istanbul ümraniye zeynep kamil eğitim ve araştırma hastanesi

susgun peri

Hoşgeldin canoğluşum
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
1.606
358
123
30
mrb arkadaşlar bn polikistik over sendromu hastasıyım ve artık bebek istiyorum bu hastanede veya ümraniyede başka hastanelerde bildiğiniz iyi kadın hastalıları ve doğum alanında uzman doktorlar varsa lütfen paylaşırmısınız

kuzum yazını tesadüfen gördüm bende pcosluyum senin gibi. soğan kürü yaptım ve şu an 18 haftalık hamileyim bi dene derim gördüğüm herkese söylüyorum inan mucize bu.. allahım tez vakit kucağını doldurur inşallah.

kuzum yazını tesadüfen gördüm bende pcosluyum senin gibi. soğan kürü yaptım ve şu an 18 haftalık hamileyim bi dene derim gördüğüm herkese söylüyorum inan mucize bu.. allahım tez vakit kucağını doldurur inşallah.
mrhb cnm amin inş bnde denedim ama rahmi klınlaştırırmıış soğn suyu o yüzden braktım zaten kalınlaşma çıktı

hayır canım benm aksine inceltir ki onun için ta eskilerde kadınlar çocuk düşürmek için köylerde soğan kaynatıp içerlermiş :) bende bin bir türlü korkuyla içtim ama kaybedicek bişeyim yoktu içtim ve mucizem geldi dediğim gibi bence denemekte fayda var zarar görmeyeceğine inanıyorum.

Back
X