• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbul'a hiç gitmemiş olmak...

Birhamisss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
826
818
103
Belki çok saçma gelebilir size ama bu benim içimde o kadar büyük bir dert ki .. üniversite öğrencisiyim. maddi durumumuz normal fakat babam gezmeyi hiç sevmediği için okul ev . Ailemi çok seviyorum fakat kapana kisilmis gibi hissediyorum. Istanbul a gitmek en en büyük hayalim. Kız kulesinin karşısında çekirdek citlemek . Akşam vakti boğazı izlemek. Bunun için sizce her gün evdekilere catmaya devam etmeli miyim :(( ya kocam da gezmeyi sevmeyen biri olursa ..
:(

Belki çok saçma gelebilir size ama bu benim içimde o kadar büyük bir dert ki .. üniversite öğrencisiyim. maddi durumumuz normal fakat babam gezmeyi hiç sevmediği için okul ev . Ailemi çok seviyorum fakat kapana kisilmis gibi hissediyorum. Istanbul a gitmek en en büyük hayalim. Kız kulesinin karşısında çekirdek citlemek . Akşam vakti boğazı izlemek. Bunun için sizce her gün evdekilere catmaya devam etmeli miyim :KK43:( ya kocam da gezmeyi sevmeyen biri olursa ..
:KK43:
Kocani sen sececeksin. Hayattan beklentilerinin uymadigi biriyle evlenme sonra cok uzulursun. Ailen de sevmiyorsa yapacak bisey yok. Her gun evdekilere catiyorsan da fayda ediyor mu sanki?Oku calis kendi parani kazan istedigini yap. Bu kadar .

Okulunu bitirip kendi parani kazanmaya baslayinca istedigin yere gidersin sorun etme simdiden.
Ha bi de gezmeyi seviyorsan asla zitti biriyle evlenme.

Bende hiç gidip gezmedim. Ama az kaldı temelli taşınıcam oraya ve gidememen acısını orda temelli yaşayarak çıkarıcam. 26 yaşındayım bu arada

Amaan bosver ben de Karadeniz turu yapmak istiyorum senelerdir.Hem dogma büyüme İstanbulluyum hic kizkulesinin karsisinda cekirdek citlememisim simdi farkettim o_O Ben bakip geciyordum direkt :rolleyes:

Belki çok saçma gelebilir size ama bu benim içimde o kadar büyük bir dert ki .. üniversite öğrencisiyim. maddi durumumuz normal fakat babam gezmeyi hiç sevmediği için okul ev . Ailemi çok seviyorum fakat kapana kisilmis gibi hissediyorum. Istanbul a gitmek en en büyük hayalim. Kız kulesinin karşısında çekirdek citlemek . Akşam vakti boğazı izlemek. Bunun için sizce her gün evdekilere catmaya devam etmeli miyim :KK43:( ya kocam da gezmeyi sevmeyen biri olursa ..
Çok uzakdegilsen atla git

Kocanı ona göre seç sen de :KK49:

Profilinizde yaşadığınız yer Ankara yazıyor. Günü birlik gelinir aslında oradan buraya uçak ya da hızlı trenle, çok doya doya olmaz ama öyle akşam boğaz falan :KK51: Aile izin verir mi bilemem tabi.

Ben de ucukken istanbula gitmek için can atardim birkaç kez gitmiştir ama doğru düzgün gezme fırsatımiz olmamıştı. Bir gün İstanbul da yaşayacaksınız deselerdi inanmazdim. ama şimdi İstanbul dayım ve eşim ve ogrencilerim sayesinde bol bol geziyorum. İnşallah birgün sana da nasib olur.Asla uumidini kaybetme.

Back
X