Herkese merhabalar. Eylül ayında nasip olursa branş öğretmeni olarak atanıyorum. 3 yıldır küçük bir yerde, kendi memleketimde yaşıyorum. Sanki sıkıldım küçük yerden. Büyük şehir cazip geliyor şuan. 3 tane büyükşehir var tercih seçenekleri arasında. Bunlardan biri İstanbul. Sorun şu ki 3 yıl öncesinde İstanbul'da yaşıyordum eski eşle. Tazminat falan talep etmeden ayrıldım kendisinden. Sonra istemeden de olsa memlekete dönmek durumunda kaldım, maddi yetersizlikten dolayı. Ancak olur da İstanbul olursa (hatta kendisiyle oturdugumuz semtte bile açılmıs bir kaç okul) tekrar canlanır mı yaşadıklarım? Onunla yaşam standardımız yüksekti. Acaba aynı standardı yakalamayacak olmam yıpratır mı beni? Yoksa memleketime yakın, deniz manzaralı bir okul var onu mu seçeyim? Kararsız kaldım. Objektif yorumlara ihtiyacım var. Tesekkür ederim.
Not: Eski eşin yaptıklarını unutamıyorum diye konu açmıştım daha önce. Olanları kabullendim artık. umursamıyorum pek.
Not: Eski eşin yaptıklarını unutamıyorum diye konu açmıştım daha önce. Olanları kabullendim artık. umursamıyorum pek.
Son düzenleme: