İstanbul Tuzla'ya yakın ÖZEL kadın doğum hastanesi

Mettgul

evli, mutlu, cocuklu :)
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
748
37
73
Merhaba kızlar, Eşimle birlikte bebek sahibi olmaya karar verdik. Şimdi sıra iyi bir kadın doğum uzmanı bulmakta. Forumdaki topiklerin çoğunu okudum fakat soruma cevap bulamadım... Bu yüzden yeni bir başlık açmaya karar verdim.

Ben İstANBUL Tuzla'da ikamet ediyorum. Evime yakın özel bir hastane arayışı içerisindeyim.

Pko hastasıyım, daha önce adet düzensizliğim için umut hastanesinde Doktor ümmügülsüm hanıma gitmiştim. Şuan progestan hap kullanıyorum. Hormon testlerimin hepsi normal çıktı fakat pko olduğu için yumurtanın gelişimi geç oluyor. Aslında umut hastanesinde devam etmek istiyordum fakat çok uzak. Bu yüzden Daha yakın özel bir hastane, bebeğime kavuşmamı sağlayacak iyi bir doktor arıyorum.

Tuzla ya da pendikte, pko gibi sorunlu gebelik süreçlerinde yardımcı olacak doktorları olan, ÖZEL BİR hastane arıyorum... Yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

İSTANBUL/PENDİK/KAYNARCA ( E-5 Kaynarca Köprüsü'nün hemen yanında )- Medicine Asya ( Eski Nene Hatun Hastanesi ) Uzm. Dr. Hale Kayıran. 11 gün önce doğumumu yaptı. İst. Çapa Tıp Fakültesi mezunu ve uzmanlık alanınıda yine aynı hastenede yapmış. Harika bir doktor. Sana biraz yakın gibi. Kesinlikle tavsiye ederim. Geçmiş olsun.

İSTANBUL/PENDİK/KAYNARCA ( E-5 Kaynarca Köprüsü'nün hemen yanında )- Medicine Asya ( Eski Nene Hatun Hastanesi ) Uzm. Dr. Hale Kayıran. 11 gün önce doğumumu yaptı. İst. Çapa Tıp Fakültesi mezunu ve uzmanlık alanınıda yine aynı hastenede yapmış. Harika bir doktor. Sana biraz yakın gibi. Kesinlikle tavsiye ederim. Geçmiş olsun.

Öncelikle hayırlısı olsun. Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi... Muayene ücretleri nasıl? Doğum ücreti olarak ne kadar ödediniz? Fiyatları konusunda da fikir verebilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.

hiççççç memnun kalmadımmmmmmm.... Hale hanım sağolsun dinlemedi bile beni:43: kalabalık, bekleyen çok bu yüzden biraz başından savar gibi oldu. Medicine'deki diğer doktorlara bakacağım ya da başka hastane deneyeceğim...

bu arada gideceklere bilgi olsun muayene ücreti 30 tl.

Son düzenleme:
Kusura bakma foruma giremedigim için cevap yazamadım. Biz çok memnun kalmiştık ama tabi bu kişiden kisiye değişebiliyor. Senin adına uzuldum açıkçası. Gecmiş olsun.

Muayene ücretleri
Normal doğum= 450 TL
Sezeryan = 650 TL
İsteğe göre sezeryan = 750 TL

Bunlar tek kisilik oda fiyatlarıydı.Çift kişilikte 60 TL daha ucuzdu galiba.

Son düzenleme:
canım bende pkoluydum pendik şifa hastanesı ferda erbay a gıdıyordum 1 aylık ılac tedavısı yaptı bana daha fazla bıseye ıhtyac duymadan hamıle kaldımm.istersen bı gıt derımm.muayane 30 tl.ama evıme yakın oldugu ıcın kurtköy emsey de doğum yapıcam ferda hanm cok tatlı bı dr

bende hale hanımdan memnunum ama hastahaneği beyenmiyorum pendık hospıtılda dr olcay kurt var ondanda çok memnunlar kendisi zeynep kamilden hastanesinden gelme kısırlık üzerine bayağı bilgisi var tavsiye edebilirim allah inşallah uğraştırmadan sana hayırlı 1 evlat verir

Amin kızlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin, bana da :40:

canım bende pkoluydum pendik şifa hastanesı ferda erbay a gıdıyordum 1 aylık ılac tedavısı yaptı bana daha fazla bıseye ıhtyac duymadan hamıle kaldımm.istersen bı gıt derımm.muayane 30 tl.ama evıme yakın oldugu ıcın kurtköy emsey de doğum yapıcam ferda hanm cok tatlı bı dr

Ayy ne güzel cnm. Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bebişini:)) Bana da nasip etsin:16: Ne kadar zaman uğraştınız bebiş için? Biz henüz 2 aydır korunmuyoruz. Sadece progestan kullanıyorum ben. İlaç tedavisi için erken mi acaba benim için?

