- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi Deligonul783
-
ümraniye ve çevresinde oturan yok mu yaa??çevreden duyduğunuz biri de olabilir. bebeğimiz olmuyo ve iyi bir doktora ihtiyacım var...
Merhaba canım. Çamlıca Medicana sibel açıkalın. Gerçekten çok iyi bir dr. Tavsiye edebilirim
Merhaba canım. Çamlıca Medicana sibel açıkalın. Gerçekten çok iyi bir dr. Tavsiye edebilirim
biricik doktorum. dr. sibel Açıkalın.... iki yavrumu da onunla doğurdum....
ümraniye ve çevresinde oturan yok mu yaa??çevreden duyduğunuz biri de olabilir. bebeğimiz olmuyo ve iyi bir doktora ihtiyacım var...
canım benimkiler 13-8 yaşlarında boyum kadar, inan ücretlerini bilmiyorum. ama kadın olarak rahat edeceğin bıcır bıcır tatlımı mı tatlı bir insan ....
Ataşehir Memorial Arzu İlknur Özdemir
çok teşekkürler...
Rica ederim. Tüp bebek, aşılama, tedavi vs hk da tecrübeli, güleryüzlü, çok iyi bir doktor.
Kısmetse ikinci doğumumu da kendisi yaptıracak.
İnşallah size de iyi gelir.
Medicana da fiyatlar biraz pahalı. Muayene geçen sene 50 liraydı. Ben kontrollerimi sibel hanıma yaptırdım ama doğum çok pahalı olduğu için doğumumu atlasta yaptım. Kesinlikle normal doğum yanlısı bir dr. Medicana da doğum yapmadığım halde normal doğum yapmam için beni çok destekledi. Ayrıca siz sormadan her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatan çok iyi bir dr.
evet biraz pahalı.. arayıp muayene ücretini öğrendim. 75 tl.. ama donanımlı ve güzel bir hastane. eşime kalırsa çok daha fazla paralara en iyisine gitmemi istiyo ama ben düşünmek zorundayım madden. tabiki iyisi olsun ama çok da uçuk olmasın dimidoğum ne kadar bilmiyorum. bikaç bin tl gibi bişey mi acaba?
bu arada sibel hnmı biraz netten araştırdım. fotolarda bile belli çok tatlı olduğu..
peki atlastan memnun kaldın mı?
Ataşehir Memorial Arzu İlknur Özdemir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?