediler tabi bunun içinde doktor fiyatı varmı bilmiyorum bebek yoğun bakım varmı onuda bilmiyorum yine kafam karıştıı bi sorun olursa doğumda hastane hastane gezmek istemiyorum çünküü

merhaba bende 29 haftalık hamileyim ve bu ayıma kadar 29 hastane gezdim sanırım son 2 kontrolümümdede mehtap hanıma gidiyorum memnun kaldım doğumuda orda düşünüyodum fakat doğum fiyatları pahalı geldi sezeryan kendi isteğinle 1500 zorunlu olursa 1000 dediler tabi bunun içinde doktor fiyatı varmı bilmiyorum bebek yoğun bakım varmı onuda bilmiyorum yine kafam karıştıı bi sorun olursa doğumda hastane hastane gezmek istemiyorum çünküü

herşey dahil fiyatıymış canım bu bende sormuştum dr falan dahil yani 2 gece yatış. we bnce çok uygun sezaryen yani heryer 2000tl fiyat çekiyor bnce sezaryen 1000tl uygun

bende 2006 yılında nihal hanıma gidiyordum.malesefki ilgisiz ve soguk bir bayan.
ve benim hamileliğim çok riskliydi bana ne bir ilaç önerdi nede serklajın "s" sinden bahsetti.
memnun olanda vardır ama özel bir hastanede verdiğin paranın karşılıgını alamıyorsun.
herşey formalite tansiyon ölçülür kiloya bakılır muayene eder kendisi görür ve anlar,sen meraktamısın ne var ne yok haberin olmaz.
ben 3 drunada gittim malesefki hamilelikte gidilecek drlar değil.genel kontrol smear vs için gidilebilir ama
k.dogumcuları malesefki iyi değil.ama fiyatlar uygun.

Back
X