Ayy ne güzel cnm. Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bebişini:)) Bana da nasip etsin:16: Ne kadar zaman uğraştınız bebiş için? Biz henüz 2 aydır korunmuyoruz. Sadece progestan kullanıyorum ben. İlaç tedavisi için erken mi acaba benim için?

amın cnm allah ısteyen herkese nasıp etsın.ben pkoluydum ama duzenlı bı tedavı uygulamadım bebek dusunmeye basladıgım ay gıttım doktora bılındık ılaclardan verdı o ay hamıle kaldım.progestan da bı ılac tedavısı sonucta.o yuzden gec mı erken mı onun hakkında bısı dıyeemem:(((

amın cnm allah ısteyen herkese nasıp etsın.ben pkoluydum ama duzenlı bı tedavı uygulamadım bebek dusunmeye basladıgım ay gıttım doktora bılındık ılaclardan verdı o ay hamıle kaldım.progestan da bı ılac tedavısı sonucta.o yuzden gec mı erken mı onun hakkında bısı dıyeemem:(((

Teşekkür ederim cnm. Rabbim bana da tez zamanda hayırlısını versin. Ben haftaya tekrar doktora gidip tekrar muayene olmayı düşünüyorum. Bu arada umut hastanesine gideceğim. Kartal'da. Medicine Asya'ya gittim hiç memnun kalmadım. İlk gittiğim doktora gitmeyi düşünüyorum tekrar.

Teşekkür ederim cnm. Rabbim bana da tez zamanda hayırlısını versin. Ben haftaya tekrar doktora gidip tekrar muayene olmayı düşünüyorum. Bu arada umut hastanesine gideceğim. Kartal'da. Medicine Asya'ya gittim hiç memnun kalmadım. İlk gittiğim doktora gitmeyi düşünüyorum tekrar.

Mettgul merhaba,
şuan galiba hamilesin. acaba hangi DR a ve hangi hastaneye devam ediyorsun?
bilgilendirirsen sevinirim.
Allah hayırlı doğumlar nasip eylesin.

kızlar önerebileceğiniz doktor yada hastane var mı
yardımcı olurmusunuz

Kızlar merhabalar bende Tuzla'da oturuyorum Özel Tuzla Hastanesin'de Fatma YAZICI'ya gittim genel bi muayene olmak için gerekli olan herşeyi yaptı diye düşünüyorum ama bi bilgim de yok açıkcası daha önce giden var mı Fatma hanıma ??

Evet Rabbime şükürler olsun hamileyim :) Allah herkese nasip etsin ben de sağ salim kavuşayım inşallah yavruma. Tuzla'da bir hastane bulamadım. Kartalda umut hastanesi Ümmügülsüm kuyucuya gidiyorum. Gittiğim diğer doktorlar en az 6 ay bekleyin eğer 6 ay içinde olmazsa ondan sonra tedaviye başlarız dediler ama ümmügülsüm hanım direk tedaviye başladı. Ben çok memnun kaldım. Aynı hastanede Fatih bey'de bu konuda uzman. Rahat olun. Bol bol dua edin. İlişkiden sonra hemen yataktan kalkmayın. doktorunuz zaten verdiği ilaçlarla yumurtlama gününüzü hesap edip ilişki günlerinizi belirliyor. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun. Dualarım sizinle.

Son düzenleme:
Evet Rabbime şükürler olsun hamileyim :) Allah herkese nasip etsin ben de sağ salim kavuşayım inşallah yavruma. Tuzla'da bir hastane bulamadım. Kartalda umut hastanesi Ümmügülsüm kuyucuya gidiyorum. Gittiğim diğer doktorlar en az 6 ay bekleyin eğer 6 ay içinde olmazsa ondan sonra tedaviye başlarız dediler ama ümmügülsüm hanım direk tedaviye başladı. Ben çok memnun kaldım. Aynı hastanede Fatih bey'de bu konuda uzman. Rahat olun. Bol bol dua edin. İlişkiden sonra hemen yataktan kalkmayın. doktorunuz zaten verdiği ilaçlarla yumurtlama gününüzü hesap edip ilişki günlerinizi belirliyor. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun. Dualarım sizinle.

hayırlı olsun Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah :52::52:
peki siz Fatma YAZICI ile ilgili bişey duydunuz mu ?

merhaba ..konuyla ilgisi yok ama bişey soracaktım..Anladgm kadaryla tuzlada oturuyosun.Ben oraya tasınmayı düşünüyorum da,kiptaş konutlarına...nasıl memnunmusun oturdugn muhitten..Çok sessiz sakin bir yer bir kez geldm ben..Oturum içn iyi midir?Çevre nasıl?Şimdiden cevabına tesekkr edrm...

merhaba ..konuyla ilgisi yok ama bişey soracaktım..Anladgm kadaryla tuzlada oturuyosun.Ben oraya tasınmayı düşünüyorum da,kiptaş konutlarına...nasıl memnunmusun oturdugn muhitten..Çok sessiz sakin bir yer bir kez geldm ben..Oturum içn iyi midir?Çevre nasıl?Şimdiden cevabına tesekkr edrm...

Ben de kiptaştayım :D memnun değilim cnm fabrikalardan çok koku geliyor akşamları pencere açamıyoruz. aidat siteye göre fazla bence çünkü siteye yaptıkları hiçbir düzenleme yok. burası köy gibi her yere çok uzak. kiralar uygun diye tuttuk, şuan 2+1 95 m2 evlerin kiraları en az 500 artı 80 tl aidat. Vallahi durumun varsa daha merkezi bir yer tercih et cnm.

Back
X