Merhaba istanbul zeytinburnunda ki evime temizlik için bayan arıyorum.Tavsiye edebileceğiniz kişiler varmı.15 günde 1 almak istiyorum ev genel temizliği halı camlar mutfak banyo vs.. ve ütü yapılacak.Dip bucak temizleyecek bir bayan arıyorum.Bundan önce gelen bayan işi hep savsaklıyordu.Ben temiz ve titiz birini arıyorum.Tavsiye edebileceğiniz kişi varmı.?Şimdiden çok teşekkür ederim ilginize.
Merhaba istanbul zeytinburnunda ki evime temizlik için bayan arıyorum.Tavsiye edebileceğiniz kişiler varmı.15 günde 1 almak istiyorum ev genel temizliği halı camlar mutfak banyo vs.. ve ütü yapılacak.Dip bucak temizleyecek bir bayan arıyorum.Bundan önce gelen bayan işi hep savsaklıyordu.Ben temiz ve titiz birini arıyorum.Tavsiye edebileceğiniz kişi varmı.?Şimdiden çok teşekkür ederim ilginize.
ben evlere temizlige gidiyorum eger isterseniz size gelebilirim referansda verebilirim işimde çok titizimdir
özelden telefon numaranızı yazabilirseniz çok iyi olur.teşekkürler
özelden mesaj yazamıyorum
ben cok titiz temizlerim iş bitirmeden de asla bırakmam..
çevrimiçi olacağınız günü ve saati belirtirseniz detayları görüşelim evim z.burnunda.iyi günler
emel hanım hangı gunler düşünüyosunuz
2 haftada 1 istiyorum sizinle irtibata nasıl geçebiliriz. forumda hangi saatte cevrimiçi olacağınızı yazarsanız daha detaylı göörüşebiliriz.
merhaba deniz...... çevrimiçisin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?