Oraları hiç tavsiye etmem. Tuzla,Maltepe,Beykoz,Kadıköy bu taraflar daha iyi...daha çok güzel ilçe var ama fiyatlar uçuk.. Bağcılar,Gop,Esenyurt,Sultangazi buralardan uzak durun ...Merhaba hanımlar. Eylül'de nasipse atanacagim öğretmen olarak . Bu yıl alımların yüzde ellisi belki daha fazlası İstanbul'a olacak . İstanbul'a hiç gitmedim. İnternet üzerinden araştırıyorum fakat sanki hep yetersiz gibi geliyor . İlçeleri kafama oturtamiyorum bir türlü. Açılan ilceler genelde şunlar oluyor . Esenler ,Esenyurt , Bağcılar , Arnavutköy, Küçükçekmece, Büyükçekmece , Sultangazi , Avcılar , Gaziosmanpaşa , Bahçelievler..
Buralarda yaşayanlardan kira , mülteci ,ulaşım gibi bilgiler öğrenmem mümkün mü ?
Welkam tu cehennemEsenler ,Esenyurt , Bağcılar , Arnavutköy, Küçükçekmece, Sultangazi , Avcılar , Gaziosmanpaşa
Herkes böyle diyor ben ne yapacağım bilmiyorumWelkam tu cehennem
Hayirli olsunMerhaba hanımlar. Eylül'de nasipse atanacagim öğretmen olarak . Bu yıl alımların yüzde ellisi belki daha fazlası İstanbul'a olacak . İstanbul'a hiç gitmedim. İnternet üzerinden araştırıyorum fakat sanki hep yetersiz gibi geliyor . İlçeleri kafama oturtamiyorum bir türlü. Açılan ilceler genelde şunlar oluyor . Esenler ,Esenyurt , Bağcılar , Arnavutköy, Küçükçekmece, Büyükçekmece , Sultangazi , Avcılar , Gaziosmanpaşa , Bahçelievler..
Buralarda yaşayanlardan kira , mülteci ,ulaşım gibi bilgiler öğrenmem mümkün mü ?
Teşekkür ederim. Gaziosmanpaşa için de sanırım yaşanması zor mahalleler varmış . Hepsini tek tek bulmak çok zor olacak . Kiralar da çok pahalı . İstanbul'da kiralık evi internetten bakmak mi manntikli yoksa gelip araştırmak mi ??? Hoc koskoca İstanbul'da arayarak nasıl ev bulunurGaziosmanpaşa ulaşım olarak kolay lokasyon. Benim yaşadığım kısımda mülteci yok, hiç görmedim. Kiralar zaten dudak uçuklatıyor. Ama imkan dahilinde asla seçilmemesi gerek. Bahçelievler Büyükçekmece daha makul çevre olarak
Hepsi birbirinden güzide ilçeler . İstanbul'da artık bodrum kat ve şehrin dışında dahi kiralar uçuk o yüzden okula göre tercih yapın derim . Okula yakın muhitti tercih edersiniz. Zaten okulların çoğu niteliksiz yani yakın çevredeki halkın çocukları olacak. Gop'ta da diğerlerine göre daha rahat çalışılabilecek okullar var Bahçelievler ve B. ,K. Çekmece'de de . Bence okullar tercihe açıldığında okulu baz alın yoksa yukarıda da iyi diye belirtilmiş ama Tuzla ve Çekmece'nin pek bir farkı yok ikisi de şehrin neredeyse sonu Çekmece 'ye en azından belirli bir yere kadar metrobüs var.İlçeleri kafama oturtamiyorum bir türlü. Açılan ilceler genelde şunlar oluyor . Esenler ,Esenyurt , Bağcılar , Arnavutköy, Küçükçekmece, Büyükçekmece , Sultangazi , Avcılar , Gaziosmanpaşa , Bahçelievler..
Genelde basık bir ilçe. Her mahallesi basık. Kendi oturduğumuz yer dışında diğer semtlerine hakim değilim, ama öneri olarak Gaziosmanpaşadaki t4 tramvay hattını baz alabilirsiniz.Teşekkür ederim. Gaziosmanpaşa için de sanırım yaşanması zor mahalleler varmış . Hepsini tek tek bulmak çok zor olacak . Kiralar da çok pahalı . İstanbul'da kiralık evi internetten bakmak mi manntikli yoksa gelip araştırmak mi ??? Hoc koskoca İstanbul'da arayarak nasıl ev bulunur
Also known as esencılızWelkam tu cehennem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?