- 15 Ağustos 2021
- 252
- 352
- 33
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Depreme bakarsak nerde yakalanacağımızın garantisi yok ki canımAnadolu yakasında olmaz mı? Çekmeköy, Taşdelen civarı iyidir deprem açısından. Profil de iyi sanırım.
Lütfen deprem açısından da kontrol edin. Arnavutköy sanırım sorunsuz. Emin değilim, deprem haritasına bakın lütfen yada bir bilene danışın.
Uzmanlar açıklıyor, önleminizi alırsınız almazsınız o size kalmış :) tehlike arz eden bölgelerde çalışmaz ve oturmazsan sanırım az çok nerede yakalanacağın belli olur. Gerisi kısmet.Depreme bakarsak nerde yakalanacağımızın garantisi yok ki canım![]()
Bu yazdıklarından biraz yaşanır olan Küçükçekmece,avcılar,bahçelievler. Onda da nezih bir mahalle seçmen lazım.Merhaba hanımlar. Eylül'de nasipse atanacagim öğretmen olarak . Bu yıl alımların yüzde ellisi belki daha fazlası İstanbul'a olacak . İstanbul'a hiç gitmedim. İnternet üzerinden araştırıyorum fakat sanki hep yetersiz gibi geliyor . İlçeleri kafama oturtamiyorum bir türlü. Açılan ilceler genelde şunlar oluyor . Esenler ,Esenyurt , Bağcılar , Arnavutköy, Küçükçekmece, Büyükçekmece , Sultangazi , Avcılar , Gaziosmanpaşa , Bahçelievler..
Buralarda yaşayanlardan kira , mülteci ,ulaşım gibi bilgiler öğrenmem mümkün mü ?![]()
Ciddi mi ya peki trafik işini nasıl yapıyorlar ..çocuk servis ücreti vs .. İstanbul beni çok korkutuyor ..gezmesi harika ama yaşaması çok korkutuyor ..ön yargı mi sizceİstanbul a atanan tüm arkadaşlarım çok mutlu,çok memnun. Her şey para değil dedirtiyorlar :)
Benimkiler bekar :) trafiği bilemeyeceğim muhtemelen metro kullanıyorlardır okul içinde servis vardır.Ciddi mi ya peki trafik işini nasıl yapıyorlar ..çocuk servis ücreti vs .. İstanbul beni çok korkutuyor ..gezmesi harika ama yaşaması çok korkutuyor ..ön yargı mi sizce
Bekara harika olur tabiBenimkiler bekar :) trafiği bilemeyeceğim muhtemelen metro kullanıyorlardır okul içinde servis vardır.
Bu yazdıklarından biraz yaşanır olan Küçükçekmece,avcılar,bahçelievler. Onda da nezih bir mahalle seçmen lazım.
Onun dışında esenlere , bagcilara,gop'a ben isim düşse bile gitmem. Esenyurt desen çok güzel devasa siteleri olan şehre uzak bir yer. Kiralari da çok daha ekonomik. Sırf bu yüzden İstanbul'u bilmeyen arkadaşım oraya yerleşmişti, bebekle rahat ederiz diye. İlk senesinde evini geri taşıdı. Afrika göçmenlerinin ağırlıkta olduğu, Arap göçmenlerin de geri durmadigi, stüdyo dairelerin genelde garsoniyer olarak kullanıldığı bir bolgeymis. Ben de birkaç kere misafirliğe gitmiştim, arabasız girişi çıkışı eziyet bir bölge...
Büyükçekmece hakkinda fikrim yok. Göl manzaralı bir ev fena olmaz amabir de bu saydığın yerler İstanbul'a Cook uzak. Yani gerçek İstanbul'u bir gezeyim desen atiyorum iftarimi Süleymaniye camiii yakınında yapayım desen Esenyurt'ta arasi Sahsi arabayla 1 saat, toplu tasimayla 2 saatten fazla
İmkanın varsa Tekirdağ, Kocaeli ,Yalova, bursa falan sec, İstanbul'a haftasonu gezmeye gel daha iyi bence:) memur maaşıyla yaşam çok zor.
Ha güzel şehir mi? Ben bayılıyorum. Tonla aktivitesi var. İmkanlarla dolu bir sehir. misal İBB etkinliklerini,belediyeleri, organizasyonları güzel takıp edersen şunların hepsi ücretsiz; turist rehberleri eşliğinde parça parça İstanbul turu, arkeolog tarafından hisar-tarihi yapi gezileri, sarnıç konserleri, iş çıkışı standup gösterileri, tonla açıkhava festivali, normalde bileti 250den başlayan popüler tiyatro oyunları, şair - eser içerikli yürüyüş turları (misal kitaplarda geçen haliyle adalar/ şairlerin yaşadıkları ve andiklari mekanlar) yürüyüş turu, kitap kulupleri .. Belediyeler etkinlik için birbiriyle yarisiyor. İnanılmaz bir şehir.
Amaaaaaa bunları Esenyurt'tan sultangaziden takip edemezsin. Çok iyi niyetli düşünsek bile kuşluk vakti yola dusmen gerekir yetişmek için, o tıklım tıklım trafiğinde ayakta yaşam enerjin bitmiş halde gidersin etkinliklere. Konserlerde ,gezilerde güneş battığı gibi dönme telaşına düşersin ki bazı bölgelere son araba akşam 8de 9da. Bazı bölgelere araba olsa da o saatte güvenilir değil...
Deger mi?
Bence değmez
Benim yolum oralalara çok düşmüyor açıkçasıarabayla 1 saat derken?
en son ne zaman bu mesafeyi arabayla yaptın yengeç 2 saate çıktı![]()
arabayla 1 saat derken?
en son ne zaman bu mesafeyi arabayla yaptın yengeç 2 saate çıktı![]()